Roil Δημοσ. Πέμπτη στις 11:54 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:54 πμ Καλησπέρα σε όλους, αυτή την περίοδο τρέχει μία προωθητική ενέργεια της Nova που ανανεώνεις το συμβόλαιο της κινητής σου για 2 χρόνια και σου αυξάνονται τα δωρεάν GB. Εάν διαθέτω έναν αριθμό κινητής με και βρίσκομαι στην αρχή του δεύτερου χρόνου οπότε για να κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο θα πρέπει να πληρώσω το μέγιστο περίπου του penalty, σκεφτόμουν μήπως προβώ στην ανανέωση μέσω του Data Jump άρα θεωρητικά ξεκινάει νέο συμβόλαιο και στα καπάκια κάνω την φορητότητα. Τι λέτε;
mphxths Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Δες το συμβολαιο σου να δεις σε ποιους μηνες πληρωνεις το μεγιστο του penalty. Στην περιπτωση μου το μεγιστο το πληρωνω στους τρεις μηνες παραμονη , οχι στους 12. Δεν εχει λογικη αυτο που λες. Οσο περνανε οι μηνες , τοσο μειωνεται το penalty. Δες το δικο μου πινακακι στο παρακατω σκρινσοτ. Spoiler
Roil Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ 4 ώρες πριν, mphxths είπε Δες το συμβολαιο σου να δεις σε ποιους μηνες πληρωνεις το μεγιστο του penalty. Στην περιπτωση μου το μεγιστο το πληρωνω στους τρεις μηνες παραμονη , οχι στους 12. Δεν εχει λογικη αυτο που λες. Οσο περνανε οι μηνες , τοσο μειωνεται το penalty. Δες το δικο μου πινακακι στο παρακατω σκρινσοτ. Απόκρυψη περιεχομένων τον 1ο όμως πληρώνεις μικρότερο penalty από τον 12ο! Αυτό λέω πως αν μέσω του Data Jump ουσιαστικά μηδενίζει το πινακάκι
mphxths Δημοσ. Πέμπτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:35 μμ 14 minutes ago, Roil said: τον 1ο όμως πληρώνεις μικρότερο penalty από τον 12ο! Αυτό λέω πως αν μέσω του Data Jump ουσιαστικά μηδενίζει το πινακάκι Οχι δεν ειπες αυτο. Ειπες οτι τωρα που βρισκεσαι στον 12ο μηνα αν κανεις φορητοτητα , θα πληρωσεις το μεγιστο του penalty. Που δεν ισχυει , οπως μπορεις να δεις και απο το δικο μου πινακακι. Η διαφορα του 12ου μηνα με τον 1ο , στο δικο μου πινακακι ειναι περιπου 10 ευρω. Αρα για 10 ευρω δεν ασχολεισαι να ανανεωσεις και να αλλαξεις μετα παροχο. Οπως και να χει πρεπει να ανατρεξεις στο δικο σου συμβολαιο , να δεις τι λεει το δικο σου πινακακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα