Babis_allos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:00 μμ Λοιπόν, τα έκανα λίγο μαντάρα... Καταρχάς, έχω αυτό το σύστημα https://de.pcpartpicker.com/list/8cf76Q Τελευταία με είχε πιάσει μια τρέλα να κάνω ένα build σε small factor, βασισμένο στο Lian Li A4-H20 case. Πήγα λοιπόν και παρήγγειλα όλα τα κάτωθι αντικείμενα εκτός GPU: https://de.pcpartpicker.com/list/vVnQLc Αφότου το έκανα αυτό, το μετάνιωσα. Τα αντικείμενα έχουν παραδωθεί από Αμαζον στο DHL paketshop και μπορώ να πάρω αυτόματα επιστροφή αν απλά δεν πάω να τα παραλάβω. Γενικά το παράκανα και πήρα ό,τι πιο τοπ, περιμένωντας για GPU. Άρχισα λοιπόν να σκέφτομαι μήπως να κάνω μια απλή αναβάθμιση στο υπάρχων σύστημα, βάζοντας έναν 5700x3D (245EUR) και άλλα 2x8GB RAM (ίδια στικάκια με αυτά που ήδη έχω - 35EUR) και χέστο το small factor build? Επίσης, έχω 4k 240hz οθόνη (ας ξεχάσουμε τα hz, προφανώς δεν περιμένω να τα πιάσω), και τώρα αμφιταλλαντεύομαι τι GPU να βάλω. Θα έλεγα ότι το minimum είναι μια 9070xt και το maximum μια 5080 (εφόσων κάποτε μπορέσω να την πάρω στην MSRP - δεν βιάζομαι). Οι ερωτήσεις μου είναι: Δεδομένου ότι σκοπεύω να παίζω με FSR/DLSS και δεν με νοιάζει να παίξω Native, σε ποια GPU να παω ωστε να μην τρώω τρελό bottleneck από τον 5700x3D? Δεν θέλω πχ να πάρω μια 5080 αλλά μετά λόγω FSR/DLSS να είμαι bottleneck από CPU. To PSU που έχω είναι οκ; Είναι αγορασμένο το 2019 και σε περίπτωση που παίζει ρόλο, δεν το έχω χρησιμοποιήσει τρελά το PC. Πρέπει να κάνω τίποτε άλλες αλλαγές; Κάποιος μου είχε πει στο παρελθόν ότι το case εχει τρελά κακό airflow, αλλα αν αναγκαστώ να αλλάξω και PSU και case τότε πάει στο διάολο φτιάχνω καινούριο PC όπως πήγαινα και οκ κόβω μερικά απ' αυτά που παρήγγειλα στο παραπάνω (παω σε 32GB ram, χρησιμοποιώ existing SSD, βάζω ίσως φθηνότερο ΜΒ, και μπορώ να πέσω σε επεξεργαστή ακόμη και στον 7600x3D που πωλείται στη Γερμανία 300 ευρώ.) O μόνος λόγος να μην στήσω αυτό που παρήγγειλα είναι ότι στην πραγματικότητα το παρήγγειλα πάνω στην τρέλα μου και ξέρω ότι θα πάει wasted γιατί δεν είναι ούτε ότι έχω τόσο χρόνο για games ούτε ότι αν ρίξω κάποια γραφικά πχ εδώ κι εκεί θα καταλάβω διαφορά. Το χρηματικό δεν είναι τεράστιο θέμα όσο το γενικό concept του να κάνω (παλι) waste σε τεχνολογία που εν τέλει δεν εκμεταλλεύομαι. Σημείωσεις: Δεν με ενδιαφέρει το Ray Tracing Το PC μπορεί να χρησιμοποιηθεί ερασιτεχνικά και για video editing ή 3D design/printing, τελείως ερασιτεχνικά όμως.
sattack Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 μμ Με όλα αυτά που είπες, εγώ πιστεύω ότι είσαι κατευθείαν για να πας αύριο πρωί πρωί να χτυπήσεις μια 9070ΧΤ και να ξενοιάσεις μια και καλή. 2
Sensible Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ 2 ώρες πριν, Babis_allos είπε Λοιπόν, τα έκανα λίγο μαντάρα... Καταρχάς, έχω αυτό το σύστημα https://de.pcpartpicker.com/list/8cf76Q Τελευταία με είχε πιάσει μια τρέλα να κάνω ένα build σε small factor, βασισμένο στο Lian Li A4-H20 case. Πήγα λοιπόν και παρήγγειλα όλα τα κάτωθι αντικείμενα εκτός GPU: https://de.pcpartpicker.com/list/vVnQLc Αφότου το έκανα αυτό, το μετάνιωσα. Τα αντικείμενα έχουν παραδωθεί από Αμαζον στο DHL paketshop και μπορώ να πάρω αυτόματα επιστροφή αν απλά δεν πάω να τα παραλάβω. Γενικά το παράκανα και πήρα ό,τι πιο τοπ, περιμένωντας για GPU. Άρχισα λοιπόν να σκέφτομαι μήπως να κάνω μια απλή αναβάθμιση στο υπάρχων σύστημα, βάζοντας έναν 5700x3D (245EUR) και άλλα 2x8GB RAM (ίδια στικάκια με αυτά που ήδη έχω - 35EUR) και χέστο το small factor build? Επίσης, έχω 4k 240hz οθόνη (ας ξεχάσουμε τα hz, προφανώς δεν περιμένω να τα πιάσω), και τώρα αμφιταλλαντεύομαι τι GPU να βάλω. Θα έλεγα ότι το minimum είναι μια 9070xt και το maximum μια 5080 (εφόσων κάποτε μπορέσω να την πάρω στην MSRP - δεν βιάζομαι). Οι ερωτήσεις μου είναι: Δεδομένου ότι σκοπεύω να παίζω με FSR/DLSS και δεν με νοιάζει να παίξω Native, σε ποια GPU να παω ωστε να μην τρώω τρελό bottleneck από τον 5700x3D? Δεν θέλω πχ να πάρω μια 5080 αλλά μετά λόγω FSR/DLSS να είμαι bottleneck από CPU. To PSU που έχω είναι οκ; Είναι αγορασμένο το 2019 και σε περίπτωση που παίζει ρόλο, δεν το έχω χρησιμοποιήσει τρελά το PC. Πρέπει να κάνω τίποτε άλλες αλλαγές; Κάποιος μου είχε πει στο παρελθόν ότι το case εχει τρελά κακό airflow, αλλα αν αναγκαστώ να αλλάξω και PSU και case τότε πάει στο διάολο φτιάχνω καινούριο PC όπως πήγαινα και οκ κόβω μερικά απ' αυτά που παρήγγειλα στο παραπάνω (παω σε 32GB ram, χρησιμοποιώ existing SSD, βάζω ίσως φθηνότερο ΜΒ, και μπορώ να πέσω σε επεξεργαστή ακόμη και στον 7600x3D που πωλείται στη Γερμανία 300 ευρώ.) O μόνος λόγος να μην στήσω αυτό που παρήγγειλα είναι ότι στην πραγματικότητα το παρήγγειλα πάνω στην τρέλα μου και ξέρω ότι θα πάει wasted γιατί δεν είναι ούτε ότι έχω τόσο χρόνο για games ούτε ότι αν ρίξω κάποια γραφικά πχ εδώ κι εκεί θα καταλάβω διαφορά. Το χρηματικό δεν είναι τεράστιο θέμα όσο το γενικό concept του να κάνω (παλι) waste σε τεχνολογία που εν τέλει δεν εκμεταλλεύομαι. Σημείωσεις: Δεν με ενδιαφέρει το Ray Tracing Το PC μπορεί να χρησιμοποιηθεί ερασιτεχνικά και για video editing ή 3D design/printing, τελείως ερασιτεχνικά όμως. Η δικια μου γνωμη παντως ειναι οτι το 4k gaming ειναι πεταμενα λεφτα , τετοιες αναλυσεις προυποθετουν οθονες ανω των 50 ιντσων για να καταλαβεις πραγματικες οπτικες διαφορες . Aπορω γιατι τα πουλανε στην αγορα. Το χειροτερο δε με αυτα τα μονιτορ οτι σε καταδικαζουν σε αγορες πανακριβων καρτων απο 4080 super και ανω , ειδαλλως ριχνεις αναλυσεις οποτε τσαμπα το μονιτρο παει. Συμβουλη πουλα το 4k μονιτορ και παρε ενα 2κ για να χεις την ευχερια να παρεις οτι Mid range καρτα θες.
Chris2756 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:14 μμ Eγω παιδια μου, πουρειτζερ ειμαι, ναυτικος ειμουν, απο τεχνικης αποψης, υπαρχουν πολλοι γνωστες για να μας πουν την γνωμη τους. Εκεινο που μπορω να πω εγω, ειναι πως Εχω μετανιωσει πολλες φορες, που μετανιωσα, για κατι που δεν εκανα. Δεν εχω μετανιωσει ποτε, που μετανιωσα, για κατι που εκανα. Καμια φορα και η ψυχολογικη αναβαθμιση ειναι πολυ boost, που ελεγε και η γιαγια μου, στο χωριο. Οποτε λες "What the fuck? Let me do it!" Οχι δεν το ελεγε η γιαγια αυτο. Εγω το ειπα, περισυ που εσκασα τριαμισι χιλιαρικα σε πισι, ενω εκανα την δουλεια μου και με ενα χιλιαρικο. Αχ και ναμουνα παλι νιος. Καρφι πλωρη για Βραζιλια θαβαζα. Εκει να δεις αναβαθμισεις και 16Κ αναλυση 1
Babis_allos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες 14 ώρες πριν, sattack είπε Με όλα αυτά που είπες, εγώ πιστεύω ότι είσαι κατευθείαν για να πας αύριο πρωί πρωί να χτυπήσεις μια 9070ΧΤ και να ξενοιάσεις μια και καλή. Παίζει και να το κάνω, το μόνο που με κρατάει από 9070xt, αν και μάλλον εκεί θα πάω είναι το FSR 4 το οποίο ακόμη δεν είναι όσο καλό το DLSS 4 και κυρίως, δεν έχει το ίδιο support list σε παιχνίδια. 13 ώρες πριν, Sensible είπε Η δικια μου γνωμη παντως ειναι οτι το 4k gaming ειναι πεταμενα λεφτα , τετοιες αναλυσεις προυποθετουν οθονες ανω των 50 ιντσων για να καταλαβεις πραγματικες οπτικες διαφορες . Aπορω γιατι τα πουλανε στην αγορα. Το χειροτερο δε με αυτα τα μονιτορ οτι σε καταδικαζουν σε αγορες πανακριβων καρτων απο 4080 super και ανω , ειδαλλως ριχνεις αναλυσεις οποτε τσαμπα το μονιτρο παει. Συμβουλη πουλα το 4k μονιτορ και παρε ενα 2κ για να χεις την ευχερια να παρεις οτι Mid range καρτα θες. To monitor μόλις το αγόρασα οπότε αυτό δεν παίζει. Πήγα σε OLED και επειδή δουλεύω και απ το σπίτι μερικές φορές ήθελα 4k γιατί οι OLED στο 1440p πάσχουν σε text clarity. Επίσης νομίζω ότι πλέον το 4k λόγω DLSS/FSR είναι καλύτερο από 2k. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να παίζεις 4κ με upscale ακόμη και από 1080p και πολλές φορές φαίνεται καλύτερο απ' ότι το native 2k. Ειδικά με DLSS 4. To DLSS 4 είναι τόσο καλό που αν κατάλαβα καλά μερικές φορές το να παίζεις σε 4κ με upscale από 2κ είναι καλύτερο από native 4k 13 ώρες πριν, Chris2756 είπε Eγω παιδια μου, πουρειτζερ ειμαι, ναυτικος ειμουν, απο τεχνικης αποψης, υπαρχουν πολλοι γνωστες για να μας πουν την γνωμη τους. Εκεινο που μπορω να πω εγω, ειναι πως Εχω μετανιωσει πολλες φορες, που μετανιωσα, για κατι που δεν εκανα. Δεν εχω μετανιωσει ποτε, που μετανιωσα, για κατι που εκανα. Καμια φορα και η ψυχολογικη αναβαθμιση ειναι πολυ boost, που ελεγε και η γιαγια μου, στο χωριο. Οποτε λες "What the fuck? Let me do it!" Οχι δεν το ελεγε η γιαγια αυτο. Εγω το ειπα, περισυ που εσκασα τριαμισι χιλιαρικα σε πισι, ενω εκανα την δουλεια μου και με ενα χιλιαρικο. Αχ και ναμουνα παλι νιος. Καρφι πλωρη για Βραζιλια θαβαζα. Εκει να δεις αναβαθμισεις και 16Κ αναλυση Δεν έχεις άδικο . Εγώ συνεχώς κάνω τέτοια με προϊόντα τεχνολογίας, αλλά πάντα είναι η ίδια ιστορία. Το χτίζω, δεν έχω χρόνο να παίξω (ή και διάθεση - γιατί η αλήθεια είναι ποτέ δεν ήμουν τρελός gamer, και όταν ήμουν ήταν πάντα με online τίτλους που καιγόμουν και εθιζόμουν - κάτι που δεν θέλω να κάνω τώρα με παιδί - και οι οποίοι δεν έχουν τρελές απαιτήσεις) εν τέλει και δεν το εκμεταλλεύομαι. Δεν κλαίγομαι, δεν ματανιώνω, αλλά λέω μήπως να μην συνεχίσω σ' αυτό το μονοπάτι? Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα αλλά κάποια στιγμή πολύ θα ήθελα η ψυχολογία μου να αλλάξει απ' το "τρελαίνομαι να παίρνω τα τοπ κάθε τόσο έτσι για να τα έχω" στο να "ικανοποιούμαι γνωρίζοντας ότι κάνω vfm επιλογές". Αλλά όσο και να το λέω στο τέλος όταν ετοιμάζομαι να πάρω κάτι vfm παντά είμαι στο "ναααί, αλλά με 100 παραπάνω παίρνω αυτό, και 100 παραπάνω εκείνο, και 100 παραπάνω το άλλο"... Ή να σκέφτομαι ότι ΟΤΑΝ τελικά παίξω, θέλω να έχω σ' αυτό τον λίγο πολύτιμο χρόνο καψίματος το ultimate experience. 1 ώρα πριν, dsi44 είπε βρες 4090 απο αγγελια Δεν θα με χάλαγε αλλά να πάω να δώσω 1300-1400ευρώ για κάρτα και να μην ξέρω σε τι κατάσταση είναι με χαλάει. Αν μπορούσα να πάρω με 1500αρι σφραγισμένη 4090 την έπαιρνα χθές.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9070 ΧΤ θα πρότεινα κι εγώ. Θεωρώ πως είναι καλύτερη λύση η αναβάθμιση σε 5700Χ3D αν και δε ξέρω αν αξίζει τα 245 που ζητάει. Μέχρι τα 200 που έκανε ήταν οκ. Αλλα όταν κοστίζει όσο cpu της σειράς 9000 δε ξέρω...
Λύση sattack Δημοσ. πριν από 14 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 14 ώρες 41 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Παίζει και να το κάνω, το μόνο που με κρατάει από 9070xt, αν και μάλλον εκεί θα πάω είναι το FSR 4 το οποίο ακόμη δεν είναι όσο καλό το DLSS 4 και κυρίως, δεν έχει το ίδιο support list σε παιχνίδια. ..... Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα αλλά κάποια στιγμή πολύ θα ήθελα η ψυχολογία μου να αλλάξει απ' το "τρελαίνομαι να παίρνω τα τοπ κάθε τόσο έτσι για να τα έχω" στο να "ικανοποιούμαι γνωρίζοντας ότι κάνω vfm επιλογές". Αλλά όσο και να το λέω στο τέλος όταν ετοιμάζομαι να πάρω κάτι vfm παντά είμαι στο "ναααί, αλλά με 100 παραπάνω παίρνω αυτό, και 100 παραπάνω εκείνο, και 100 παραπάνω το άλλο"... Ή να σκέφτομαι ότι ΟΤΑΝ τελικά παίξω, θέλω να έχω σ' αυτό τον λίγο πολύτιμο χρόνο καψίματος το ultimate experience. Δεν θα με χάλαγε αλλά να πάω να δώσω 1300-1400ευρώ για κάρτα και να μην ξέρω σε τι κατάσταση είναι με χαλάει. Αν μπορούσα να πάρω με 1500αρι σφραγισμένη 4090 την έπαιρνα χθές. Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα σου αυτή τη στιγμη! Να πεις οτι θα έδινες 100 ή ακόμα και 200Ε παραπάνω να πάρεις ας πουμε την 5070Ti , αλλά που 'ντη? Να πεις θα παρεις 5080, πως? Σε διπλάσια τιμή από ότι κανονικά κανει? Να πεις οτι θα παρεις 4090? Σε τι κατασταση και επίσης και σε τι τιμη? Τώρα που οι κάτοχοι της βλέπουν πόσο κάνει η σειρά 5, με μηδέν διαθεσιμότητα και με τι επιδόσεις? Ή θα περιμένεις, άγνωστο για πόσο και με τι αποτέλεσμα. Ή παίρνεις τώρα μια 9070ΧΤ σε τιμή MSRP (ελπίζω να μην γίνει καμμία αρνητική έκπληξη σήμερα σε αυτό ...), την απολαμβάνεις για όσο καιρό την έχεις, και αν αργότερα έρθουν nvidia σε "φυσιολογικές" τιμες, το σκέφτεσαι αν θα θέλεις να την αλλάξεις.
Babis_allos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 29 λεπτά πριν, sattack είπε Ή παίρνεις τώρα μια 9070ΧΤ σε τιμή MSRP (ελπίζω να μην γίνει καμμία αρνητική έκπληξη σήμερα σε αυτό ...), την απολαμβάνεις για όσο καιρό την έχεις, και αν αργότερα έρθουν nvidia σε "φυσιολογικές" τιμες, το σκέφτεσαι αν θα θέλεις να την αλλάξεις. Έτσι θα κάνω λοιπόν! 1
sattack Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Τσέκαρε και amazon.de ή όποιο άλλο ευρωπαϊκό στελνει Ελλάδα. Έχει πολλές καρτες, αλλα λενε μονο 20-30% περίπου θα ειναι σε MSRP (γύρω στα 720Ε ίσως?) Και στην Ελλαδα ποιος ξέρει τι τιμές θα βάλουν.... Οπότε αν το αποφάσισες, έχε το νου σου τι θα παιχτεί στα Ευρωπαϊκά που στέλνουν Ελλάδα, να προλάβεις πριν τελειώσουν οι φθηνές. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από sattack
Babis_allos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sattack είπε Τσέκαρε και amazon.de ή όποιο άλλο ευρωπαϊκό στελνει Ελλάδα. Έχει πολλές καρτες, αλλα λενε μονο 20-30% περίπου θα ειναι σε MSRP (γύρω στα 720Ε ίσως?) Και στην Ελλαδα ποιος ξέρει τι τιμές θα βάλουν.... Οπότε αν το αποφάσισες, έχε το νου σου τι θα παιχτεί στα Ευρωπαϊκά που στέλνουν Ελλάδα, να προλάβεις πριν τελειώσουν οι φθηνές. Μένω Γερμανία οπότε από εδώ παίρνω απευθείας. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι παραγγέλνω σήμερα αλλά μεθαύριο πρωί ταξιδεύω Ελλάδα για 10 μέρες οπότε ελπίζω είτε να την προλάβω είτε να την κρατήσουν κάπου και να μπορέσω να την παραλάβω σε 10 μέρες. Επίσης εφόσον χτίσω το small factor περιορίζομαι σε συγκεκριμένα μοντέλα (Asrock steel legend, asus prime, gigabyte gaming oc, powercolor reaper, sapphire pulse) Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Babis_allos 1
Babis_allos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 ώρες πριν, sattack είπε Τσέκαρε και amazon.de ή όποιο άλλο ευρωπαϊκό στελνει Ελλάδα. Έχει πολλές καρτες, αλλα λενε μονο 20-30% περίπου θα ειναι σε MSRP (γύρω στα 720Ε ίσως?) Και στην Ελλαδα ποιος ξέρει τι τιμές θα βάλουν.... Οπότε αν το αποφάσισες, έχε το νου σου τι θα παιχτεί στα Ευρωπαϊκά που στέλνουν Ελλάδα, να προλάβεις πριν τελειώσουν οι φθηνές. Πολέμησα μια ώρα+ να προσπαθήσω να πάρω μια απ' αυτές που με βολεύουν, δεν κατάφερα τίποτα, μόνο με scalping από άτομα που τις αγόρασαν και τις έβαλαν επιτόπου αμαζον ακριβότερα.
sattack Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 19 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Πολέμησα μια ώρα+ να προσπαθήσω να πάρω μια απ' αυτές που με βολεύουν, δεν κατάφερα τίποτα, μόνο με scalping από άτομα που τις αγόρασαν και τις έβαλαν επιτόπου αμαζον ακριβότερα. Nαι, καταστροφή! Μόνο μια στα 800 βγήκε και μια Nitro στα 800ξατι στο amazon.it
Chris2756 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 ώρες πριν, Babis_allos είπε Παίζει και να το κάνω, το μόνο που με κρατάει από 9070xt, αν και μάλλον εκεί θα πάω είναι το FSR 4 το οποίο ακόμη δεν είναι όσο καλό το DLSS 4 και κυρίως, δεν έχει το ίδιο support list σε παιχνίδια. To monitor μόλις το αγόρασα οπότε αυτό δεν παίζει. Πήγα σε OLED και επειδή δουλεύω και απ το σπίτι μερικές φορές ήθελα 4k γιατί οι OLED στο 1440p πάσχουν σε text clarity. Επίσης νομίζω ότι πλέον το 4k λόγω DLSS/FSR είναι καλύτερο από 2k. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να παίζεις 4κ με upscale ακόμη και από 1080p και πολλές φορές φαίνεται καλύτερο απ' ότι το native 2k. Ειδικά με DLSS 4. To DLSS 4 είναι τόσο καλό που αν κατάλαβα καλά μερικές φορές το να παίζεις σε 4κ με upscale από 2κ είναι καλύτερο από native 4k Δεν έχεις άδικο . Εγώ συνεχώς κάνω τέτοια με προϊόντα τεχνολογίας, αλλά πάντα είναι η ίδια ιστορία. Το χτίζω, δεν έχω χρόνο να παίξω (ή και διάθεση - γιατί η αλήθεια είναι ποτέ δεν ήμουν τρελός gamer, και όταν ήμουν ήταν πάντα με online τίτλους που καιγόμουν και εθιζόμουν - κάτι που δεν θέλω να κάνω τώρα με παιδί - και οι οποίοι δεν έχουν τρελές απαιτήσεις) εν τέλει και δεν το εκμεταλλεύομαι. Δεν κλαίγομαι, δεν ματανιώνω, αλλά λέω μήπως να μην συνεχίσω σ' αυτό το μονοπάτι? Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα αλλά κάποια στιγμή πολύ θα ήθελα η ψυχολογία μου να αλλάξει απ' το "τρελαίνομαι να παίρνω τα τοπ κάθε τόσο έτσι για να τα έχω" στο να "ικανοποιούμαι γνωρίζοντας ότι κάνω vfm επιλογές". Αλλά όσο και να το λέω στο τέλος όταν ετοιμάζομαι να πάρω κάτι vfm παντά είμαι στο "ναααί, αλλά με 100 παραπάνω παίρνω αυτό, και 100 παραπάνω εκείνο, και 100 παραπάνω το άλλο"... Ή να σκέφτομαι ότι ΟΤΑΝ τελικά παίξω, θέλω να έχω σ' αυτό τον λίγο πολύτιμο χρόνο καψίματος το ultimate experience. Δεν θα με χάλαγε αλλά να πάω να δώσω 1300-1400ευρώ για κάρτα και να μην ξέρω σε τι κατάσταση είναι με χαλάει. Αν μπορούσα να πάρω με 1500αρι σφραγισμένη 4090 την έπαιρνα χθές. Εγω σε νιωθω και σε καταλαβαινω! Ναξερες ποσα φραγγα εχω πεταξει, σε ενισχυτες και ηχεια (και καλωδια). Η αληθεια ειναι οτι δωσαμε τσαμπα λεφτα σε κατι που δεν χρειαζομαστε. Απο την αλλη, αν υπαρχουν τα χρηματα, δεν τα στερουμε απο καπου αλλου, τι θα τα κανουμε, ρε παιδια, μαζυ μας θα τα παρουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα