Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, MARIOSNURSE said:

Στο Βερολίνο που είχα πάει, πάντως, ήταν παντού, μεγάλες και ακάλυπτες.

Στο Βερολίνο φαντάζομαι έχουν άλλη ρυθμιστική αρχή από την ΕΕΤΤ οπότε ακολουθούν άλλους κανόνες όσων αφορά το πώς θα φαίνονται.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vagpap είπε

Στο Βερολίνο φαντάζομαι έχουν άλλη ρυθμιστική αρχή από την ΕΕΤΤ οπότε ακολουθούν άλλους κανόνες όσων αφορά το πώς θα φαίνονται.

Γιατί, λέει η ΕΕΤΤ ότι είναι υποχρεωτικό το κάλυμμα; Δε νομίζω 

Δημοσ.
1 hour ago, MARIOSNURSE said:

Γιατί, λέει η ΕΕΤΤ ότι είναι υποχρεωτικό το κάλυμμα; Δε νομίζω 

Δε λέει οτι είναι υποχρεωτικό. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με αυτό που έκανα link πιο πάνω:

9. Είναι παράνομες κεραίες που τοποθετούνται μέσα σε κυλινδρικές κατασκευές που προσομοιάζουν σε θερμοσίφωνα ή καμινάδα;

Οι συγκεκριμένες κατασκευές δεν είναι απαραίτητα παράνομες. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εγκαθιστούν σταθμούς βάσης σε οροφές πολυώροφων κτιρίων, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάλυψης, ειδικά σε πυκνό αστικό περιβάλλον. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συχνά τοποθετούν την κεραία σε κυλινδρικές κατασκευές, οι οποίες προσομοιάζουν σε θερμοσίφωνα, καμινάδα ή άλλες κατασκευές, οι οποίες ενσωματώνονται αρμονικά στον χώρο, για αισθητικούς κυρίως λόγους. Ο διαχειριστής του δικτύου οφείλει να λαμβάνει μέτρα για να εμποδίζει την πρόσβαση του κοινού σε αυτές τις κατασκευές.

Δημοσ.

σε πολλά κτίρια το κεραιοσύστημα είναι εμφανές γιατί δεν απαγορεύεται  και εννοείται ότι η "καμινάδα" δεν είναι από λαμαρίνα

Δημοσ.
7 hours ago, vagpap said:

μπα .απλα στο βερολινο δεν πιστευουν οτι η κεραια εχει ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ οπως εδω στην ελλαδα :P

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, varade είπε

Πόσα πληρώνουν το μήνα?

Σε γνωστό η Cosmote έδινε περίπου 800€ το μήνα.

Ήταν κεραία εντός οικιστικού ιστού αλλά τεράστια.

Πλέον δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.

1 ώρα πριν, poulinos είπε

μπα .απλα στο βερολινο δεν πιστευουν οτι η κεραια εχει ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ οπως εδω στην ελλαδα :P

Ακριβώς.

Δεν ξέρω αν έχεις πάει, ήταν παντού.

Η Telekom είχε πολύ πυκνό δίκτυο.

Δημοσ.
Στις 7/3/2025 στις 12:18 ΠΜ, militarist είπε

Το σημαντικότερο ξεχάσατε, καπέλο από αλουμινόχαρτο στο κεφάλι

Ειμαι ψιλοσιγουρος οτι δεν το ξεχασε,το φοραει ηδη.

Δημοσ.
Στις 11/3/2025 στις 2:02 ΠΜ, MARIOSNURSE είπε

Ακριβώς.

Δεν ξέρω αν έχεις πάει, ήταν παντού.

Η Telekom είχε πολύ πυκνό δίκτυο.

τις εχουν και διπλα σε σχολεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...