Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς που γράφετε ότι δεν θέλετε απόδειξη απο τα διόδια σε περίπτωση ελέγχου πως θα πιστοποιήσετε την πληρωμή σας και την νόμιμη διέλευση σας;

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ptriv1 είπε

Εσείς που γράφετε ότι δεν θέλετε απόδειξη απο τα διόδια σε περίπτωση ελέγχου πως θα πιστοποιήσετε την πληρωμή σας και την νόμιμη διέλευση σας;

e-pass app

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ptriv1 είπε

Ούτως ή άλλως η είσοδο στους καινούργιους κλειστούς δρόμους από παράπλευρη είσοδο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αδύνατη πλέον, έχουν φροντίσει οι μεγολοεργολάβοι για αυτό.

Και στην εντελώς απίθανη περίπτωση ελέγχου, προσωπικά δεν με έχουν σταματήσει ποτέ για κάτι τέτοιο στις δεκαετίες που οδηγώ, τους δείχνεις την ηλεκτρονική ειδοποίηση πληρωμής στο κινητό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Cyber_Spartacus είπε

Θα το τυπώσεις 

55 ευρώ ο επόμενος επιβάτης παρακαλώ.

Στα ΑΤΜ της Α σου δίνεται η δυνατότητα μετά την συναλλαγή να δεις το υπόλοιπο στην οθόνη αντί της απόδειξης. 

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.

Θα κλάψουνε μανούλες, θα έχουμε δράματα στα Ελληνικά αεροδρόμια με τους ποιο προχωρημένης ηλικίας επιβάτες!

Δημοσ.
6 hours ago, ptriv1 said:

ελεγχο τι? δεν γινεται ελεγχος.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ptriv1 είπε

ο τελευταίος έλεγχος που έγινε για χαρτί διοδίων πρέπει να ήταν πριν 30 χρόνια.

Πάντως να ξέρετε ότι ο αριθμός σας σκανάρεται όταν περνάτε από τα διόδια. Ποτε δε κατάλαβα τη λογική κάποιων να μη βγάζουν epass. Σε περιόδους αιχμής γίνονται τεράστιες ουρες στα γκισε ενώ με το epass περνάς αέρα. Αν .....λέω.....αν κάποιος θεωρεί ότι δε θέλει να ξέρουν από που περνάει και πότε, απλά το αναφέρω ότι όλοι σκανάρονται ανεξάρτητα αν περνάνε από epass ή το γκισέ.

• Like 1
Δημοσ.

Κακώς υπάρχει και η ηλεκτρονική. Από τη στιγμή που τα εισιτήρια είναι υποχρεωτικά επώνυμα θα έπρεπε να δείχνω μόνο ταυτότητα και να μου λένε που κάθομαι. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καιρος ειναι να το κανουν και οι ελληνικες αεροπρικες, που με το που μπεις στο αεροπλανο σε φλομωνουν σε μαντηλακια χαρτοπετσετες και πλαστικα ποτηρια. στο τελος της πτησης τα σκουπιδια που μαζευουν οι αεροσυνοδοι ειναι λες και εισαι σε παιδικα γενεθλια 🤣

Επεξ/σία από spiros2000
Δημοσ.
10 ώρες πριν, theripper7 είπε

Και εγώ που δεν έχω smartphone πως θα ταξιδεύω;

μπορεις να το εκτυπωνεις βασικα απο τον υπολογιστη

Δημοσ.
10 hours ago, poulinos said:

καιρος ηταν να γινει. κυριολεκτικα τζαμπα χαρτι. το επομενο που περιμενω ειναι να καταργησουν τα χαρτάκια απο τα atm .που ολοι τα βγαζουν και τα πετανε στο πατωμα.και το επομενο στην αττικη οδο.ο ελληνας ο μην πω τι ..με το που του δωσουν το χαρτακι το πεταει καπακια ακριβως μετα τα διοδια.αν καποιος προσεξει θα δει απειρα χαρτακια. 

οι περισσότεροι όμως που τα λένε αυτά (λέτε "κρίμα το χαρτί στα ΑΤΜ") την ίδια στιγμή δέχονται να πιουν νερό μόνο εμφιαλωμένο έξω )πλαστικό μπουκάλι δλδ όχι χαρτάκι που πάλι στη γη θα επιστρέψει ως ξέρω γω οργανική ύλη στο χώμα) και ποτέ δεν γεμίζουν αυτό το μπουκαλάκι του νερού από την βρύση για δεύτερη χρήση ούτε καν το "συμπιέζουν" όταν το πετάν. Και βέβαια ποτέ δεν πλένουν το ποτήρι του take way καφέ για να ξαναβάλουν σε αυτό καφέ από το σπίτι τιυς.

Είναι λίγο υποκρισία να σε πειράζει το χαρτάκι στο αεροδρόμιο (λες και κάτι αλλαζει αν μαζί με το μυξο-χαρτομάντιλακι ή το αντισηπτικό που συνέχεια χρησιμοποιεί ο μέσος  "καινούριος κόσμος" υπάρξει και ένα ακόμα χαρτάκι για το εισιτήριο που στην τελική θα δουλέψει πάντα όταν δεν εχεις ιντερνετ, μπαταρία, έξ/τηλέφωνο ή κωλύσει ή χαλάσει ή .. και δεν θα χαλούσε και ο κόσμος με τα χαρτάκια που θα γλιτώσει η ryan για το 20% των πελατών της που χρησιμοποιούν εκτυπώσεις. 

Δεν μιλάω προσωπικά για σένα και μπορεί να σε αδικεί το παραπάνω σκεπτικό (εδώ κουβέντα κάνουμε) αλλα όλη αυτή η κατάσταση θυμίζει την παλιά παροιμία "ακριβοί στο αλεύρι, φτηνοί στα πίτουρα

Υ.Γ. εμένα αυτή η "μπούρδα" που πλασάρει ως "οικολογική" από πίσω κρύβει επιθυμία να έχεις το app της στο κινητό για ποιος ξέρει τι (ξέρω γω να σκάνε διαρκώς προσφορές και άλλες εμπορικές προωθήσεις της και ποιος ξέρει τι άλλο)

• Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, theripper7 είπε

Και εγώ που δεν έχω smartphone πως θα ταξιδεύω;

Θα το εκτυπώσεις ή θα το κλείσεις από ταξιδιωτικό γραφείο για να στο εκτυπώσουν αυτοί αν δεν έχεις κάποιον να το κάνει. 

Δημοσ.

πως δεν είπε ο ceo της ryanair όσοι δεν έχουν smartphone να πάνε στον λογιστή τους που λένε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα, ακόμα και τα ΚΕΠ για αρμοδιότητες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...