broxopios Δημοσ. Πέμπτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:40 μμ Καλησπέρα. Ο μικρός καθώς ήταν το λάπτοπ της υπογραφής κλειστό, έριξε ένα αντικείμενο πάνω (όχι δυνατά αλλά αρκετά όπως φαίνεται) και εμφάνισε το παρακάτω πρόβλημα. Λογικά θέλει αλλαγή πάνελ. Για τι κόστος μιλάμε; Γνωρίζει κάποιος;
shodan Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Η οθόνη έχει σπάσει οπότε πάμε για αλλαγή. Το κόστος αν μιλάμε για το μηχάνημα της υπογραφής είναι κοντά στα 90€ με μια γρήγορη αναζήτηση. Συν ένα 30άρι(;) αν το αλλάξουν σε service. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:37 μμ από shodan 1
nazarene Δημοσ. Παρασκευή στις 11:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:09 πμ 16 ώρες πριν, shodan είπε Συν ένα 30άρι(;) Εννοείς δωρεαν παροχή υπηρεσίας σε αστέγους για τέτοια χρέωση sure 1
shodan Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 πμ Δεν μπορώ να ξέρω τι θα χρεώσει ένα κατάστημα αν αγοράσεις από αυτούς το ανταλλακτικό για αυτό έβαλα και ερωτηματικό αγαπητέ. 1
broxopios Δημοσ. Παρασκευή στις 02:50 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:50 μμ 11 λεπτά πριν, 29gk είπε Ειναι εντος εγγυησης το μηχανημα; Δυστυχώς εκτός εγγύησης
29gk Δημοσ. Παρασκευή στις 03:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:14 μμ Τοτε μπορεις ανετα να επιλεξεις απο τα εξης: α) πας σε εξουσιοδοτημενο service τους και ζητας προσφορα β) καλεις ΗΡ και ζητας να σε παραπεμψουν αυτοι, αν και δεν θα εχει και διαφορα με το α) ουσιατικα γ) αγοραζεις τα απαιτουμενα ανταλλακτικα κι αν πιανουν τα χερια σου και γνωριζεις τα αλλαζεις μονος σου δ) πηγαινεις σε οποιοδηποτε τεχνικο και του ζητας να στο επισκευασει. Απο αποψη κοστους, το ζητουμενο ειναι να βρεις τα ανταλλακτικα, αν θα ειναι καινουργια ή μεταχειρισμενα πχ ebay και τελος η αμοιβη του τεχνικου που θα ειναι γυρω στα 50€ συν ή χωρις ΦΠΑ 1
broxopios Δημοσ. Παρασκευή στις 03:21 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:21 μμ Θα πάω να ρωτήσω αύριο για προσφορές σε 2-3 καταστήματα που γνωρίζω. Αν πάω στην επιλογή να αγοράσω εγώ το panel, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα να το προμηθευτώ;
Chloe2 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:30 μμ Μπορείτε να συνδέσετε (με κατάλληλο καλώδιο) το λάπτοπ με οθόνη σταθερού υπολογιστή ή και με τηλεόραση.
broxopios Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ 58 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Μπορείτε να συνδέσετε (με κατάλληλο καλώδιο) το λάπτοπ με οθόνη σταθερού υπολογιστή ή και με τηλεόραση. Ναι κανονικά. Τώρα στην ουσία είμαι στην εξωτερική οθόνη και την οθόνη του λάπτοπ την έχω σαν μπακ απ για μικροπράγματα μέχρι να βρω λύση.
Kthulhou Δημοσ. Παρασκευή στις 06:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:07 μμ πρόσεχε τις προδιαγραφές της οθόνης που θα σου προτείνουν. η δική σου (R.I.P) ήταν Full HD (1920 x 1080), 144 Hz (πάντα αν μιλάμε γοα τον ηυ στην υπογραφή σου). ΑΝ αγοράσεις μόνος σου το νέο πάνελ, ζήτα και τις ειδικές ταινίες με τις οποίες κολλάει το πάνελ στο cover, ελαστικές διπλής όψης. απο κει κ πέρα χρειάζεσαι τσιμπίδα, λεπτά κατσαβίδια, υπομονή κ λίγη προσοχή. 1
29gk Δημοσ. Παρασκευή στις 06:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:09 μμ 2 ώρες πριν, broxopios είπε Θα πάω να ρωτήσω αύριο για προσφορές σε 2-3 καταστήματα που γνωρίζω. Αν πάω στην επιλογή να αγοράσω εγώ το panel, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα να το προμηθευτώ; Θα χρειαστει να βρεις το ανταλλακτικο ή ανταλλακτικα καθως μπορει να χρειαζονται περισσοτερα του ενος για να τα παραγγειλεις. Και για αυτο, ειτε θα πρεπει να ψαξεις στο ιντερνετ, ειτε σε forum της ΗΡ, ειτε καλυτερα σε εξουσιοδοτημενο. Θα προτεινα Πλαισιο, Cosmodata ή Westnet. Φυσικα θα χρεωθεις τον ελεγχο αλλα θα σου δωσουν και διαπιστωση του τι χρειαζεται. 1
Kthulhou Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 μμ 3 λεπτά πριν, 29gk είπε Φυσικα θα χρεωθεις τον ελεγχο οχι, δε θα το αφήσει, θα δώσει μόνο το serial number του laptop κ δε θα πληρώσει τίποτα. θα του γίνει προσφορά για ανταλλακτικό συν εργασία, πακέτο 3 ώρες πριν, broxopios είπε Δυστυχώς εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως το σπάσιμο της οθόνης είναι κακή χρήση, μόνο αν είχατε έξτρα πακέτο ADP (accidental Damage Protection) θα το κάλυπτε τυχούσα εγγύηση
broxopios Δημοσ. Παρασκευή στις 06:28 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:28 μμ 12 λεπτά πριν, Kthulhou είπε οχι, δε θα το αφήσει, θα δώσει μόνο το serial number του laptop κ δε θα πληρώσει τίποτα. θα του γίνει προσφορά για ανταλλακτικό συν εργασία, πακέτο Το serial number πάντα για την επίσημη αντιπροσωπεία; Δηλαδή μπορώ να πάρω τηλέφωνο (μένω επαρχία), να τους δώσω το sn και να μου δώσουν προσφορά; Μπορούν να με κατευθύνουν για το αν υπάρχει συνεργαζόμενο κατάστημα στην περιοχή μου (Τρίκαλα);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα