tao Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλημέρα εχω ένα MAC BOOK που εχει πρόβλημα στην μητρικη ενας τεχνικος που το είδε μου είπε οτι κατι έχει καει και οτι θα πρέπει να το παω σε κάποιον που κανει τετιου είδους επισκευές βγάζει απο πανω την μητρική την μετράει βρίσκει τι εχει καει και το αντικαθιστά. είδα διάφορα βίντεο και είναι πολύ λεπτοδουλια έχουμε στην ελλαδα κάποιον που κανει τέτοιες επισκευές? και αν αξίζει ευχαριστώ.
tao Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Zenor είπε Καλημέρα, τι μοντέλο; είναι τοa2141
ramarg Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 13 ώρες πριν, tao είπε είναι τοa2141 Τέτοια λέγε μας βραδιάτικα 😂 Σου έδωσε κανένα σημάδι πριν καεί.?
tao Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου Στις 6/3/2025 στις 4:05 ΠΜ, ramarg είπε Τέτοια λέγε μας βραδιάτικα 😂 Σου έδωσε κανένα σημάδι πριν καεί.? όχι τίποτα τον εσβεισα και όταν πήγα να τον ανοίξω δεν έκανε τίποτα
ramarg Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 48 λεπτά πριν, tao είπε όχι τίποτα τον εσβεισα και όταν πήγα να τον ανοίξω δεν έκανε τίποτα Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο, έχω δει το internet να γεμίζει με αναφορές ότι παθαίνουν ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Τα κλείνεις μια μέρα και την επόμενη δεν ανάβουν. Πιθανότητα πρόκειται για ζημία στον SSD ή στην RAM και θέλει πράγματι εξειδικευμένη αντικατάσταση των NAND για να αποφύγεις την αλλαγή πλακέτας.
tao Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 πμ 17 ώρες πριν, ramarg είπε Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο, έχω δει το internet να γεμίζει με αναφορές ότι παθαίνουν ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Τα κλείνεις μια μέρα και την επόμενη δεν ανάβουν. Πιθανότητα πρόκειται για ζημία στον SSD ή στην RAM και θέλει πράγματι εξειδικευμένη αντικατάσταση των NAND για να αποφύγεις την αλλαγή πλακέτας. Αυτό λεω οτι δεν είναι κατι απλο να το δώσω σε έναν τεχνικο θέλει μικροσκοπίο ανταλλακτικά εμπειρια κ.λ.π στην Ελλαδα κανει κανενα μαγαζί κατι τέτοιο ?
arxontas2323 Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ αν έχουμε κάνα τεχνικό που να ασχολείται…γνωστή μου έριξε καφέ σ’ ένα MacBook Air και δεν δουλεύει…δεν ξέρω αν σώζεται
spi79 Δημοσ. Σάββατο στις 03:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:18 μμ https://www.youtube.com/@AnyRepair Αυτό το παλικάρι ασχολείται με τέτοιου είδους επισκευές.Πάρτον ένα τηλ να δεις τι γίνεται και πόσο σε συμφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα