Προς το περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ για το θαυμαστικο.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Kthulhou,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου...Κατω απο το WIN UPDATE, υπαρχει ενα θαυμαστικο.Εχω τα WIN 11...Ετσι πρεπει να ειναι ? πως το διαγραφω αυτο το θαυμαστικο,αν δεν χρειαζεται. Ευχαριστω.

UPDATE.jpg

Δημοσ.

Πάτα WINDOWS+R και δώσε winver. Ποια έκδοση σου λέει ότι έχεις;

Το μήνυμα πάντως δείχνει ότι έχεις παλιά έκδοση των 11 και το θαυμαστικό δεν πρόκειται να φύγει χωρίς να ενημερώσεις τα windows στη νεώτερη έκδοση.

Δημοσ.

Έχεις την έκδοση 22H2 της οποία έχει λήξει η υποστήριξη και δεν παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας. Είσαι δύο εκδόσεις πίσω. Βάλε την πλέον πρόσφατη 24H2 ή την προηγούμενη 23H2. Πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα γιατί αν ήταν να μπει μέσω του Windows Update, λογικά θα είχε ήδη μπει.

Δημοσ.

Το θέμα σου φτιάχνεται πολύ εύκολα. Κατεβάζεις από την Microsoft το Windows Installation Assistant και το τρέχεις. Και αυτό θα κάνει τα υπόλοιπα για σένα.

Είναι το πρώτο software στην παρακάτω σελίδα της MS:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11

Δεν θα διαγραφεί τίποτα από τα αρχεία σου αλλά πάντα προτείνεται να γίνεται ένα πλήρες backup καλού-κακού.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ότι λένε οι από πάνω.

Το σύστημα σου πληρεί τις απαιτήσεις για W11; Αν δεν τις πληρεί δε θα πάρει την ενημέρωση.

Από το screenshot φαίνεται πως έχει ήδη 11. Θα την πάρει κανονικά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, skritikos είπε

Από το screenshot φαίνεται πως έχει ήδη 11. Θα την πάρει κανονικά.

Όχι απαραίτητα. 

@vounisios

Αν δεν υποστηρίζει τα win 11 ακόλουθα τα βήματα που περιγράφονται στο βίντεο
https://youtu.be/dCViWOvQWEg

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, kinhthra είπε

Όχι απαραίτητα. 

@vounisios

Αν δεν υποστηρίζει τα win 11 ακόλουθα τα βήματα που περιγράφονται στο βίντεο
https://youtu.be/dCViWOvQWEg

Έχοντας αναβαθμίσει αρκετές δεκάδες PC με windows 11, δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ πρόβλημα. Όντως όμως, κάποιες φορές συμβαίνουν περίεργες εξαιρέσεις στους 'κανόνες'.

Δημοσ.

Φιλοι μου σας ευχαριστω πολυ...οπως παντα ειστε υπεροχοι...θα το κανω το βραδακι και πιστευω ολα να πανε κατ ευχην. Γεια σας!

Δημοσ.

Το βλέπω να γίνεται αναβάθμιση μόνο αν το hardware μπορεί να υποστηρίξει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού 24h2
Η επόμενη από αυτή που έχει τώρα η 23h2 μου φαίνεται αδύνατο να σου τη βγάλει για αναβάθμιση, δεν την βγάζει ούτε και με DISM ενώ θα έπρεπε τι να λέμε τώρα...!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Ότι λένε οι από πάνω.

Το σύστημα σου πληρεί τις απαιτήσεις για W11; Αν δεν τις πληρεί δε θα πάρει την ενημέρωση.

Δυστυχως τιποτα....κανω αυτα που μου λενε οι φιλοι πιο πανω,αλλα, δεν βλεπω αποτελεσμα....Μαλλον δεν πληροι τις προυποθεσεις...

Δημοσ.

τον υπολογιστη τον πηρες με 11αρια περασμενα? τα περασες μετα απο φορματ με αλλο τροπο? δηλαδη σε μη υποστηριζομενο hardware? αυτα αν απαντησεις τοτε θα καταλαβουμε τι παιζει εδω.

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.Οχι, τα εχω αρκετα χρονια & ειχα αρχικα τα WIN 10 XP.....Μη σας κουραζω. αν βρουμε λυση με το θαυμαστικο, θα σας ειμαι ευγνωμων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, vounisios said:

Καλημερα φιλοι μου.Οχι, τα εχω αρκετα χρονια & ειχα αρχικα τα WIN 10 XP.....Μη σας κουραζω. αν βρουμε λυση με το θαυμαστικο, θα σας ειμαι ευγνωμων...

Για να βάλουμε σε μία σειρά αυτά που σου έχουν ήδη πει:

1. Το Windows update δεν λειτουργεί γιατί δεν έχουν μπει οι δύο τελευταίες μεγάλες αναβαθμίσεις/εκδόσεις των windows 11 (23Η2 / 24Η2). Για να ξεκολήσει (να φύγει το θαυμαστικό) θα πρέπει να περάσεις μία από αυτές τις εκδόσεις, πιο λογικό είναι να περάσεις την 24H2 που έχουμε όλοι.

2. Για να περάσεις την 24Η2 υπάρχουν διάφοροι τρόποι, ο πιο εύκολος είναι αυτός που σου έχουν αναφέρει με τον Windows Assistant ΑΛΛΑ αν το PC σου δεν υποστηρίζει Windows 11 (που σίγουρα δεν υποστηρίζει αφού είναι παλιό και είχε Windows XP) τότε θα πρέπει να κάνεις κάποιο "hack" ώστε να προχωρήσει η εγκατάσταση σε μη συμβατό PC.

3. Σου έχουν κάνει link κάποιο video που υποστηρίζει ότι ξεκλειδώνει την εγκατάσταση του 24H2 σε μη συμβατό PC. Αν το δοκιμάσεις και δεν δουλεύει μπορείς να ψάξεις online για λύσεις (πχ στο reddit για αρχή) ή να ρωτήσεις κάποιο AI (και ίσως να πάρεις κάποια σωστή απάντηση με την 20η προσπάθεια) ή να ρωτήσεις για αυτό συγκεκριμένα στο forum.

Εγώ προσωπικά αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ένα backup και θα έφτιαχνα ένα ISO με το Rufus που έχει επιλογή να τροποποιήσει το ISO ώστε να γίνεται εγκατάσταση σε μη συμβατό hardware (δεν μου έχει χρειαστεί οπότε δεν την έχω δοκιμάσει αλλά ξέρω ότι το Rufus είναι εγγύηση).

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...