dbrillis Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ 44 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Είναι ξεκάθαρο ότι και την υποτιμάς και δεν έχεις την ελάχιστη γνώση για να κατανοήσεις το ποσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό σύστημα. Δίχως να εννοώ ότι έχω περισσότερες γνώσεις. Από την άλλη σίγουρα έχουν καθυστερήσει και ένα ποσοστό λόγο της σειράς 25 για καθαρά εμπορικούς λόγους. Το θέμα είναι ότι χρήστες που δεν καίγονται να αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι συσκευή είτε θα έχουν άγχος να δουν την αλλαγή είτε θα είναι υπομονετικοί για να δουν την αλλαγή σε όλο της το μεγαλείο με το ελάχιστο δυνατό λιγότερα προβλήματα. Πρώτον δεν έχουν ούτε την ίδια cpu, ούτε την ίδια npu. Μου φαίνεται το 24 δεν έχει καν. Και δεν φτιάχνουν άλλο αλλά προσαρμόζουν το ίδιο σε παλιότερες συσκευές. Δεν είναι θεωρώ τόσο απλό γιατί δεν θέλει απλά να μεταφέρει δυνατότητες αλλά και συνολική εμπειρία. Τι να το κάνω αν κάνει 1000 πράγματα αλλά έχει lag και καθυστερήσεις. Αυτά τα προσέχει πλέον η samsung και θέλει να υπάρχει ισορροπία σε όλα. Θερμοκρασίες αυτονομία καθυστερήσεις συμβατότητα κλπ κλπ. Μεγάλη η λίστα της συνολικής εμπειρίας. Μη ξεχνάμε και τις μοναδικές δυνατότητες που καμιά άλλη συσκευή δεν έχει. Δεν είμαι σίγουρος απλά η διαίσθηση μου λέει ότι η αλλαγή από έκδοση android σε νεότερη δεν είναι κάτι τραγικό. Το τραγικό είναι το σκιν απο πάνω πως θα κάτσει και οι drivers και ο προγραμματισμός και και και. Το ότι αφαιρούνται δυνατότητες κάποιες είναι λόγο επεξεργαστή και κάποιες λόγο εμπορικής σημασίας. Τι να κάνουμε. Και αυτοί κάπως πρέπει να "ζήσουν ". Ο ανταγωνισμός και η ροή λέει 1 συσκευή κάθε χρόνο. Τώρα το τι κάνει ο κάθε κατασκευαστής για να το πετύχει αυτό με τι διαφορές και δυνατότητες κλπ κλπ είναι όντως δύσκολο να το κατανοήσουμε εμείς οι απλοί χρήστες. Όσο γελοίο φαίνεται σε εμάς τους άσχετους με το αντικείμενο άλλο τόσο περίπλοκο είναι σαν αλλαγή. Αν είχες ασχοληθεί ποτέ με custom rom (δεν θυμάμαι ορολογίες και ονόματα κλπ) στους xda ένα μικρό πιξελ η ένας απλός ήχος μπορεί να ρημάξει τα πάντα σε ένα λειτουργικό σύστημα. Οπότε μη γελάς καθόλου αφού δεν το κατέχεις. Ελάχιστοι ξέρουν τι εστι προγραμματισμός. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Βασικά αν ήταν όλοι θα έκαναν αυτή τη δουλειά και δε θα υπήρχαν 10 σοβαρές μάρκες κινητών και 1000 noname αλλά 100αδες χιλιάδες μάρκες επώνυμες και εκατομμύρια noname. 😉 Αρα, συμφωνα με τα λεγομενα σου, για οσο πιο πολλες συσκευες ταζουν αναβαθμισεις, τοσο πιο δυσκολο θα ειναι και τοσο πιο πολυ θα αργουν.
georgiosmag Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ 2 λεπτά πριν, dbrillis είπε Αρα, συμφωνα με τα λεγομενα σου, για οσο πιο πολλες συσκευες ταζουν αναβαθμισεις, τοσο πιο δυσκολο θα ειναι και τοσο πιο πολυ θα αργουν. Για αυτό και άργησε. 11 λεπτά πριν, kinitos είπε Τελικά ξέρεις η οχι ποσο δύσκολο είναι επειδή απάντησες ότι ούτε εσύ ξέρεις αλλα παράλληλα λες πόσο δύσκολο είναι. Όσο για τις custom rom εκει οντως είναι δύσκολο επειδή είναι ένας η λίγοι προγραμματιστες που το κάνουν για την πλάκα τους εκτος λίγων προτζεκτ. Και πέραν όλων των άλλων η σαμ το είχε ετοιμο και δεν το έδωσε λογο σ25 όπως είπες και εσύ όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Το ρεζουμέ είναι ότι θα βγει και θα έχει τα λιγότερα προβλήματα με τις περισσότερες δυνατότητες από οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Όπως πάντα άλλωστε. 2
dbrillis Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ 23 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Για αυτό και άργησε. Το ρεζουμέ είναι ότι θα βγει και θα έχει τα λιγότερα προβλήματα με τις περισσότερες δυνατότητες από οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Όπως πάντα άλλωστε. Δεν με κατάλαβες, βγάζουν καινούργια μοντελα και υπόσχονται αναβαθμίσεις για χρόνια. Αρα η αργοπορία θα γινει μεγαλύτερη.
ea6gka Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Είναι ξεκάθαρο ότι και την υποτιμάς και δεν έχεις την ελάχιστη γνώση για να κατανοήσεις το ποσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό σύστημα. Δίχως να εννοώ ότι έχω περισσότερες γνώσεις. Ε δεν ειμαι προγραμματιστης αλλα εγω δεν εστιασα σε αυτο αλλα στη τηρηση καποιων χρονοδιαγραμματων. Φιλε μου αν ηταν να μου τιναξει το καλο ονομα που εχω χτισει στην αγορα ενα shell , οσο καλο και να ειναι αυτο, θα προτιμουσα η μεταβαση να ειναι ομαλοτερη/πιο ευκολη/πιο γρηγορη. Και θα το πηγαινα μεταγενεστερα με τη μορφη ενος UI 7.1 το μαιο οπως εκανε περσι με το 6 & 6.1.. Τωρα εχει μεινει πολυ πισω, συζηταμε κοντα Μαιο να παρει την αναβαθμιση το περσινο μοντελο. Τελος παντων ευχομαι η αναμονη να αξιζει και να ειναι κατι το φοβερο αυτο το UI7
ethereum Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) πρέπει να έχεις υπομονή με την Samsung στις αναβαθμίσεις , είχα παρατηρήσει ότι ξεκινούν απο Asia Pacific μετά μπαίνουν σε κάποιες ασιατικές χώρες και μετά έρχονται εδώ , πάντως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στο κινητό , δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας , κατα το καλοκαιράκι Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από ethereum
kinitos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Θα είναι μια μιξ ανδροιδ αιφον οπως δειχνει και λένε
h3342 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 hours ago, ea6gka said: Θα παρει το Α54 νωριτερα απο το Α55? lolwut? περίεργο πράγματι.
ramarg Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Πόση ξεφτίλα πια... Πλέον αντιγράφουν ακόμα και τον τρόπο που η Apple παρουσιάζει τις συνόψεις χαρακτηριστικών, με συγκεντρωτικές διαφάνειες που οργανώνουν τα key features σε ξεχωριστά πλακίδια [rounded corner tiles]... Μέχρι πού θα φτάσουν πια... Μόνο αν τους εξαγοράσει η Apple και ενοποιηθούν θα ησυχάσουν (το οποίο δεν το λες και κακό σενάριο αν χρησιμοποιηθεί ως στρατηγική εξαφάνισης του Android)... Το τερπνόν μετά του ωφελίμου... Όσο για τα επιμέρους χαρακτηριστικά/αντιγραφές από iOS ούτε λόγος... Δεν έχει νόημα ΚΑΝ οποιαδήποτε νύξη... Δεν σέβονται τίποτα πλέον, και πρώτα απ'όλα εσάς που είστε πελάτες της και προσπαθεί να σας πουλήσει αυτό που τα προιόντα της ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ θα γίνουν ποτέ. Όσο και αν κατηγορείτε την Apple και τα iPhone αυτό το όνειρο σας πουλάνε (απλώς σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων θέλετε να ζείτε στον κόσμο του iPhone αλλά η πόρτα απ'έξω να λέει Android). Αυτό το σανό πουλάνε τόσα χρόνια (απλώς στην αρχή ήταν φθηνό ενώ τώρα κοστίζει 1500 ευρώ). Όσο και αν προσπαθούν, κάτω από τα καλοδουλεμένα UI Skins, αυτό που πουλάνε είναι Android και μάλιστα φωνάζει από χιλιόμετρα. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από ramarg
Marduk1 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Με μια ματια που ειδα στην σειρα s25 εχει καλα καλουδια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα