nickpapant9777 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα ερρορ που μου βγαζει το πσ και δεν εχω καταφερει να βω λυση.προσφατα εστησα ενα νεο πσ με καινουργια παρτς (cpu:intel 15 14600k moba:aorus b760 ram:ddr5 και gpu:3070.)το προβλημα που εχω ειναι οτι ξαφνικα ενω εχω ανοιχτο το πσ θα μου βγαλει bsod με ερρορ 0χ0000124 μπορω ναστειλω και minidump αν καποιοσ εχει ιδεα και θελει να ριξει μια ματια.εκανα φορματ και τωρα συνεχιζει να μ το πεταει αλλα οχι οπωσ πριν που ηταν σε καθημερινη βαση,μια φορα μεσα σε 2-3 μερες.εχω τσεκαρει θερμοκρασιεσ εχω τρεξει στρεσσ σε cpu gpu υπαρχει καποιοσ που να εχει καμια ιδεα?
hammerd Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες ξεκίνα από εδώ : https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/blue-screen-error-0x0000124/be83510c-f070-415a-83ce-7572c51186ac
Dark_Nightfall Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, nickpapant9777 είπε 15 14600k RMAακιας ο επεξεργαστής 14ης γενιάς 😄 Κάνε bios update και βάλε το τελευταίο μπας και παίξει, με 14ης υπάρχει θέμα , εκτός αν είναι κάτι άλλο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα