nchatz Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ Η Samsung επιβεβαίωσε επιτέλους ότι η επίσημη ενημέρωση του One UI 7 θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο, ενώ παράλληλα προσθέτει νέες συσκευές στο πρόγραμμα beta. Μετά από πολυάριθμες εκδόσεις beta, οι χρήστες συσκευών Samsung θα έχουν πρόσβαση στην σταθερή έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος πολύ σύντομα. Αν και η εταιρεία δεν προσδιόρισε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, η επιβεβαίωση του μήνα αποτελεί σημαντική πληροφορία για τους χρήστες που περιμένουν την αναβάθμιση. Το One UI 7 έχει ήδη κυκλοφορήσει στη σειρά Galaxy S25 από τον Ιανουάριο, αλλά η νέα ανακοίνωση αφορά κυρίως τις παλαιότερες υποστηριζόμενες συσκευές. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει -εν μέρει- παλιότερες πληροφορίες που ανέφεραν ότι η ενημέρωση θα διατεθεί πρώτα στις συσκευές Galaxy S24, Galaxy S24+, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24 FE, Galaxy Z Flip6 και Galaxy Z Fold6 στις 18 Απριλίου. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 Απριλίου, η αναβάθμιση θα φτάσει στη σειρά Galaxy S23, στα Galaxy Z Flip5 και Z Fold5, καθώς και στο Galaxy A54, οπότε μένει να δούμε αν αυτές οι ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν. Το One UI 7 φέρνει σημαντικές αλλαγές στην προσέγγιση της Samsung για το Android, συμπεριλαμβανομένου ενός εμφανούς αισθητικού επανασχεδιασμού, ενημερώσεων στο Quick Panel και στην εμπειρία του launcher, καθώς και την ενσωμάτωση των λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης Galaxy AI. Παράλληλα με την ανακοίνωση της σταθερής έκδοσης, η Samsung διευρύνει το πρόγραμμα beta του One UI 7. Οι κάτοχοι των Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 σε Ηνωμένες Πολιτείες, Κορέα, Ινδία και Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα beta ήδη από αυτή την εβδομάδα. Οι χρήστες της σειράς Galaxy S23 ή των tablets Galaxy Tab S10 θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο, καθώς η διαθεσιμότητα των beta εκδόσεων για αυτές τις συσκευές αναμένεται αργότερα μέσα στον τρέχοντα μήνα. Oi συσκευές αυτές θα προστεθούν στη σειρά Galaxy S24, η οποία λαμβάνει ήδη beta εκδόσεις από τον περασμένο Δεκέμβριο. Όπως συνηθίζεται, οι κάτοχοι των υποστηριζόμενων συσκευών που βρίσκονται σε μία από τις προαναφερθείσες περιοχές μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta του One UI 7 μέσω της εφαρμογής Samsung Members. Η κυκλοφορία του One UI 7 αποτελεί σημαντικό βήμα για τη Samsung, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσει την εμπειρία χρήστη στις συσκευές της. Η σταδιακή επέκταση του προγράμματος beta σε περισσότερες συσκευές επιτρέπει στην εταιρεία να συλλέξει περισσότερα δεδομένα και σχόλια από τους χρήστες, διασφαλίζοντας έτσι ότι η τελική έκδοση του One UI 7 θα είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερή και αξιόπιστη όταν φτάσει στις συσκευές των καταναλωτών τον Απρίλιο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dbrillis Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ (επεξεργασμένο) Ποιον Απρίλιο; Αναφορά σε κείμενο Λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 Απριλίου, η αναβάθμιση θα φτάσει στη σειρά Galaxy S23 25 Απριλιου ειναι Μαης. Και 3 Ιουνιου βγαινει Android 16. Αναφορά σε κείμενο Google has confirmed that the new OS update will be released around the first week of June 2025. As per AndroidHeadlines, Android 16 will launch on June 3, 2025. Google is set to unveil Android 16 during I/O 2025 on May 20, 2025. Επεξ/σία χθες στις 10:21 πμ από dbrillis 3 1 1
Huruduru Δημοσ. χθες στις 10:58 πμ Δημοσ. χθες στις 10:58 πμ Βλέποντας την φωτογραφία, απλά είπαν ας κάνουμε ότι έκανε η Apple με το iOS και χέσε ότι κάναμε τα τελευταία χρόνια για να διαφοροποιήσουμε την πλατφόρμα μας από τους άλλους. Back to the roots όπως παλιά, ότι κάνει η Apple ας το κάνουμε και εμείς χωρίς λόγο. "Separate Notification and Quick Settings" εμένα προσωπικά με βολεύει που κάτω από το Control Center έχω τις ειδοποιήσεις μου στο Galaxy Tab. Στο iPhone πλέον δεν κάνω καν τον κόπο να κοιτάξω τις ειδοποιήσεις εκτός της οθόνης κλειδώματος γιατί δεν με βολεύει να κάνω από δυο διαφορετικά σημεία Swipe.
panathatube Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ (επεξεργασμένο) Θεωρώ ότι το εμπορικό τμήμα της Samsung θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι το One UI 7 ξαναγράφεται εκ βάθρων και ότι αφαιρούν τμήματα κώδικα του... Touch Wiz και του Samsung Experience, και όχι να πορεύεται με διαρροές από γάτους και άλλους πολλούς στο Χ. Σίγουρα αποτελεί τεράστια αναβάθμιση από πλευράς χαρακτηριστικών και animations. Τουλάχιστον το One UI 8 φαίνεται ότι θα έρθει συντομότερα από ποτέ. Προσωπικά δεν με πειράζει η αναμονή όταν αξίζει, αλλά πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και ενημέρωση. Η σύγκριση με το Android 15 (και όπως φαίνεται και με το 16) είναι άτοπη, μοιάζει περισσότερο με Android 12.5. Όσον αφορά ποιος αντιγράφει ποιον η συζήτηση έχει κουράσει όλοι αντιγράφουν όλους το θέμα είναι να το κάνεις με στυλ προσθέτοντας τα δικά σου χαρακτηριστικά και χαρακτήρα, και η τελική εμπειρία του χρήστη. Επεξ/σία χθες στις 11:34 πμ από panathatube 5 1
jimmy213 Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ 28 minutes ago, Huruduru said: Βλέποντας την φωτογραφία, απλά είπαν ας κάνουμε ότι έκανε η Apple με το iOS και χέσε ότι κάναμε τα τελευταία χρόνια για να διαφοροποιήσουμε την πλατφόρμα μας από τους άλλους. Back to the roots όπως παλιά, ότι κάνει η Apple ας το κάνουμε και εμείς χωρίς λόγο. "Separate Notification and Quick Settings" εμένα προσωπικά με βολεύει που κάτω από το Control Center έχω τις ειδοποιήσεις μου στο Galaxy Tab. Στο iPhone πλέον δεν κάνω καν τον κόπο να κοιτάξω τις ειδοποιήσεις εκτός της οθόνης κλειδώματος γιατί δεν με βολεύει να κάνω από δυο διαφορετικά σημεία Swipe. Το πιο σωστό θα ήταν να υπάρχει η επιλογή από τον χρήστη. Θυμάμαι στα Xiaomi σου έδινε αυτή την επιλογή (δεν ξέρω αν το έχει ακόμα). Προσωπικά με βολεύουν τα χωριστά swipes. Όταν θέλω να κάνω κάτι στο control center, δεν θέλω να έχω κι ένα κατεβατό ειδοποιήσεων από κάτω. Και το αντίστροφο.
panathatube Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ 40 λεπτά πριν, Huruduru είπε Βλέποντας την φωτογραφία, απλά είπαν ας κάνουμε ότι έκανε η Apple με το iOS και χέσε ότι κάναμε τα τελευταία χρόνια για να διαφοροποιήσουμε την πλατφόρμα μας από τους άλλους. Back to the roots όπως παλιά, ότι κάνει η Apple ας το κάνουμε και εμείς χωρίς λόγο. "Separate Notification and Quick Settings" εμένα προσωπικά με βολεύει που κάτω από το Control Center έχω τις ειδοποιήσεις μου στο Galaxy Tab. Στο iPhone πλέον δεν κάνω καν τον κόπο να κοιτάξω τις ειδοποιήσεις εκτός της οθόνης κλειδώματος γιατί δεν με βολεύει να κάνω από δυο διαφορετικά σημεία Swipe. Υπάρχει επιλογή συγχώνευσης ειδοποιήσεων και Quick Settings. Γίνεται πολύ εύκολα. 1
ea6gka Δημοσ. χθες στις 11:40 πμ Δημοσ. χθες στις 11:40 πμ Θα παρει το Α54 νωριτερα απο το Α55? lolwut? 1
georgiosmag Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Πλέον Samsung=Εγγύηση Αυτοί που γκρινιάζουν καλύτερα να γκρινιάζει κανείς επειδή καθυστερεί η ενημέρωση παρά να την πάρουν νωρίς και να μη δουλεύει τίποτε σωστά. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Γιατί δεν είναι μόνον η ενημέρωση του λειτουργικού είναι και όλο το σκιν από πάνω. Μπράβο Samsung. Και είμαι σίγουρος ότι το Android 16 θα το πάρει από τους πρώτους γιατί το UI δεν θα έχει αλλαγές σημαντικές. Αυτό που την καθυστέρησε ήταν το UI και όχι το Android 16. Πάμε δυνατά 4 1 1
floba Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Απο οτι ειδα τις μπετα εκανε τρελη δουλεια!Αλλαξε τον ηχο φορτισης οταν βαζουμε το καλωδιο😜😜😜😜😜Μεγαλες αλλαγες!
spykapo21 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες inspiration 👏 Presentation Banners - source: Apple User Experience source : Apple
dbrillis Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Πλέον Samsung=Εγγύηση Αυτοί που γκρινιάζουν καλύτερα να γκρινιάζει κανείς επειδή καθυστερεί η ενημέρωση παρά να την πάρουν νωρίς και να μη δουλεύει τίποτε σωστά. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Γιατί δεν είναι μόνον η ενημέρωση του λειτουργικού είναι και όλο το σκιν από πάνω. Μπράβο Samsung. Και είμαι σίγουρος ότι το Android 16 θα το πάρει από τους πρώτους γιατί το UI δεν θα έχει αλλαγές σημαντικές. Αυτό που την καθυστέρησε ήταν το UI και όχι το Android 16. Πάμε δυνατά Δεν το ειχαν ετοιμο απο τα s25 το UI; Φτιαχνουν αλλο 5 μηνες τωρα για τα προηγουμενα μοντελα; Πως εισαι σιγουρος οτι Android 16 θα παρει απο τους πρωτους, ποιο μοντελο απο ολα οσα εχουν 5 χρονια αναμονη αναβαθμισεων θα το παρει πρωτο; Πως εξηγεις οτι αφαιρουν features απο τα Ultra με τις ενημερωσεις λειτουργικου; Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από dbrillis 1
ea6gka Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Πλέον Samsung=Εγγύηση Αυτοί που γκρινιάζουν καλύτερα να γκρινιάζει κανείς επειδή καθυστερεί η ενημέρωση παρά να την πάρουν νωρίς και να μη δουλεύει τίποτε σωστά. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Γιατί δεν είναι μόνον η ενημέρωση του λειτουργικού είναι και όλο το σκιν από πάνω. Μπράβο Samsung. Και είμαι σίγουρος ότι το Android 16 θα το πάρει από τους πρώτους γιατί το UI δεν θα έχει αλλαγές σημαντικές. Αυτό που την καθυστέρησε ήταν το UI και όχι το Android 16. Πάμε δυνατά Νομιζω το καλο πραγμα αργει να γινει δεν ισχυει στο corporate world αλλα σε επιπεδο καταστηματος γειτονιας. Υπαρχουν χρονοδιαγραμματα, προβλεψεις, ανακοινωσεις, υποτιθεται το UI7 το βαζανε μπροστα σεπτεμβρη μηνα, ειμαστε ενα 6 μηνο μετα και σε 6 μηνες θα παμε σε anroid 16. Εχουνε καθυστερησει ΠΟΛΥ και αδικαιολογητα, και στο κατω κατω της γραφης ενα shell ειναι το OneUI δεν ειναι κατι τρομερο χωρις φυσικα να υποτιμαω την δυσκολια του πραγματος 1
georgiosmag Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 29 λεπτά πριν, ea6gka είπε Νομιζω το καλο πραγμα αργει να γινει δεν ισχυει στο corporate world αλλα σε επιπεδο καταστηματος γειτονιας. Υπαρχουν χρονοδιαγραμματα, προβλεψεις, ανακοινωσεις, υποτιθεται το UI7 το βαζανε μπροστα σεπτεμβρη μηνα, ειμαστε ενα 6 μηνο μετα και σε 6 μηνες θα παμε σε anroid 16. Εχουνε καθυστερησει ΠΟΛΥ και αδικαιολογητα, και στο κατω κατω της γραφης ενα shell ειναι το OneUI δεν ειναι κατι τρομερο χωρις φυσικα να υποτιμαω την δυσκολια του πραγματος Είναι ξεκάθαρο ότι και την υποτιμάς και δεν έχεις την ελάχιστη γνώση για να κατανοήσεις το ποσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό σύστημα. Δίχως να εννοώ ότι έχω περισσότερες γνώσεις. Από την άλλη σίγουρα έχουν καθυστερήσει και ένα ποσοστό λόγο της σειράς 25 για καθαρά εμπορικούς λόγους. Το θέμα είναι ότι χρήστες που δεν καίγονται να αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι συσκευή είτε θα έχουν άγχος να δουν την αλλαγή είτε θα είναι υπομονετικοί για να δουν την αλλαγή σε όλο της το μεγαλείο με το ελάχιστο δυνατό λιγότερα προβλήματα. 36 λεπτά πριν, dbrillis είπε Δεν το ειχαν ετοιμο απο τα s25 το UI; Φτιαχνουν αλλο 5 μηνες τωρα για τα προηγουμενα μοντελα; Πως εισαι σιγουρος οτι Android 16 θα παρει απο τους πρωτους, ποιο μοντελο απο ολα οσα εχουν 5 χρονια αναμονη αναβαθμισεων θα το παρει πρωτο; Πως εξηγεις οτι αφαιρουν features απο τα Ultra με τις ενημερωσεις λειτουργικου; Πρώτον δεν έχουν ούτε την ίδια cpu, ούτε την ίδια npu. Μου φαίνεται το 24 δεν έχει καν. Και δεν φτιάχνουν άλλο αλλά προσαρμόζουν το ίδιο σε παλιότερες συσκευές. Δεν είναι θεωρώ τόσο απλό γιατί δεν θέλει απλά να μεταφέρει δυνατότητες αλλά και συνολική εμπειρία. Τι να το κάνω αν κάνει 1000 πράγματα αλλά έχει lag και καθυστερήσεις. Αυτά τα προσέχει πλέον η samsung και θέλει να υπάρχει ισορροπία σε όλα. Θερμοκρασίες αυτονομία καθυστερήσεις συμβατότητα κλπ κλπ. Μεγάλη η λίστα της συνολικής εμπειρίας. Μη ξεχνάμε και τις μοναδικές δυνατότητες που καμιά άλλη συσκευή δεν έχει. Δεν είμαι σίγουρος απλά η διαίσθηση μου λέει ότι η αλλαγή από έκδοση android σε νεότερη δεν είναι κάτι τραγικό. Το τραγικό είναι το σκιν απο πάνω πως θα κάτσει και οι drivers και ο προγραμματισμός και και και. Το ότι αφαιρούνται δυνατότητες κάποιες είναι λόγο επεξεργαστή και κάποιες λόγο εμπορικής σημασίας. Τι να κάνουμε. Και αυτοί κάπως πρέπει να "ζήσουν ". Ο ανταγωνισμός και η ροή λέει 1 συσκευή κάθε χρόνο. Τώρα το τι κάνει ο κάθε κατασκευαστής για να το πετύχει αυτό με τι διαφορές και δυνατότητες κλπ κλπ είναι όντως δύσκολο να το κατανοήσουμε εμείς οι απλοί χρήστες. 1 ώρα πριν, floba είπε Απο οτι ειδα τις μπετα εκανε τρελη δουλεια!Αλλαξε τον ηχο φορτισης οταν βαζουμε το καλωδιο😜😜😜😜😜Μεγαλες αλλαγες! Όσο γελοίο φαίνεται σε εμάς τους άσχετους με το αντικείμενο άλλο τόσο περίπλοκο είναι σαν αλλαγή. Αν είχες ασχοληθεί ποτέ με custom rom (δεν θυμάμαι ορολογίες και ονόματα κλπ) στους xda ένα μικρό πιξελ η ένας απλός ήχος μπορεί να ρημάξει τα πάντα σε ένα λειτουργικό σύστημα. Οπότε μη γελάς καθόλου αφού δεν το κατέχεις. Ελάχιστοι ξέρουν τι εστι προγραμματισμός. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Βασικά αν ήταν όλοι θα έκαναν αυτή τη δουλειά και δε θα υπήρχαν 10 σοβαρές μάρκες κινητών και 1000 noname αλλά 100αδες χιλιάδες μάρκες επώνυμες και εκατομμύρια noname. 😉
Makis101 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Το πιο σημαντικό για μένα είναι, όταν κυκλοφορήσει το One UI 7, να είναι 100% σταθερό και χωρίς προβλήματα και διαφορά θέματα! Δεν με απασχολεί καθόλου ότι το καθυστέρησαν. Αυτό που με απασχολεί πολύ όμως είναι το smartphone μου να έχει την ίδια, αν όχι καλύτερη, απόδοση. Ιδιαιτέρως δε όταν (στην περίπτωση μου π.χ) έχει πληρώσει 1600€ γιατί ναυαρχίδα!!
kinitos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 34 minutes ago, georgiosmag said: Είναι ξεκάθαρο ότι και την υποτιμάς και δεν έχεις την ελάχιστη γνώση για να κατανοήσεις το ποσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό σύστημα. Δίχως να εννοώ ότι έχω περισσότερες γνώσεις. Από την άλλη σίγουρα έχουν καθυστερήσει και ένα ποσοστό λόγο της σειράς 25 για καθαρά εμπορικούς λόγους. Το θέμα είναι ότι χρήστες που δεν καίγονται να αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι συσκευή είτε θα έχουν άγχος να δουν την αλλαγή είτε θα είναι υπομονετικοί για να δουν την αλλαγή σε όλο της το μεγαλείο με το ελάχιστο δυνατό λιγότερα προβλήματα. Πρώτον δεν έχουν ούτε την ίδια cpu, ούτε την ίδια npu. Μου φαίνεται το 24 δεν έχει καν. Και δεν φτιάχνουν άλλο αλλά προσαρμόζουν το ίδιο σε παλιότερες συσκευές. Δεν είναι θεωρώ τόσο απλό γιατί δεν θέλει απλά να μεταφέρει δυνατότητες αλλά και συνολική εμπειρία. Τι να το κάνω αν κάνει 1000 πράγματα αλλά έχει lag και καθυστερήσεις. Αυτά τα προσέχει πλέον η samsung και θέλει να υπάρχει ισορροπία σε όλα. Θερμοκρασίες αυτονομία καθυστερήσεις συμβατότητα κλπ κλπ. Μεγάλη η λίστα της συνολικής εμπειρίας. Μη ξεχνάμε και τις μοναδικές δυνατότητες που καμιά άλλη συσκευή δεν έχει. Δεν είμαι σίγουρος απλά η διαίσθηση μου λέει ότι η αλλαγή από έκδοση android σε νεότερη δεν είναι κάτι τραγικό. Το τραγικό είναι το σκιν απο πάνω πως θα κάτσει και οι drivers και ο προγραμματισμός και και και. Το ότι αφαιρούνται δυνατότητες κάποιες είναι λόγο επεξεργαστή και κάποιες λόγο εμπορικής σημασίας. Τι να κάνουμε. Και αυτοί κάπως πρέπει να "ζήσουν ". Ο ανταγωνισμός και η ροή λέει 1 συσκευή κάθε χρόνο. Τώρα το τι κάνει ο κάθε κατασκευαστής για να το πετύχει αυτό με τι διαφορές και δυνατότητες κλπ κλπ είναι όντως δύσκολο να το κατανοήσουμε εμείς οι απλοί χρήστες. Όσο γελοίο φαίνεται σε εμάς τους άσχετους με το αντικείμενο άλλο τόσο περίπλοκο είναι σαν αλλαγή. Αν είχες ασχοληθεί ποτέ με custom rom (δεν θυμάμαι ορολογίες και ονόματα κλπ) στους xda ένα μικρό πιξελ η ένας απλός ήχος μπορεί να ρημάξει τα πάντα σε ένα λειτουργικό σύστημα. Οπότε μη γελάς καθόλου αφού δεν το κατέχεις. Ελάχιστοι ξέρουν τι εστι προγραμματισμός. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Βασικά αν ήταν όλοι θα έκαναν αυτή τη δουλειά και δε θα υπήρχαν 10 σοβαρές μάρκες κινητών και 1000 noname αλλά 100αδες χιλιάδες μάρκες επώνυμες και εκατομμύρια noname. 😉 Τελικά ξέρεις η οχι ποσο δύσκολο είναι επειδή απάντησες ότι ούτε εσύ ξέρεις αλλα παράλληλα λες πόσο δύσκολο είναι. Όσο για τις custom rom εκει οντως είναι δύσκολο επειδή είναι ένας η λίγοι προγραμματιστες που το κάνουν για την πλάκα τους εκτος λίγων προτζεκτ. Και πέραν όλων των άλλων η σαμ το είχε ετοιμο και δεν το έδωσε λογο σ25 όπως είπες και εσύ όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα