dieccast Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 μμ Καλησπέρα σας , εχετε να προτείνεται καποιο site που μπορω να αγοράσω καποιο κλειδι για την εγκατάσταση office (ppt, excel,word) ? δεν εχω ξανα αγοράσει ποτέ κατέβαζα μόνο κρακαρισμένα τα οποια μετα απο λίγο διάστημα χάνανε την αυθεντικότητα και ξαναμανα απο την αρχή. Εχω δει οτι υπαρχουν πολυ οικονομικές επιλογές αλλα δεν ξερω ποσο αξιόπιστα έιναι.
dieccast Δημοσ. Τετάρτη στις 08:26 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:26 πμ 8 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Από που αγόρασες κλειδί;
Kthulhou Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ εγώ όταν χρειάστηκα ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΣΠΙΤΙ, άρα ούτε τιμολόγιο, ούτε τίποτα , πηρα από https://www.hrkgame.com/en/games/products/platform/software να λέει global ενεργοποίηση
afm Δημοσ. Πέμπτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:11 μμ Από την στιγμή που το θέλεις για το σπίτι (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι για επαγγελματικό χώρο) μπορείς να ενεργοποιήσεις το Office ΔΩΡΕΑΝ (χωρίς αγορά κλειδιού) χρησιμοποιώντας το εργαλείο ανοιχτού κώδικα MAS (Microsoft Activation Scripts). Μπορείς να δεις εδώ έναν απλό οδηγό στο Pc steps ή να δεις την σελίδα του στο Git Hub εδώ. Με το ίδιο εργαλείο μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις τα windows ή να αναβαθμήσεις τα win home σε win pro. Δες τον παραπάνω οδηγό του Pc Steps. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα