helectus Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Κάτι είδα και δεν κατάλαβα ακριβώς το τι γίνεται και τι θα γίνει. Ψηφίστηκε ένας νόμος για πρόστιμο σε περιπτώσεις πειρατείας για να πατάξουμε το ένα και μοναδικό μεγάλο πρόβλημα σε αυτήν την άχρηστη χώρα. Αφού φτιάξαμε όλα τα άλλα ήρθε η ώρα θα μου πεις. Τέλος πάντων. Σε ένα site είδα πως αυτό αφορά τους αποκωδικοποιητές και τις συνδρομές, αλλού για site που μία τα κλείνουν, δέκα τα ανοίγουν. Πιστεύεται ότι θα γίνει τίποτα ή τζάμπα αγχώνομαι. Είχα διαβάσει κάποτε ότι γενικά οι πάροχοι Cosmote κλπ ξέρουν που και πότε μπαίνεις απλά δε τους νοιάζει ιδιαίτερα (βλέποντας το traffic). Παρόλα αυτά πιστεύετε ότι είναι επιφυλακτικό να μπω σε sites όπως ταινιομανία, gamato flixhq κτλ?? Μη φάμε και κανένα πρόστιμο, αν είχα λεφτά θα έπαιρνα και συνδρομές... Ακόμα και στο torrenting. Με VPN είναι απελπιστικά δυσλειτουργικό, συν ότι συνήθως θέλω να είμαι και στο pc εκείνη την ώρα και να μην σερνeται. Τι πιστεύετε; Έχετε καταλάβει αν το πήραν σοβαρά ή κάτι;
infin1tyGR Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Για την ώρα, φαίνεται ότι θέλουν να κυνηγήσουν μόνο το IPTV (Cosmote TV και Nova). Προφανώς αν χρειαστεί VPN στο μέλλον, θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο επί πληρωμή, για να μην έχεις θέμα να σέρνεται κλπ. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Νέοι λογαριασμοί και ερωτήσεις περί προστιμάτων και πειρατείας. Καθόλου ύποπτο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα