Vasilisxd Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 19 hours ago, polaki said: Είτε αυτό, δηλαδή πας σε Android tablet, είτε σε δύναμη και δυνατότητες οπότε πας σε iPad Pro. Εγώ για παράδειγμα έχω το pro του 2019 ή του 2020 δεν θυμάμαι, πριν τον Μ1 δηλαδή, είναι το 13άρι και μαζί με το apple pencil με καλύπτει απόλυτα. Μα το Pro του 2019/2020 είναι πιο αργό του iPad 11ης γενιάς με A16 SoC. 19 hours ago, KostasKri said: Καλό, υπάρχει κόσμος που σαν "λειτουργία" σε μια συσκευή εννοεί το αν μπορεί να πειρατεύει. Τέλεια! Εννοείται, πολλοί πάνε σε Android για Stremio, Torrents, sideload κλπ.
KostasKri Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, Vasilisxd said: Εννοείται, πολλοί πάνε σε Android για Stremio, Torrents, sideload κλπ. Ο κλέψας του κλέψαντος 😛
polaki Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Vasilisxd said: Μα το Pro του 2019/2020 είναι πιο αργό του iPad 11ης γενιάς με A16 SoC. Ναι αλλά όταν το πήρα εγώ, ήταν πολύ πιο δυνατό από το αντίστοιχο iPad του τότε, οπότε με βάση αυτό συγκρίνω. Ακόμα και αν είναι όντως overall λίγο πιο δυνατό το φετινό ipad, δεν αξίζει να το πάρω σε σχέση με αυτό που ήδη έχω, αυτό εννοώ. Aπό εκεί και πέρα ειδικά για τη δική μου περίπτωση, ήθελα τη μεγάλη οθόνη οπότε πήρα το 12,9 ιντσών. Το αντίστοιχο Pro που τώρα βγαίνει είναι πολύ ακριβό για να πάω απλά σε μια αναβάθμιση, όσο με καλύπτει δηλαδή το δικό μου δεν ψήνομαι να σκάσω τόσα λεφτά. Tώρα όσον αφορά το 11 gen που συζητάμε, από τα specs που βλέπω έχει μια χαρά επιδόσεις για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν για κατανάλωση περιεχομένου, είτε youtube, social, διάβασμα, whatever. Ναι, δεν υποστηρίζει τεχνητή νοημοσύνη, αλλά δεν είναι φτιαγμένο γι' αυτό. Είναι μια βασική συσκευή για άτομα που απλώς τη χρησιμοποιούν κυρίως για ανάγνωση, κατανάλωση πολυμέσων και άλλα παρόμοια πχ games κλπ. Μια χαρά είναι, και στα λεφτά του ειδικά είναι πραγματικά καλό για κάποιον που έχει αυτές τις ανάγκες, αν ήταν 150€ πιο ακριβό και υποστήριζε ΑΙ, ποιός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεται το ΑΙ ώστε να αξίζει να τα σκάσει? Τσάμπα λεφτά θα ήταν για τους 9 στους 10 απ'το αγοραστικό κοινό του. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από polaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα