Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ο μικρός καθώς ήταν το λάπτοπ της υπογραφής κλειστό, έριξε ένα αντικείμενο πάνω (όχι δυνατά αλλά αρκετά όπως φαίνεται) και εμφάνισε το παρακάτω πρόβλημα. Λογικά θέλει αλλαγή πάνελ. Για τι κόστος μιλάμε; Γνωρίζει κάποιος;

IMG20250306173445.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Η οθόνη έχει σπάσει οπότε πάμε για αλλαγή. Το κόστος αν μιλάμε για το μηχάνημα της υπογραφής είναι κοντά στα 90€ με μια γρήγορη αναζήτηση. Συν ένα 30άρι(;) αν το αλλάξουν σε service.

Επεξ/σία από shodan
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα χρεώσει ένα κατάστημα αν αγοράσεις από αυτούς το ανταλλακτικό για αυτό έβαλα και ερωτηματικό αγαπητέ.

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε μπορεις ανετα να επιλεξεις απο τα εξης:

α) πας σε εξουσιοδοτημενο service τους και ζητας προσφορα

β) καλεις ΗΡ και ζητας να σε παραπεμψουν αυτοι, αν και δεν θα εχει και διαφορα με το α) ουσιατικα

γ) αγοραζεις τα απαιτουμενα ανταλλακτικα κι αν πιανουν τα χερια σου και γνωριζεις τα αλλαζεις μονος σου

δ) πηγαινεις σε οποιοδηποτε τεχνικο και του ζητας να στο επισκευασει.

Απο αποψη κοστους, το ζητουμενο ειναι να βρεις τα ανταλλακτικα, αν θα ειναι καινουργια ή μεταχειρισμενα πχ ebay και τελος η αμοιβη του τεχνικου που θα ειναι γυρω στα 50€ συν ή χωρις ΦΠΑ

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάω να ρωτήσω αύριο για προσφορές σε 2-3 καταστήματα που γνωρίζω. Αν πάω στην επιλογή να αγοράσω εγώ το panel, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα να το προμηθευτώ;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Chloe2 είπε

Μπορείτε να συνδέσετε (με κατάλληλο καλώδιο) το λάπτοπ με οθόνη σταθερού υπολογιστή ή και με τηλεόραση.

Ναι κανονικά. Τώρα στην ουσία είμαι στην εξωτερική οθόνη και την οθόνη του λάπτοπ την έχω σαν μπακ απ για μικροπράγματα μέχρι να βρω λύση.

Δημοσ.

πρόσεχε τις προδιαγραφές της οθόνης που θα σου προτείνουν. η δική σου (R.I.P) ήταν Full HD (1920 x 1080), 144 Hz

(πάντα αν μιλάμε γοα τον ηυ στην υπογραφή σου). ΑΝ αγοράσεις μόνος σου το νέο πάνελ, ζήτα και τις ειδικές ταινίες με τις οποίες κολλάει το πάνελ στο cover, ελαστικές διπλής όψης.

απο κει κ πέρα χρειάζεσαι τσιμπίδα, λεπτά κατσαβίδια, υπομονή κ λίγη προσοχή.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, broxopios είπε

Θα πάω να ρωτήσω αύριο για προσφορές σε 2-3 καταστήματα που γνωρίζω. Αν πάω στην επιλογή να αγοράσω εγώ το panel, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα να το προμηθευτώ;

Θα χρειαστει να βρεις το ανταλλακτικο ή ανταλλακτικα καθως μπορει να χρειαζονται περισσοτερα του ενος για να τα παραγγειλεις. Και για αυτο, ειτε θα πρεπει να ψαξεις στο ιντερνετ, ειτε σε forum της ΗΡ, ειτε καλυτερα σε εξουσιοδοτημενο. Θα προτεινα Πλαισιο, Cosmodata ή Westnet. Φυσικα θα χρεωθεις τον ελεγχο αλλα θα σου δωσουν και διαπιστωση του τι χρειαζεται.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 29gk είπε

Φυσικα θα χρεωθεις τον ελεγχο

οχι, δε θα το αφήσει, θα δώσει μόνο το serial number του laptop κ δε θα πληρώσει τίποτα. θα του γίνει προσφορά για ανταλλακτικό συν εργασία, πακέτο

3 ώρες πριν, broxopios είπε

Δυστυχώς εκτός εγγύησης

ούτως ή άλλως το σπάσιμο της οθόνης είναι κακή χρήση, μόνο αν είχατε έξτρα πακέτο ADP (accidental Damage Protection) θα το κάλυπτε τυχούσα εγγύηση

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

οχι, δε θα το αφήσει, θα δώσει μόνο το serial number του laptop κ δε θα πληρώσει τίποτα. θα του γίνει προσφορά για ανταλλακτικό συν εργασία, πακέτο

Το serial number πάντα για την επίσημη αντιπροσωπεία; Δηλαδή μπορώ να πάρω τηλέφωνο (μένω επαρχία), να τους δώσω το sn και να μου δώσουν προσφορά;

Μπορούν να με κατευθύνουν για το αν υπάρχει συνεργαζόμενο κατάστημα στην περιοχή μου (Τρίκαλα);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...