crimsonwall Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 hour ago, attanaze said: και διάβασα τις τιμές στο τέλος και μου έφυγε η μαγκιά....! $549/£524 θα κανει η 9070 οταν βγει κανονικα αντε πες Ελλαδα να παει 650, 100% αυτες ειναι τιμες απο Πλαισιο και λοιπους λησταρχους. 3
niko_gram_15 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Πρακτικά, ήρθε η ώρα η 1080 ΤΙ να παρει συνταξη...
lennox32 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Πόσο το χαίρομαι που έριξε τέτοιο χαστούκι η AMD... 9070XT = 4080 στη μισή τιμή Σε 4Κ τρώει σκόνη 5070 και 5070ti... Η Nvidia έβγαλε 2,5 δις απ το gaming και 28 δις από τα Datacenter φέτος και από πέρυσι έχει ξεκινήσει τις μλκιες. Ας της γίνει μάθημα, εύχομαι να πάρει η AMD το market share που της αξίζει! 5 1
betkarh Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 31 λεπτά πριν, crimsonwall είπε $549/£524 θα κανει η 9070 οταν βγει κανονικα αντε πες Ελλαδα να παει 650, 100% αυτες ειναι τιμες απο Πλαισιο και λοιπους λησταρχους. Πιστευω, στο σκρουτζ θα παιζουν καλες τιμες 12 λεπτά πριν, niko_gram_15 είπε Πρακτικά, ήρθε η ώρα η 1080 ΤΙ να παρει συνταξη... Και αργησες..... 1
lennox32 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, betkarh είπε Πιστευω, στο σκρουτζ θα παιζουν καλες τιμες Και αργησες..... Σίγουρα θα παίξουν Καλές τιμές γιατί θα βγάλουν πάρα πολύ stock. Άστους να λένε.
betkarh Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 4 λεπτά πριν, lennox32 είπε Πόσο το χαίρομαι που έριξε τέτοιο χαστούκι η AMD... 9070XT = 4080 στη μισή τιμή Σε 4Κ τρώει σκόνη 5070 και 5070ti... Η Nvidia έβγαλε 2,5 δις απ το gaming και 28 δις από τα Datacenter φέτος και από πέρυσι έχει ξεκινήσει τις μλκιες. Ας της γίνει μάθημα, εύχομαι να πάρει η AMD το market share που της αξίζει! Εχει φιαχτει πολυς κοσμος με αυτην την καρτα.Θα πουλησει καλα 1
dsi44 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες τα διαγραμματα δεν ειναι ευαναγνωστα. κουραζουν οι επιλογες χρωματων και φοντου. μαθε μπαλιτσα απο τους αλλους😜 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ουτε αυτο διανοουμε οτι μπορει να βαλει τετοιες τιμες. με MSRP 500 και 600 να τις φτασει 1100 και 1300? 1250€ ξεκιναει η 5070ti των 749 MSRP Γελάω είδες σε τι τιμή πουλάνε 5070 που είναι σχεδόν ίδιο mrsp αφού είναι κλέφτες μην πω για 5090 που πραγματικά έχουν ξεφύγει. Πάντως η 9070xt για τους περισσότερους gamers θα είναι λουκούμι μόνο αμα θες να είσαι top tier θα πας σε 5080 και 5090 αναγκαστικά γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
killerx3 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Εγώ ένα ξέρω πάντως… Έδωσα μια 7900xtx με τρελές επιδόσεις.. Και πήγα σε nvidia λόγω drivers.. Αυτό με τους drivers και τα crashes σε κάποια games με τρέλαναν… 1
nfsmw_gr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 ώρες πριν, killerx3 είπε Εγώ ένα ξέρω πάντως… Έδωσα μια 7900xtx με τρελές επιδόσεις.. Και πήγα σε nvidia λόγω drivers.. Αυτό με τους drivers και τα crashes σε κάποια games με τρέλαναν… Αυτό δυστυχώς ισχύει. Είχα τέτοια συζήτηση με φίλο που έχει 7900XTX και εγώ 7800XT, αυτός παίζει τα πάντα σχεδόν day one που βγαίνουν και είχε από την αρχή μέχρι τώρα θέματα. Εγώ παίζω ότι τύχει όπως τύχει και σπάνια day one και είμαι τζετ. Άμα θες τα πιο φρέσκα με την μια η Nvidia έχει καλύτερη υποστήριξη, όσο και αν προτιμώ amd προσωπικά.
malakudi Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καταλαβαίνω ότι δε πρέπει να κακολογίσετε αυτούς που σας έδωσαν τις κάρτες για review, αλλά το να γράφετε αυτές τις τιμές χωρίς ένα σχόλιο πως είναι εξωπραγματικές και εκτός λογικής είναι απαράδεκτο. Να σέβεστε πρώτα τους αναγνώστες σας και μετά αυτούς που σας δίνουν κάρτες. Οι κάρτες έχουν ευρωπαϊκό MSRP 640 και 690 ευρώ. Άκου 1100 και 1300. 3 1
Chocobo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 16 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Για να καταλαβω στην ουσια ειναι rename της RX 9700/xt σε RX 9070/xt για να φαινεται οτι ειναι μεγαλυτερο νουμερο πχ. απο την Nvidia RTX 5070/ti ???? Μου φαινεται λιγο παραπλανητικη η ονομασια και σιγουρα θα μπερδευτουν ατομα που δεν ξερουν και απλα διαβαζουν μεγαλυτερο νουμερο οποτε αυτο θα παρω.... Επισης πως η mid range σειρα gpu με τον αριθμο 7 στον κωδικο ( πχ RX 570 ) πηγε απο 170€ σε 550€ σε 8 χρονια δεν το καταλαβα ποτε. 3 φορες πανω η τιμη για mid range gaming και οι μισθοι παρέμειναν ιδιοι....βασικα με τον πληθωρισμο χαμηλοτεροι..... Αφού οι PC gamers είναι εύκολα θύματα γιατί όχι. Εξάλλου η πλειοψηφία έχει μείνει σε 1080p οπότε αυτές οι κάρτες μοιάζουν να είναι όντως απίστευτες. Όταν πας βέβαια να παίξεις 4Κ και βλέπεις πως χωρίς upscale το 60ρι το βλέπεις με κιάλια τότε αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως κάρτες του χιλιάρικου δεν είναι και τόσο value τελικά... Ακόμα και στα benchmarks δείχνουν ακόμα 1080p. Θα έπρεπε εν έτη 2025 να μην δείχνουν καν αυτή την ανάλυση αλλά βλέπει ο καθένας 150-200fps 1080 και νιώθει καλά...
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 44 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Με τι επεξεργαστη εγινε το review;;; στο bench του Cyberpunk 2077 φαινεται να εχουν παιξει με ryzen 9 7950x και πιθανον σε ολο το review να ειναι με αυτον
killerx3 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε Αυτό δυστυχώς ισχύει. Είχα τέτοια συζήτηση με φίλο που έχει 7900XTX και εγώ 7800XT, αυτός παίζει τα πάντα σχεδόν day one που βγαίνουν και είχε από την αρχή μέχρι τώρα θέματα. Εγώ παίζω ότι τύχει όπως τύχει και σπάνια day one και είμαι τζετ. Άμα θες τα πιο φρέσκα με την μια η Nvidia έχει καλύτερη υποστήριξη, όσο και αν προτιμώ amd προσωπικά. Είχα δοκιμάσει τα πάντα γενικότερα και είχα συνέχεια crashes και τέτοια.. Τώρα με nvidia ούτε ένα crash πουθενά! Ησύχασα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα