verylife78 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Καλησπερα σε ολους και ολες!!! Εχω την παρακατω τηλεοραση 43ua2063dg της Toshiba και θελω να βρω πιο τηλεκοντρολ της παει. Αλλα θελω να βρω ενα που να ειναι bluetooth οχι με υπερυθρες!!! Προσπαθησα να στειλω email αλλα δεν τα καταφερα μιας και γυρνανε πισω λες και ειναι λαθος η διευθυνση email. Βρηκα το τηλεφωνο και τους πηρα αλλα μου ζητανε περα απο το μοντελο και τον σειριακο αριθμο που μου ειπε οτι βρισκεται πισω στην τηλεοραση και χωρις αυτο δεν μου λενε τιποτα !!! Ομως ετσι οπως εχω βαλει την τηλεοραση ειναι μανουρα να την βγαλω για δω το serial.... Ετσι ειπα να δοκιμασω την τυχη μου και εδω μπας και μπορει να βοηθησει καποιος ή καποια να βρω το κοντρολ!!! Σας ευχαριστω πολυ.
johnkou77 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Στην συγκεκριμενη τηλεοραση ο κωδικος του τηλεκοντρολ ειναι ct-8564 η r/c 45157 oπως πολλες τουρκικες hitachi,telefunken κτλ.
verylife78 Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου αυτο ειναι με υπερυθρες που εχω ηδη... εγω ψαχνω καποιο που να ειναι bluetooth
johnkou77 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Πως θα παρεις με bluetooth αν δεν το υποστηριζει η τηλεοραση σου και δεχεται μονο με υπερυθρες
verylife78 Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) αφου εχει bluethooth γιατι να μην υποστηριζει? Για συσκευές ήχου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Σύνδεση ήχου στο μενού Σύστημα > Ήχος, για τηλεχειριστήρια την επιλογή Έξυπνο τηλεχειριστήριο στο μενού Σύστημα > Επιλογές > Περισσότερα. Αφού κάνετε την επιλογή από το μενού, πιέστε το πλήκτρο ΟΚ για να ανοίξετε το σχετικό μενού. Με αυτό το μενού μπορείτε να εντοπίσετε και να συνδέσετε τις συσκευές που χρησιμοποιούν ασύρματη τεχνολογία Bluetooth και να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε. Ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη. Ξεκινήστε τον εντοπισμό συσκευών. Θα εμφανιστεί μια λίστα διαθέσιμων συσκευών Bluetooth. Επιλέξτε από τη λίστα τη συσκευή που θέλετε να συνδέσετε και πιέστε το πλήκτρο OK για να γίνει η σύνδεση. αυτα αναφερει στο site της toshiba Επεξ/σία 9 Μαρτίου από verylife78
smpt Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν διαβάζεις το αγγλικό manual. Η μετάφραση δεν μου εμπνέει σιγουριά καθώς το κομμάτι που έβαλες αναφέρεται στον ήχο. Λογικά αναφέρεται στην λειτουργία του να μπορείς να ελέγχεις και την δεύτερη συσκευή με ένα τηλεκοντρόλ. Σαν εναλλακτική μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή "google tv" σε android τηλέφωνο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από smpt
verylife78 Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου το κομματι που εβαλα αναφερει για ηχο και το υπολοιπο που το εκανα και bold αναφερε για τηλεχειριστήρια και εξυπνα τηλεχειριστήρια οχι δεν διαβασα το αγγλικο θα δω και αυτο το google tv αν καιδεν θελω το τηλεφωνο για να κανω χειρισμο στην τηλεοραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα