nickol-us Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Χαιρετώ το φόρουμ. Seat Ibiza 2020, έφτασε στην ώρα όπου χρειάστηκαν αλλαγή τα τακάκια των μπροστινών δισκόφρενων. Το αυτοκίνητο, δεν ανέβηκε σε ράμπα, ούτε τακαρίστηκε (ελπίζω να είναι σωστός ο όρος) στα πλάγια. Μπήκε γρύλος(περίπου σαν αυτόν) από την μπροστινή μεριά και σήκωσε όλο το μπροστινό μέρος (2 ρόδες) από εκεί. Υποπτεύομαι οτι το αμάξι δεν έχει κάποια βάση εκεί για ανύψωση και οτι πάτησε σε κάποιο σημείο που δεν πρέπει (πχ μηχανή). Όταν έβαζε τον γρύλο αναρωτιόταν ο μάστορας αν μπορεί να σηκώσει το αμάξι από μπροστά καθώς δεν θυμόταν αν φοράει ποδιά ή όχι. Από την μέρα λοιπόν που άλλαξα τα τακάκια, σε κάθε μικρή ανωμαλία του δρόμου, ακούω μπροστά το αμάξι να χτυπάει, σαν κάποιος μεταλλικός ήχος (υποψιάζομαι βάσεις μηχανής). Οι ερωτήσεις λοιπόν που έχω: προβλέπεται το αυτοκίνητο να ανυψωθεί κατ'αυτόν τον τρόπο; υπάρχει περίπτωση να έγινε ζημιά στο αμάξι λόγω του τρόπου ανύψωσης; τι "πρόβλημα" θα μπορούσε να προκαλεί αυτό το μεταλλικό κροτάλισμα;
micos000 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Όταν έβαζε τον γρύλο αναρωτιόταν ο μάστορας αν μπορεί να σηκώσει το αμάξι από μπροστά καθώς δεν θυμόταν αν φοράει ποδιά ή όχι. Δεν θυμόταν, παρ' όλα αυτά το έκανε. Ωραίος μάστορας! Ελπίζω να μη σου έκανε ζημιά. Πήγαινε να στο δει κάποιος άλλος.
nickol-us Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Που τον πέτυχες αυτόν το μάστορα; Δυστυχώς μιλάμε για μεγάλο, κεντρικό και άπειρες αξιολογήσεις (θετικές) στον Πειραιά. Έχω μάλλον κάποιου είδους μαγνήτη...τι να πω Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από nickol-us
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 44 λεπτά Δημοσ. πριν από 44 λεπτά 22 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δυστυχώς μιλάμε για μεγάλο, κεντρικό και άπειρες αξιολογήσεις (θετικές) στον Πειραιά. Έχω μάλλον κάποιου είδους μαγνήτη...τι να πω Ξανα πήγαινε και πες ότι έχεις πρόβλημα απο την μέρα που άλλαξε τακάκια.Να στο ανεβάσει σε ράμπα να το δείτε απο κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα