HatTrick Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Διαθέτω το ipad air M1 64gb απο το οποίο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα τα χρόνια πέρασαν και σκέφτομαι την αλλαγή.Διαβάζω για το μοντελό με το M3 που ειναι σε προπαραγγελία αλλά βλέπω οτι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές,για τις δικιές μου ανάγκες (ελαφρύ gaming,λίγο video editing,browsing και σημειώσεις) σε σχέση με το μοντέλο M2 (128gb) που να δικαιολογούν τα 100+ ευρω παραπάνω στην τιμή του πρώτου.Το Μ2 το βρίσκω απο amazon uk γύρω στα 680.Ο κύριος λόγος που θέλω να αλάξω ειναι οτι πλεον η μπαταρία δείχνει σημάδια φθοράς και οτι τα 64gb σε περιόδους που πρέπει να αποθηκευσω φωτο/βιντεο κτλ δεν επαρκουν. Μου διαφέυγει κάτι;
aces Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, HatTrick είπε Διαθέτω το ipad air M1 64gb απο το οποίο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα τα χρόνια πέρασαν και σκέφτομαι την αλλαγή.Διαβάζω για το μοντελό με το M3 που ειναι σε προπαραγγελία αλλά βλέπω οτι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές,για τις δικιές μου ανάγκες (ελαφρύ gaming,λίγο video editing,browsing και σημειώσεις) σε σχέση με το μοντέλο M2 (128gb) που να δικαιολογούν τα 100+ ευρω παραπάνω στην τιμή του πρώτου.Το Μ2 το βρίσκω απο amazon uk γύρω στα 680.Ο κύριος λόγος που θέλω να αλάξω ειναι οτι πλεον η μπαταρία δείχνει σημάδια φθοράς και οτι τα 64gb σε περιόδους που πρέπει να αποθηκευσω φωτο/βιντεο κτλ δεν επαρκουν. Μου διαφέυγει κάτι; Οχι, σωστα ειπωθηκε δεν υπαρχει διαφορα Μ2 με Μ3. Μονο 1 χρονο παραπανω ενημερωσεις λογισμικου που σε iPad παμε απο 6 χρονια μινιμουμ. Για τα καθημερινα δεν υπαρχουν διαφορες. Η ανακοινωση αφορα ουσιαστικα spec bump ή χρηστες με παλαιοτερα iPad. Το Air ειναι ακριβως το ιδιο χωρις αλλαγες σε WiFi,Bluetooth Κλπ Το Μ2 κυκλοφορησε Μαιο 24 αρα εχουν λιγους μηνες διαφορα. Θεωρητικα σε ενημερωσεις θα παει 1 χρονο περισσοτερο το Μ3 στην πραξη τα ιδια. Καπου 740 ευρω πρεπει να εχει το καινουργιο με 128 το Μ3 (εναντι 680-690 με Μ2) αν η διαφορα ειναι μονο 60 ευρω πας στο νεωτερο.(Μ3) ** Διαφορα δεν θα δεις για τα καθημερινα/εργασιες που κανεις ουτε απο αυτο που εχεις ηδη Μ1 (iPad Air 5ης γενιάς). Η αυτονομία ειναι λιγο καλυτερη στα νεωτερα λογω οτι ειναι brand new. Ακομη ο Μ1 κραταει αρκετα καλα Επειδη μιλαμε ομως για 64gb καλο ειναι να γινει η αλλαγη με 128. Τα 64 πλεον ειναι απαγορευτικά Επεξ/σία 5 Μαρτίου από aces 1
HatTrick Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου Νομιζω ειστε αισιοδοξος ως προ ςτην τιμή.Αυτη τη στιγμη τα νέα μοντεάλ παιζουν στα 740 ευρώ και στο amazon USA στα 899 δολάρια.Ακόμα και να ερθει στα ευρωπαικά amazon δεν νομιζω να πεσει κάτω απο τα 750 τουλαχιστον για αρχη.Ετσι η διαφορά ειναι 100 ευρώ. Μαλλον το ipad air που έχω τώρα πάει για πούλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα