gakost Δημοσ. Σάββατο στις 12:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:46 πμ 23 hours ago, mariosnik_ said: Μην γράφετε αρλούμπες, διαβάζει και κόσμος ανίδεος που θα νομίζει ότι σε όποια ταράτσα θέλεις πας και στήνεις ότι θέλεις. Νόμιμες είναι οι κεραίες εφόσον έχουν ακολουθηθεί οι νόμιμες διαδικασίες για την εγκατάσταση τους. Η κεραία πρώτα από όλα θα πρέπει να έχει τις αναγκαίες άδειες από τις αρμόδιες κρατικές αρχές, ΕΕΤΤ κτλ. Σε πολυκατοικία, χωρίς ύπαρξη ρετιρέ και άλλες τέτοιες ελληνικούρες, κεραία χωρίς σύμφωνη γνώμη ιδιοκτητών δεν μπαίνει. Αν υπάρχουν ρετιρέ κοιτάς τι ορίζει το συμβόλαιο ιδιοκτησίας και τα καταστατικα της πολυκατοικίας, υπάρχουν μέρη της ταράτσας που το δικαίωμα αποκλειστικης χρήσης μπορεί να το έχει συγκεκριμένο διαμέρισμα ρετιρέ. Αν είσαι σε μονοκατοικία τότε κάνεις ότι θέλεις. Παρόλα αυτά, εάν η εταιρεία που τοποθέτησε και της ανήκει η κεραία έχει κάνει κάτι παρατυπο η δεν τήρησε όλες τις διαδικασίες, μπορεί να κάνουν καταγγελία γείτονες, βέβαια όχι προς εσένα αλλά προς την εταιρεία καθώς εσύ δεν φταις σε κάτι σε αυτό το σκέλος. Τα ίδια ισχύουν και για κεραίες τηλεόρασης εφόσον η πολυκατοικία έχει κεντρική κεραία, θες συμφωνη γνώμη της ΓΣ. Μόνη εξαίρεση από τα παραπάνω οι κεραίες ραδιοερασιτεχνων. Αυτό που είπε παραπάνω ο προηγούμενος ότι όλες οι κεραίες είναι νόμιμες πλέον, εννοεί ότι οι εταιρίες πριν εγκαταστήσουν τις κεραίες παίρνουν τις άδειες που χρειάζονται. Δεν είναι όπως κάποτε που νοικιάζανε ένα μπαλκόνι και δεν ρωτούσαν κανέναν 4 hours ago, Petros Electron said: Κινητό, WI-Fi, οθόνες, τηλεοράσεις.. Και καλα εμεις, (εγω τουλάχιστον) εχω και κάποια Α ηλικία πλέον πέρασα ωραία παιδικά χρόνια χωρίς κινητά και ιντερνετ.... Για τις νέες γενιές φοβάμαι, για τους νέους που ειναι ολη την ωρα εκει καρφωμένοι στα κινητα και στο διαδίκτυο.. Σε αυτο βεβαία φταίμε εμείς, και οτι σπείραμε θα θερίσουμε.. Δίκιο έχεις για τα κινητά και τις συσκευές σήμερα, αλλά τους πειρατικούς σταθμούς τους θυμάσαι; Πόσα watt ισχύ είχαν με λαμπατους ενισχυτές χωρίς καμία άδεια ή μελέτη που σήκωνε ο καθένας στην ταράτσα του ή στο μπαλκόνι του; Και μετά που ξεκίνησε η ελεύθερη τηλεόραση και ραδιόφωνο οι άδειες βγαίναν για 500watt πχ και ο πομπός ήταν πολλές φορές παραπάνω γιατί στο κέντρο εκπομπής ο καθένας ανταγωνιζόταν τον διπλανό του. Δεν ξέρω τώρα τι ισχύει με τα αναλογικά ραδιόφωνα ελπίζω κάτι να έχει αλλάξει. H digea φαντάζομαι τηρεί τους κανόνες. Ακόμη και κινητό ή κεραία να μην θέλεις δεκάδες χιλιάδες δορυφόροι περιστρέφονται γύρω από τη γη πολλοί από τους οποίους εκπέμπουν ακτινοβολία σε διάφορα μήκη κύματος και συχνότητες. Τι έλεγχος υπάρχει εκεί και από ποιον;
Petros Electron Δημοσ. Σάββατο στις 07:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:30 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gakost είπε Δίκιο έχεις για τα κινητά και τις συσκευές σήμερα, αλλά τους πειρατικούς σταθμούς τους θυμάσαι; Πόσα watt ισχύ είχαν με λαμπατους ενισχυτές χωρίς καμία άδεια ή μελέτη που σήκωνε ο καθένας στην ταράτσα του ή στο μπαλκόνι του; Και μετά που ξεκίνησε η ελεύθερη τηλεόραση και ραδιόφωνο οι άδειες βγαίναν για 500watt πχ και ο πομπός ήταν πολλές φορές παραπάνω γιατί στο κέντρο εκπομπής ο καθένας ανταγωνιζόταν τον διπλανό του. Δεν ξέρω τώρα τι ισχύει με τα αναλογικά ραδιόφωνα ελπίζω κάτι να έχει αλλάξει. H digea φαντάζομαι τηρεί τους κανόνες. Ακόμη και κινητό ή κεραία να μην θέλεις δεκάδες χιλιάδες δορυφόροι περιστρέφονται γύρω από τη γη πολλοί από τους οποίους εκπέμπουν ακτινοβολία σε διάφορα μήκη κύματος και συχνότητες. Τι έλεγχος υπάρχει εκεί και από ποιον; Καλημέρα, εχεις δικιο για τους πειρατικούς σταθμούς, και ακόμα και τα παράνομα CB που ειχαν κάποιοι παράνομα με τις λεγόμενες "παντόφλες" που σήκωναν εύκολα 300W. Για την αναλογική εκπομπή (τηλεόρασης) παλι οι πομποί ηταν αρκετά ΚW εως και ΜW αλλά οκ αυτοι ηταν στα βουνά στα κέντρα εκπομπής και οχι μέσα στις πόλεις. Το ψηφιακό σημα πλέον ηρθε και έλυσε το πρόβλημα αφου ένας ψηφιακός πομπός θελει το 1/4 της ισχύος σε σχέση με έναν αναλογικό. Για τους δορυφόρους (τους τηλεοπτικούς αναφέρομαι) εκει δεν πρέπει να μας ανησυχεί το επίπεδο εκπομπής γιατι ειναι παρά πολυ χαμηλό ακομα και χαμηλότερο απο αυτη της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης αφου το σήμα έρχεται απο 36.000 χιλιόμετρα μακριά. Και τέλος ενα πολυ ενδιαφέρον κείμενο (στα αγγλικά) ειναι το παρακατω. Εκει λοιπόν μας λεει οτι οταν το κινητό μας τηλ/νο δεν εχει καλο σημα και το εχουμε στο κεφάλι μας τοτε απορροφάμε πολλαπλάσια ακτινοβολία απο οτι θα απορροφάγαμε αν ειχε καλο σημα. Και επισης αναφέρει (το αυτονόητο) οτι οσο ποιο πολλές κεραίες εκπομπης εχουμε σε μια περιοχη τοσο και σε μικρότερα επιδεδα ακτινοβολίας θα εκμπεμπει το κινητο μας! Συνεπως βλεπουμε οτι επικίνδυνο ειναι ενα κινητό τηλ/νο που δεν εχει καλο σημα απο μια κεραια κινητής τηλεφωνίας. Δεν ειναι και λιγοι που λενε οτι οταν το κινητο μας ειναι σε μερος που δεν εχει καλο σημα τοτε καλο ειναι να αποφεύγουμε την χρήση του. Σε οποίον θελει να διαβάσει ας δει εδω https://www.northamptontownship.com/media/1459/rf-safety-of-distributed-antenna-systems.pdf Επεξ/σία Σάββατο στις 08:11 πμ από Petros Electron 2
dimitrins Δημοσ. Σάββατο στις 08:18 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:18 πμ On 06/03/2025 at 12:59, adi32 said: Η ταρατσα δεν ειναι κοινοχρηστη? Kοίταξε τον κανονισμό του κτηρίου Ενα μέρος μπορεί να είναι κοινόχρηστο, ένα μέρος να έχει "αποκλειστική χρήση" Το γράφει ο κανονισμός ΥΓ Καλύτερα να έχεις εσύ την κεραία παρά ο γείτονας Οι κεραίες εκπέμπουν σε λωβό, ποτέ προς τα κάτω γιατί ένα τμήμα ακτινοβολίας αντανακλάται από την ταράτσα και επιστρέφει στην κεραία με αποτέλεσμα να τυφλώνεται. 1
m3ltd0wn Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 πμ 13 ώρες πριν, Petros Electron είπε Χμμμ.. Δεεεεννν ειναι ετσι ακριβως αλλα οκ. Σε οτι αφορά το bold κείμενο σου εχω παραθέσει οτι δεν έχει σήμα μια κεραία προς τα κάτω. Ουτε και εγω είμαι, αλλά οκ σε νιώθω. Κάνεις μας δεν θέλει να ειναι κοντά σε μια τέτοια κεραία (ο καθένας για τους δικούς τους λόγους) αλλά στο τέλος της ιστορίας όλοι παραπονούμαστε όταν δεν εχουμε κάλο σήμα και δεδομένα στο κινητό μας.. 2 μέτρα και 2 σταθμά που λένε.. Απο εκει και περα δεν εχω κατι αλλο να προσθέσω, εύχομαι να είμαστε ολοι μας καλα. Και για το τέλος της ιστορίας να αναφέρω οτι εχω εργαστεί στο παρελθόν στις τηλεπικοινωνίες (σε οτι άφορα το RF) αλλα για λιγο καιρο και αποφάσισα να σταματήσω (για τους δικούς μου λόγους), και ετσι ειμαι σε θεση να γνωρίζω 5 πράγματα. Ο πεθερος μου είναι ηλεκτρονικός και πρώην εργαζόμενος σε πάροχο τηλεπικοινωνιων. Επίσης ραδιοερασυτεχνης με κεραία δική του πάνω από το σπίτι του. Συχνά πυκνά ακόμα κάνει δουλειές σε κεραίες κινητής και τηλεοπτικές. Δεν ξέρω αν οι ιδέες του είναι λάθος ή παλιές αλλά κυρίως αυτός μου έβαλε τότε το μικρόβιο να μην είμαστε απέναντι από την κεραία. 18 ώρες πριν, kazantzidis είπε Το ξερεις φανταζομαι πως τα ορια που λες ειναι ηδη πιο κατω απο τα κανονικα ορια αλλων χωρων.... Οκ, όλοι έχουμε κινητό αλλά σε ένα σπίτι τα κινητά είναι 2-3 και μάλιστα ο καθένας κοντά του έχει 1. Και το κάθε κινητό συνδέεται και εκπέμπει προς 1 κεραία point to point ( μπορει να κάνω και λάθος σε αυτό, ίσως μιλάει και με παραπάνω). Μια κεραία όμως πόσα κινητά εξυπηρετεί; 1000, 2000 συνδέσεις ταυτόχρονα; Συνέχεια στέλνει κάποια Χ watt ακτινοβολίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμα και όταν δεν εξυπηρετεί κλήσεις ή δεδομένα, κάποια στοιχεία ελέγχου θα ανταλλάσσονται. Κοντολογις, δεν είναι ραδιενεργεια προφανώς, αλλά έστω και μια μικρή αύξηση θερμοκρασίας στα κύτταρα να προκαλεί λόγω των watt (όπως ο φουρνος μικροκυμάτων) αν μπορώ να την αποφύγω, θα την αποφύγω. 13 ώρες πριν, militarist είπε Η κεραία μας ενοχλεί αλλά να έχουμε ένα κινητό συνεχώς δίπλα στο κεφάλι μας όλα οκ …. Στα περιστέρια να γυρίσετε Προσωπικά μέσα στο σπίτι έχω script στο κινητό που απενεργοποιει το σήμα κινητής (flight mode) και γυρνάω σε wifi calling και παίζω μόνο με το δικό μου wifi AP για όλα (δεδομένα, κλήσεις κλπ). Όταν βγαίνω έξω τρέχω το ανάποδο και γυρίζω σε δεδομένα. Το βράδυ κλείνουν όλα και το κινητό μακριά από το κρεβάτι, όταν κοιμάμαι δεν μπαίνω στο ίντερνετ άλλωστε... 2
gakost Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 πμ 16 minutes ago, m3ltd0wn said: Ο πεθερος μου είναι ηλεκτρονικός και πρώην εργαζόμενος σε πάροχο τηλεπικοινωνιων. Επίσης ραδιοερασυτεχνης με κεραία δική του πάνω από το σπίτι του. Συχνά πυκνά ακόμα κάνει δουλειές σε κεραίες κινητής και τηλεοπτικές. Δεν ξέρω αν οι ιδέες του είναι λάθος ή παλιές αλλά κυρίως αυτός μου έβαλε τότε το μικρόβιο να μην είμαστε απέναντι από την κεραία. Οκ, όλοι έχουμε κινητό αλλά σε ένα σπίτι τα κινητά είναι 2-3 και μάλιστα ο καθένας κοντά του έχει 1. Και το κάθε κινητό συνδέεται και εκπέμπει προς 1 κεραία point to point ( μπορει να κάνω και λάθος σε αυτό, ίσως μιλάει και με παραπάνω). Μια κεραία όμως πόσα κινητά εξυπηρετεί; 1000, 2000 συνδέσεις ταυτόχρονα; Συνέχεια στέλνει κάποια Χ watt ακτινοβολίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμα και όταν δεν εξυπηρετεί κλήσεις ή δεδομένα, κάποια στοιχεία ελέγχου θα ανταλλάσσονται. Κοντολογις, δεν είναι ραδιενεργεια προφανώς, αλλά έστω και μια μικρή αύξηση θερμοκρασίας στα κύτταρα να προκαλεί λόγω των watt (όπως ο φουρνος μικροκυμάτων) αν μπορώ να την αποφύγω, θα την αποφύγω. Προσωπικά μέσα στο σπίτι έχω script στο κινητό που απενεργοποιει το σήμα κινητής (flight mode) και γυρνάω σε wifi calling και παίζω μόνο με το δικό μου wifi AP για όλα (δεδομένα, κλήσεις κλπ). Όταν βγαίνω έξω τρέχω το ανάποδο και γυρίζω σε δεδομένα. Το βράδυ κλείνουν όλα και το κινητό μακριά από το κρεβάτι, όταν κοιμάμαι δεν μπαίνω στο ίντερνετ άλλωστε... Και τι κάνεις όταν πας σε ένα μαγαζί, στο λεωφορείο, τρένο, γήπεδο ή όπου αλλού έχει συνωστισμό; Όταν είσαι σπίτι Το σήμα του από πάνω, κάτω ή δίπλα σου διαμέρισμα από πού περνάει; Το κινητό δεν έχει μόνο ένα ραδιοπομπό. BT, NFC, WIFI, LTE/5G, και κάποια πλέον σήμα δορυφόρου χαμηλής τραχιάς. Το ράδιο που πιάνει σπίτι σου από που έρχεται το σήμα; Το wifi του γείτονα που βλέπεις σαν διαθέσιμο δίκτυο; Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα παρά πρακτικό. Το βασικό είναι αυτοί που εκπέμπουν την ακτινοβολία να τηρούν τους κανόνες. Πχ ξέρεις το ρουτερ του γείτονα αν έχει openwrt και στο πόσο το έχει ρυθμίσει πάνω απο το επιτρεπόμενο όριο; 4
Petros Electron Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 πμ (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Μια κεραία όμως πόσα κινητά εξυπηρετεί; 1000, 2000 συνδέσεις ταυτόχρονα; Αυτό εχει να κάνει με την χωρητικότητα της εκάστοτε κυψέλης που ειναι συνδεδεμένη η κεραία και όχι με την κεραία. 30 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Και το κάθε κινητό συνδέεται και εκπέμπει προς 1 κεραία point to point ( μπορει να κάνω και λάθος σε αυτό, ίσως μιλάει και με παραπάνω). Με παραπάνω "μιλάει" οι κεραίες σε μια περιοχή ειναι σε ένα δίκτυο σύζευξης μεταξύ τους και σχηματίζουν όλες μαζι μια ζώνη κάλυψης μεσα στην περιοχή που βρίσκονται. 30 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Δεν ξέρω αν οι ιδέες του είναι λάθος ή παλιές αλλά κυρίως αυτός μου έβαλε τότε το μικρόβιο να μην είμαστε απέναντι από την κεραία. Τι να σου πω, αυτο το γνωρίζει ο ίδιος. Προφανώς θα είχε κ τους λόγους του. Εγώ το έγραψα μερικά ποστ ποιο πριν ότι το ερωτηματικό (για έμενα) σε ολη αυτή την ιστορία με τις κεραίες ΚΤ ειναι αν ο εκάστοτε φορέας έλεγχου τις ελέγχει ανά Χ περιόδους για να δει αν εκπέμπουν στα νόμιμα όρια και δεν εχει αλλάξει κατι. Το θέμα ειναι οτι αυτο δεν θα αλλάξει με τις κεραιες σκέψου πλέον οτι υπάρχουν περισσότερα κινητά τηλ/να απο τους ανθρώπους οποτε η ζήτηση για σήμα και δεδομενα ειναι τεράστια. Ισως θα εχεις παρατηρήσει οτι οταν μαζεύετε πολυς κοσμος καπου σε μια περιοχή πχ για ενα event, μια συναυλία κλπ υπάρχουν κάποια βαν η κοντεινερς με κεραίες πανω τους KT. Αυτες πρακτικά ειναι φορητές εξτρα κυψέλες που τις φέρνουν για να μπορέσουν να καλύψουν την ζήτηση στην περιοχή την εκάστοτε στιγμή. 30 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Το βράδυ κλείνουν όλα και το κινητό μακριά από το κρεβάτι, όταν κοιμάμαι δεν μπαίνω στο ίντερνετ άλλωστε... Και καλα κανεις. το ιδιο κανω και εγω εχω συνδέσει το ρουτερ και αλλα πράγματα σε ενα UPS με ελεγχόμενες εξόδους και οταν κανω τερματισμό τον Η/Υ πριν πέσω για ύπνο κλείνουν ολα από το ρεύμα. Το θεμα ειναι ομως το τι γίνετε απο τους "γείτονες" 5 λεπτά πριν, gakost είπε Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα παρά πρακτικό. Το βασικό είναι αυτοί που εκπέμπουν την ακτινοβολία να τηρούν τους κανόνες. Πχ ξέρεις το ρουτερ του γείτονα αν έχει openwrt και στο πόσο το έχει ρυθμίσει πάνω απο το επιτρεπόμενο όριο; Αυτο ακριβώς.. πολλές φορες σκεπτόμαστε την κεραία που βλέπουμε οτι ειναι η επικίνδυνη αλλα ταυτόχρονα ο πραγματικός κίνδυνος μπορει να ειναι απο αλλα πράγματα που δεν "βλέπουμε" Επεξ/σία Σάββατο στις 10:56 πμ από Petros Electron
m3ltd0wn Δημοσ. Σάββατο στις 12:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:33 μμ 1 ώρα πριν, gakost είπε Και τι κάνεις όταν πας σε ένα μαγαζί, στο λεωφορείο, τρένο, γήπεδο ή όπου αλλού έχει συνωστισμό; Όταν είσαι σπίτι Το σήμα του από πάνω, κάτω ή δίπλα σου διαμέρισμα από πού περνάει; Το κινητό δεν έχει μόνο ένα ραδιοπομπό. BT, NFC, WIFI, LTE/5G, και κάποια πλέον σήμα δορυφόρου χαμηλής τραχιάς. Το ράδιο που πιάνει σπίτι σου από που έρχεται το σήμα; Το wifi του γείτονα που βλέπεις σαν διαθέσιμο δίκτυο; Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα παρά πρακτικό. Το βασικό είναι αυτοί που εκπέμπουν την ακτινοβολία να τηρούν τους κανόνες. Πχ ξέρεις το ρουτερ του γείτονα αν έχει openwrt και στο πόσο το έχει ρυθμίσει πάνω απο το επιτρεπόμενο όριο; Δεν διαφωνώ. Και στην δουλειά μου απέναντι υπάρχουν κεραίες κινητής (και δορυφορικες, και RF και άλλες γιατί είναι ειδική υπηρεσία. Δεν σκάω, δεν το σκέφτομαι και δεν με πειράζει. Αλλά το σπίτι είναι ο χώρος σου και το βασικό μου πρόβλημα ήταν ότι εκεί ήταν τα παιδιά μου τα οποια ήταν και νεογέννητα. Ναι, ξεκάθαρα ψυχολογικό θέμα συμφωνώ.
telis Δημοσ. Σάββατο στις 02:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:50 μμ Και μόλις τα νεογέννητα γίνουν 2-3 ετών τα έχουν οι γονείς μόνιμα με ένα κινητό ή ταμπλετ στο χέρι να βλέπουν Πέπα. 1
m3ltd0wn Δημοσ. Σάββατο στις 05:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:18 μμ 2 ώρες πριν, telis είπε Και μόλις τα νεογέννητα γίνουν 2-3 ετών τα έχουν οι γονείς μόνιμα με ένα κινητό ή ταμπλετ στο χέρι να βλέπουν Πέπα. Ναι, έχουν και tablet και υπολογιστή γιατί είμαστε στο 2025 και όχι στο 1995. Όλοι έχουν και στο μέλλον θα έχουν ακόμα περισσότερο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: εγώ το έχω ζήσει να μένω απέναντι από κεραία και δεν το ήθελα το παραδέχομαι. Υπάρχει κάποιος άλλος σε αυτο το θέμα που να έχει μείνει ή να μένει απέναντι από κεραία κινητής; γιατί και εγώ τώρα που μένω μακριά μπορώ να λέω ότι θέλω και να ισχυρίζομαι πως αν δεν υπήρχαν δεν θα είχαμε σήμα, κλπ. Το ζει όμως κάποιος; 2
telis Δημοσ. Σάββατο στις 05:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:34 μμ 14 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Ναι, έχουν και tablet και υπολογιστή γιατί είμαστε στο 2025 και όχι στο 1995. Όλοι έχουν και στο μέλλον θα έχουν ακόμα περισσότερο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: εγώ το έχω ζήσει να μένω απέναντι από κεραία και δεν το ήθελα το παραδέχομαι. Υπάρχει κάποιος άλλος σε αυτο το θέμα που να έχει μείνει ή να μένει απέναντι από κεραία κινητής; γιατί και εγώ τώρα που μένω μακριά μπορώ να λέω ότι θέλω και να ισχυρίζομαι πως αν δεν υπήρχαν δεν θα είχαμε σήμα, κλπ. Το ζει όμως κάποιος; Μα είναι σοβαρή ερώτηση αυτή; στην Αθήνα υπάρχουν μερικές χιλιάδες κεραίες, όλοι έχουμε κάποια στην περιοχή μας και πολλοί την έχουν απέναντι τους. Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς
hmmy92 Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ (επεξεργασμένο) Πολύ ριχό θέμα. Ντάξει κομπλέ, πήγα μακρυά από την κεραία που για κάποιο μαγικό λόγο έχω πιστέψει ότι βλάπτει. Πάω να τσιμπήσω λαχανικά με φυτοφάρμα, κρέας μαζικής παραγωγής, να αναπνεύσω καυσαέριο, να κάνω κάνα πακέτο τσιγάρα, να πιώ κανά μπουκάλι, να τρέξω πάνω από τα όρια ταχύτητας, και να πήξω στο άγχος στην δουλειά για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις του 2025 αλλά ρε κουφάλες από κεραία δεν θα "πάω" Επεξ/σία Σάββατο στις 06:15 μμ από hmmy92 5
m3ltd0wn Δημοσ. Σάββατο στις 07:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:20 μμ 1 ώρα πριν, telis είπε Μα είναι σοβαρή ερώτηση αυτή; στην Αθήνα υπάρχουν μερικές χιλιάδες κεραίες, όλοι έχουμε κάποια στην περιοχή μας και πολλοί την έχουν απέναντι τους. Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς Αυτό ρωτάω, την έχει κανείς απέναντι του; και ποια η γνώμη του. γιατί αν είναι στα 10 μέτρα έχει μεγάλη διαφορά με τα 20 μέτρα καθώς η απώλεια είναι εκθετική βάσει απόστασης. Εσύ είσαι απέναντι από κεραία; πχ στα 10 μέτρα; 1 ώρα πριν, hmmy92 είπε Πολύ ριχό θέμα. Ντάξει κομπλέ, πήγα μακρυά από την κεραία που για κάποιο μαγικό λόγο έχω πιστέψει ότι βλάπτει. Πάω να τσιμπήσω λαχανικά με φυτοφάρμα, κρέας μαζικής παραγωγής, να αναπνεύσω καυσαέριο, να κάνω κάνα πακέτο τσιγάρα, να πιώ κανά μπουκάλι, να τρέξω πάνω από τα όρια ταχύτητας, και να πήξω στο άγχος στην δουλειά για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις του 2025 αλλά ρε κουφάλες από κεραία δεν θα "πάω" Καθόλου ρηχό. Πολύ συγκεκριμένο. Για τα άλλα τρώω βιολογικά, τρώω κρέας από χασαπη καλό. Δεν καπνιζω, δεν πίνω. Δεν τρέχω με το αυτοκίνητο, δεν έχω άγχος γενικά γιατί η δουλειά μου καλύπτει όλες τις οικονομικές μου ανάγκες. Βασικα, μόνο η κεραία με "χαλάει". Όντως...
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 07:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:32 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, m3ltd0wn said: Ναι, έχουν και tablet και υπολογιστή γιατί είμαστε στο 2025 και όχι στο 1995. Όλοι έχουν και στο μέλλον θα έχουν ακόμα περισσότερο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: εγώ το έχω ζήσει να μένω απέναντι από κεραία και δεν το ήθελα το παραδέχομαι. Υπάρχει κάποιος άλλος σε αυτο το θέμα που να έχει μείνει ή να μένει απέναντι από κεραία κινητής; γιατί και εγώ τώρα που μένω μακριά μπορώ να λέω ότι θέλω και να ισχυρίζομαι πως αν δεν υπήρχαν δεν θα είχαμε σήμα, κλπ. Το ζει όμως κάποιος; εχω στην δουλεια μου. οσο ξερω δεν δινει σε sectors σε ταρατσα αλλα στους οροφους με μικρες κεραιες εσωτερικα σαν ενισχυση. το εχω δει σε πολλα κτιρια να γινεται αυτο Επεξ/σία Σάββατο στις 08:17 μμ από poulinos
Black Demis Δημοσ. Σάββατο στις 08:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:37 μμ 3 hours ago, m3ltd0wn said: Ναι, έχουν και tablet και υπολογιστή γιατί είμαστε στο 2025 και όχι στο 1995. Όλοι έχουν και στο μέλλον θα έχουν ακόμα περισσότερο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: εγώ το έχω ζήσει να μένω απέναντι από κεραία και δεν το ήθελα το παραδέχομαι. Υπάρχει κάποιος άλλος σε αυτο το θέμα που να έχει μείνει ή να μένει απέναντι από κεραία κινητής; γιατί και εγώ τώρα που μένω μακριά μπορώ να λέω ότι θέλω και να ισχυρίζομαι πως αν δεν υπήρχαν δεν θα είχαμε σήμα, κλπ. Το ζει όμως κάποιος; 24 κάτι χρονια μένω απέναντι απο της κεραίες κινητής (ειναι μπόλικες σε ένα σημείο)
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 μμ 2 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Αυτό ρωτάω, την έχει κανείς απέναντι του; και ποια η γνώμη του. Σου λεει οτι σιγουρα κατι χ χιλιαδες, εχουν κεραια απεναντι τους, και δεν το εχουν καταλαβει, και ουτε θα το καταλαβουν, ουτε θα παθουν τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα