Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σου λεει οτι σιγουρα κατι χ χιλιαδες, εχουν κεραια απεναντι τους, και δεν το εχουν καταλαβει, και ουτε θα το καταλαβουν, ουτε θα παθουν τπτ. 

Προφανώς ισχύει αυτό. Αλλά καταλήξαμε κάπως ότι τελικά είναι ψυχολογικό το θέμα. Οπότε δεν ρωτάω για αυτούς που την αγνοούν ή αγνοούν τις συνέπειες της (ή τις μη συνέπειες). Αλλά αυτούς που όντως την έχουν απέναντι από το σπίτι τους.
Προσωπικά την είχα και χαλιομουν. Τώρα δεν έχω και είμαι πολύ πιο ήρεμος. Καθαρά ψυχολογικό μου, το δέχομαι. Ήθελα να δω τις γνώμες και άλλων ανθρώπων που ενδεχομένως κοιμούνται με μια κεραία απέναντι. Γιατί όλοι οι άλλοι γράφουμε ότι θέλουμε (πάντα ως προς το ψυχολογικό κομμάτι, η φυσική μιας κεραίας δεν αλλάζει).

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε

Προφανώς ισχύει αυτό. Αλλά καταλήξαμε κάπως ότι τελικά είναι ψυχολογικό το θέμα. Οπότε δεν ρωτάω για αυτούς που την αγνοούν ή αγνοούν τις συνέπειες της (ή τις μη συνέπειες). Αλλά αυτούς που όντως την έχουν απέναντι από το σπίτι τους.
Προσωπικά την είχα και χαλιομουν. Τώρα δεν έχω και είμαι πολύ πιο ήρεμος. Καθαρά ψυχολογικό μου, το δέχομαι. Ήθελα να δω τις γνώμες και άλλων ανθρώπων που ενδεχομένως κοιμούνται με μια κεραία απέναντι. Γιατί όλοι οι άλλοι γράφουμε ότι θέλουμε (πάντα ως προς το ψυχολογικό κομμάτι, η φυσική μιας κεραίας δεν αλλάζει).

Πρόταση: Ρώτα το ChatGPT να σου πει, τι εκπεμπει ισχυροτερα μεσα στο σπιτι σου: Το Dect ή η κεραία απέναντι;

Δημοσ.
23 minutes ago, ATG said:

Πρόταση: Ρώτα το ChatGPT να σου πει, τι εκπεμπει ισχυροτερα μεσα στο σπιτι σου: Το Dect ή η κεραία απέναντι;

η και χειροτερα..... απο που τρως ποιο πολυ ακτινοβολια απο την κεραια απεναντη που δουλευει σύμφωνα με νομοθεσία η απο το κινιτο σου οταν δεν εχει σήμα επειδι δεν εχει κεραίες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SabotazNic said:

Σου λεει οτι σιγουρα κατι χ χιλιαδες, εχουν κεραια απεναντι τους, και δεν το εχουν καταλαβει, και ουτε θα το καταλαβουν, ουτε θα παθουν τπτ. 

ποσο αληθεια.σε ποσα σημεια οπως και σε εταιρειες δεν ξερουν καν οτι παιζουν ενισχυτες σηματος κτλ πανω απο τα κεφαλια τους:p

και το αναποδο.ξεσηκωθηκαν ατομα που ειδαν στον χωρο τους access point.λες και το κινητο τους πιανει σημα απο το διαστημα με μαγικο τροπο.ημιμαθεια full.αλλα το προβλημα ηταν ενα access point single band κιολας

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

και το αναποδο.ξεσηκωθηκαν ατομα που ειδαν στον χωρο τους access point.λες και το κινητο τους πιανει σημα απο το διαστημα με μαγικο τροπο.ημιμαθεια full.αλλα το προβλημα ηταν ενα access point single band κιολας

πριν καμια 20αρια χρονια που σπούδαζα και το wifi ήταν στα σπαργανα, είχαμε βάλει ένα AP στο κυλικείο για δοκιμές

κατι δαπιτες το ξήλωσαν και το πηγαν στην ασφάλεια ότι βαλαμε συσκευή παρακολούθησης 😁 great times

Επεξ/σία από somt
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε

Δηλαδή θέλεις να δεις τα ψυχολογικά των υπολοίπων, αυτό ψάχνεις

Δημοσ.

Εγω να ρωτησω κατι ? Αφου εχουν αδεια αφου δεν μπορεις να κανεις κατι να τις απομακρύνεις αφου ειναι ολα οκ γιατι την κεραια την καμουφλαρουν και φαίνεται σαν καμιναδα?

⁶εΕγω αυτο που θα το φοβομουν περισσοτερο ειναι η καμιναδα με την λαμαρινα μπορει να δημιουργει ακτινοβολια περισσότερο στις κοντινες αποστασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 09/03/2025 at 05:20, jtkar said:

Εγω να ρωτησω κατι ? Αφου εχουν αδεια αφου δεν μπορεις να κανεις κατι να τις απομακρύνεις αφου ειναι ολα οκ γιατι την κεραια την καμουφλαρουν και φαίνεται σαν καμιναδα?

Εγω αυτο που θα το φοβομουν περισσοτερο ειναι η καμιναδα με την λαμαρινα μπορει να δημιουργει ακτινοβολια περισσότερο στις κοντινες αποστασεις.

για τον ευνοητο λογο ΣΥΝΗΘΩΣ.για τους ημιμαθεις.και για το αισθητικο καποιες φορες. και βεβαια ειναι σημα κατατεθεν εδω αφου στο εξωτερικο μεχρι και πυργους εχουν για τις κεραιες τηλεφωνιας. εδω μην φανει η κεραια τηλεφωνιας.εδω ο καθε ...... του δημου αθηναιων βαφει με λαδομπογια τα παντα πρασινα.βλεπεις ολοκληρη καμπινα τηλεπικοινωνιων πρασινη.μεχρι και τις κλειδαριες.να του δωσεις να φαει την λαδομπογια μπας και δουλεψει το ρημαδι

On 08/03/2025 at 23:08, somt said:

πριν καμια 20αρια χρονια που σπούδαζα και το wifi ήταν στα σπαργανα, είχαμε βάλει ένα AP στο κυλικείο για δοκιμές

κατι δαπιτες το ξήλωσαν και το πηγαν στην ασφάλεια ότι βαλαμε συσκευή παρακολούθησης 😁 great times

οταν ξεκινησα να κανω εγκαταστασεις modem router με wifi πριν πολλλλααα χρονια αστα να πανε.ειδικα στα πρωτα μοντελα που ειχαν και εξωτερικη κεραια....

το τι ακουγα δεν λεγεται.

ποση ραδιενεργεια εχει? ελα κοσμε εδω το μικρο chernobyl  σε μεγεθος  router

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jtkar είπε

⁶εΕγω αυτο που θα το φοβομουν περισσοτερο ειναι η καμιναδα με την λαμαρινα μπορει να δημιουργει ακτινοβολια περισσότερο στις κοντινες αποστασεις

για ομορφιά 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ATG είπε

Με πέτυχες γιατί ο τομέας μου είναι η μηχανική μάθηση… το ChatGPT θα απαντήσει ότι γνώση έχει εξάγει απο τις πηγές που έχει κάνει parse από το internet οπότε θα μου δώσει μια γενική γνώση πάνω στο θέμα, άντε ίσως και κάπως πιο ειδική κατά περίπτωση και με την σωστή ερώτηση, ωστόσο ούτε πηγή αναφέρει, ούτε γνωρίζει κάποιος πως έχει εξάγει αυτή την γνώση.

καλο το gpt για κουβεντούλα και γενική εξαγωγή πληροφορίας αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να κάνει συλλογισμό και να παράξει συμπεράσματα βάσει της πληροφορίας που έχει (και η οποία μάλλον δύσκολα είναι φιλτραρισμένη).

καλυτερα νε του ζητήσω να μου παράξει κώδικα, εκεί με έχει εντυπωσιάσει.

on topic: ξαναλέω πολλάκις, παραδέχομαι ότι προφανώς είναι καθαρά ψυχολογικό και προφανώς δεν έχει να κάνει με το πόσα watt εκπέμπει μια κεραία. Ωστόσο όταν έμενα απέναντι από μια συστοιχία κεραιών σε ευθεία γραμμή κυριολεκτικά στα 8-10 μέτρα προσωπικά δεν μου καθόταν καθόλου καλά.

ναι, και το dect, και το Wi-Fi, και ο φούρνος μικροκυμάτων ακόμα και το πιστολάκι μαλλιών εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες EMF αλλά δεν κολλάω το κεφάλι μου πάνω τους και όταν το κάνω είναι για πολύ λίγη ώρα. Μια κεραία έχει συνεχή εκπομπή.

Ναι, ισχύει ότι 1000 αλλά πράγματα σε βλάπτουν χειρότερα αλλά αν για 1 μπορείς να κάνεις κάτι δεν θα το κάνεις (δεν ήταν δικό μου το σπίτι, νοίκιαζα και μπορούσα να μετακομίσω);

Αν έρθει κεραία εκεί που μένω τώρα τι θα κάνω; Δεν θα κάνω τίποτα γιατί πλέον δεν μένω σε ρετιρέ οπότε και να έρθει δεν θα την έχω σε απόλυτη ευθεία οπότε και η έκθεση δεν θα είναι τόσο μεγάλη.

Αυτό που ρώτησα ευκαιρειας του forum είναι αν κάποιος έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση και πως αισθανόταν για αυτό. Δεν θέλω να πειστώ για κάτι, αν είναι ακίνδυνη για την υγεία μια χαρά τα 5 χρόνια που ήμασταν γείτονες δεν έκανε κάποιο κακό, αν δεν είναι ακίνδυνη τότε δεν μπορω να αλλάξω το παρελθόν, τουλάχιστον δεν μου κάνει κακό στο παρόν. Αλλά πραγματικά πλέον δεν με ενδιαφέρει αυτό.

Επεξ/σία από m3ltd0wn
  • Like 2
Δημοσ.

πριν χρόνια, θυμάμαι μια συνάδελφο σε δίπλα γραφείο.

ο υπολογιστής της ήταν μια μονάδα η οποία ήταν τοποθετημένη πάνω στο γραφείο της. Η μια πλευρα του γραφείου ακουμπούσε στον τοίχο οπότε εκεί ήταν ο υπολογιστής. Το έκανε θέμα να φύγει ο υπολογιστής λόγω της ...ραδιενέργιας.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με modem -router. Θυμάμαι είχα βγει έξω από το γραφείο γιατί δεν ήξερα τι να πω, να κλάψω, να γελάσω....

Κι αυτό από συνάδελφο η οποία είχε κάνει το κινητό προέκταση του χεριού της.

• Confused 1
Δημοσ.
On 09/03/2025 at 05:20, jtkar said:

⁶εΕγω αυτο που θα το φοβομουν περισσοτερο ειναι η καμιναδα με την λαμαρινα μπορει να δημιουργει ακτινοβολια περισσότερο στις κοντινες αποστασεις.

Για αισθητικούς λόγους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...