ssns Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Γεια χαρα σε ολους παιδια!! Οπως γραφει και ο τιτλος ψαχνω PC case το οποιο να ειvαι οσο το μικροτερο γινεται αλλα χωρις να χρειαστει να αλλαξω καποιο αλλο εξαρτημα του υπολογιστη μου. Λογω συχνων μετακινησεων μου θελω να ειναι ευκολη η μεταφορα του. Ψαχνω κατι που να χωραει ΑΤΧ MOBO- RTX 3070Ti και μια Be Quiet PURE LOOP 2 FX 360 radiator. Ψαχνω 2-3 ημερες τωρα αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι που να καλυπτει τις αναγκες μου μιας και γνωριζω οτι ειναι δυσκολο. Δεν με νοιαζει το αισθητικο κομματι του pc παρα να ειναι ευκολο στην μεταφορα του και να χωρεσουν ολα μεσα. Αυτο σημαινει πως ειμαι ετοιμος να θυσιασω καποιο front panel ή side panel ωστε να γινει η δουλεια μου Οποιαδηποτε βοηθεια ή προσωπικη εμπειρια θα την εκτιμουσα. Το pc build που θελω να χωρεσω υπαρχει και στην υπογραφη μου Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από ssns
micos000 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Φαντάζομαι ο μεγάλος βραχνάς είναι η 3070. Δεν ξέρω μήπως αν έβαζες κάποιον pcie riser μπορούσες να στριμώξεις κάπως τα εξαρτήματα σε μικρότερο case.
ssns Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 ώρες πριν, micos000 είπε Φαντάζομαι ο μεγάλος βραχνάς είναι η 3070. Δεν ξέρω μήπως αν έβαζες κάποιον pcie riser μπορούσες να στριμώξεις κάπως τα εξαρτήματα σε μικρότερο case. Το εχω σκεφτει σαν λυση το pcie riser, τα κουτια με προβληματιζουν λιγακι.Eχει πεσει το ματι μου στο Aerocool Beam Gaming Midi Tower που φαινεται αρκετα μαζεμενο και compact για midi tower σε σχεση με αυτο που εχω τωρα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για το αν θα χωρεσει η καρτα γραφικων μεσα ταυτοχρονα με το ψυγειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα