Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα εχω ένα MAC BOOK που εχει πρόβλημα στην μητρικη  ενας τεχνικος που το είδε μου είπε οτι κατι έχει καει και οτι θα πρέπει να το παω σε κάποιον που κανει τετιου είδους επισκευές βγάζει απο πανω την μητρική την μετράει βρίσκει τι εχει καει και το αντικαθιστά. είδα διάφορα βίντεο και είναι πολύ λεπτοδουλια έχουμε στην ελλαδα κάποιον που κανει τέτοιες επισκευές? και αν αξίζει ευχαριστώ.

Δημοσ.
  Στις 5/3/2025 στις 12:57 ΜΜ, tao είπε

είναι τοa2141

Τέτοια λέγε μας βραδιάτικα 😂 Σου έδωσε κανένα σημάδι πριν καεί.?

Δημοσ.
  Στις 6/3/2025 στις 2:05 ΠΜ, ramarg είπε

Τέτοια λέγε μας βραδιάτικα 😂 Σου έδωσε κανένα σημάδι πριν καεί.?

όχι τίποτα τον εσβεισα και όταν πήγα να τον ανοίξω δεν έκανε τίποτα 

Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 12:19 ΜΜ, tao είπε

όχι τίποτα τον εσβεισα και όταν πήγα να τον ανοίξω δεν έκανε τίποτα 

Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο, έχω δει το internet να γεμίζει με αναφορές ότι παθαίνουν ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Τα κλείνεις μια μέρα και την επόμενη δεν ανάβουν. Πιθανότητα πρόκειται για ζημία στον SSD ή στην RAM και θέλει πράγματι εξειδικευμένη αντικατάσταση των NAND για να αποφύγεις την αλλαγή πλακέτας.

Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 1:10 ΜΜ, ramarg είπε

Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο, έχω δει το internet να γεμίζει με αναφορές ότι παθαίνουν ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Τα κλείνεις μια μέρα και την επόμενη δεν ανάβουν. Πιθανότητα πρόκειται για ζημία στον SSD ή στην RAM και θέλει πράγματι εξειδικευμένη αντικατάσταση των NAND για να αποφύγεις την αλλαγή πλακέτας.

Αυτό λεω οτι δεν είναι κατι απλο να το δώσω σε έναν τεχνικο θέλει μικροσκοπίο ανταλλακτικά εμπειρια κ.λ.π στην Ελλαδα κανει κανενα μαγαζί κατι τέτοιο ?

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ αν έχουμε κάνα τεχνικό που να ασχολείται…γνωστή μου έριξε καφέ σ’ ένα MacBook Air και δεν δουλεύει…δεν ξέρω αν σώζεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...