dimitris_sal Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλησπέρα Εχω ενα περίεργο πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω Όταν ανοίγω τον file explorer και επιλέγω εναν φάκελο (χωρίς καν να πατήσω για να ανοίξει ο φάκελος) επιτόπου κρασάρει. Αν γράψω στην address bar τον υποφάκελο που θέλω να μπω μπαίνει κανονικά και επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα όταν επιλέγω/ανοίγω αρχεία. Αυτο πρωτοπαρουσιάστηκε κάποια στιγμή που συνέδεσα το κινητό της γυναίκας μου. Όσο και να το πάλεψα δεν εβγαλα άκρη και προς το παρόν δουλευω τον total commander γιατί δεν παλεύεται αλλιώς! Καμία ιδέα;
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Μήπως εγκατέστησες και κανέναν manager για το κινητό; Δοκίμασε για αρχή να δώσεις σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής το παρακάτω: sfc /scannow και όταν τελειώσει κάνε επανεκκίνηση
dimitris_sal Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου Καλησπέρα και συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση Δεν μου έβγαλε ενημέρωση το site και δεν πήρα χαμπάρι οτι είχες απαντήσει.. Επι του θέματος μας τωρα Το file check ήταν απο τα πρώτα πράγματα που έκανα και δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα. Δεν έγινε καμια εγκατάσταση. Όλα δουλευαν κανονικά μέχρι που έβαλα το κινητό της γυναίκας μου να πάρω κάποιο αρχείο.Απο κει και έπειτα εχω αυτο το πρόβλημα. Επίσης εχω καθαρίσει και τις ρυθμίσεις του file explorer αλλα τζίφος
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Κάνε μια προσπάθεια να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό χρήστη και δες αν στο κάνει και εκεί. Αν δεν στο κάνει, κάτι έγινε στον λογαριασμό σου. Αν στο κάνει τότε το πρόβλημα είναι καθολικό. Έκανες check και με την dism; https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/file-explorer-crashes-when-i-select-a-file/56f11c39-c7c7-4c85-ac55-d88e9a14cfdf
dimitris_sal Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Ολα καθαρά με dism Δοκίμασα και με νεο χρήστη και το πρόβλημα εξακολουθεί... Δεν βλέπω να γλυτώνω την επαναφορά (το πιο πρόσφατο image που εχω είναι νομίζω κανα τριμηνο πιο πριν)
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Κάνε και μια επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν και εκεί το κάνει. Κάτι άλλο που μπορείς να ελέγξεις είναι να ανοίξεις τη διαχείριση υπολογιστή (δεξί κλικ στη σημαία) και μετά Εργαλεία συστήματος-> Προβολή συμβάντων-> Αρχεία καταγραφής των windows και δες στο Σύστημα και στο Εφαρμογή μήπως και έχει κάποια καταγραφή που να λέει για την διαχείριση αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα