blanka Δημοσ. χθες στις 09:11 πμ Δημοσ. χθες στις 09:11 πμ 49 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Για everyday χρήση, είναι μια χαρά, οι εφαρμογές του είναι πολύ μπροστά σε σχέση με ένα Android. Νομίζω είναι πολύ τίμια συσκευή, υπάρχουν καλύτερες Android όσο αφορά τα Specs, αλλά αυτή θα έχει πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης. ποιες εφαρμογες είναι ποιο μπροστά; και μη μου πεις για κάποιες πολύ εξιδεικευμένες που αυτός που τις χρειάζεται δεν θα πάρει αυτό το σαπιο ipad. το 99% των εφαρμογών του ipad υπάρχουν στο android και με λιγότερες διαφημίσεις . 1 4
Vasilisxd Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ 2 minutes ago, blanka said: ποιες εφαρμογες είναι ποιο μπροστά; και μη μου πεις για κάποιες πολύ εξιδεικευμένες που αυτός που τις χρειάζεται δεν θα πάρει αυτό το σαπιο ipad. το 99% των εφαρμογών του ipad υπάρχουν στο android και με λιγότερες διαφημίσεις . Καταρχήν στο iPad κόβεις διαφημίσεις στον Browser και στις εφαρμογές, βάζεις το AdGuard. Από εφαρμογές... Τώρα αλήθεια ? Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές γραμμένες για iPad, στο Android είναι απλά οι εφαρμογές του κινητού, απλά μεγαλύτερες. 3
blanka Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Καταρχήν στο iPad κόβεις διαφημίσεις στον Browser και στις εφαρμογές, βάζεις το AdGuard. Από εφαρμογές... Τώρα αλήθεια ? Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές γραμμένες για iPad, στο Android είναι απλά οι εφαρμογές του κινητού, απλά μεγαλύτερες. Μια χαρά κάνει scale σε ταμπλέτες το android 15. Μπορεί να θυμάσαι παλια android ανοιξε το instagram στο ipad να δεις ποσο καλογραμμένο είναι για ipad. Επεξ/σία χθες στις 09:38 πμ από blanka
Vasilisxd Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ 53 minutes ago, blanka said: Μια χαρά κάνει scale σε ταμπλέτες το android 15. Μπορεί να θυμάσαι παλια android Να το πάρουμε αλλιώς ? Το Android είναι ένα λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα που κάνει Scale σε Tablets. Το iPadOS είναι ένα λειτουργικό σχεδιασμένο για Tablets, με πάρα πολλά Apps σχεδιασμένα για Tablet. Το καταλαβαίνω ότι παίζει να σου φαίνεται παρόμοιο, του στυλ, και τα δυο Tablets είναι που τρέχουν Apps. 4
J0hn82 Δημοσ. χθες στις 10:56 πμ Δημοσ. χθες στις 10:56 πμ Το Instagram δεν έχει εφαρμογή για iPad αλλά μόνο για iPhone, το οποίο όμως μπορεί να τρέξει σε iPad είτε στο κανονικό μέγεθος (iPhone), είτε με scaling. Το ίδιο app μπορεί να τρέξει και σε Mac με Apple Silicon. Γενικά όμως είναι όπως τα είπε ο από πάνω… 2
gakost Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ Τι συζητατε για καινοτομία σε μια συσκευή που κοστιζει ελάχιστα; Τι συζητάτε οτι δεν ειναι αναβαθμιση σε σχέση με το προηγούμενο; Προφανώς αν έχεις το 10 δεν ειναι καμία σοβαρή διαφορά αλλά για κάποιον που έχει το 7 μια χαρά αναβαθμιση είναι. Σε τετοιο κοινό απευθύνεται που θέλει βασική χρήση για 5 χρόνια. Μια χαρά πρόταση είναι στα χρήματα που ζητάει. Οποίος θέλει παραπάνω επιδόσεις υπάρχουν τα ,Air και pro που είναι και σε άλλες κατηγορίες τιμών 2 1
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 11:35 πμ Δημοσ. χθες στις 11:35 πμ 4 ώρες πριν, AggelosTz είπε Ρε σύ λιγάκι έλεος !! Α16 επεξεργαστή χωρίς AI γιατί να το πάρει κάποιος; . Τι αναβάθμιση θεωρείται από το προηγούμενο μοντέλο ( χωρητικότητα ;). Νομίζω ότι δεν τους ενδιαφέρει καν. Πετάνε μοντέλα στην αγορά ούτε πληρώνουν για παρουσίαση πλέον. Έτσι απλά ξυπνάς και βλέπεις στην σελίδα τους νέο μοντέλο. Και χειρότερο a16 από κάθε άλλον που έχουμε δει
polaki Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Πέραν του κραξίματος, έχει ασχοληθεί κάποιος με iPad ή απλά έτσι κράζετε? Προφανώς και απευθύνεται σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ, με συγκεκριμένες ανάγκες. Πχ η μάνα μου, που απλά θέλει κάτι μεγαλύτερο απ'το iphone της για να διαβάσει 5 άρθρα στον καναπέ. Ή η κόρη (που δεν έχω), για να δει 2-3 βιντεάκια youtube for kids. Για όλους εμάς τους πιο απαιτητικούς, δεν κάνει το ipad. Υπάρχουν άλλα, πιο δυνατά. Οπότε το συγκεκριμένο μοντέλο προφανώς και δεν θα το πάρει κάποιος που έχει ήδη το 10, ίσως ούτε καν το 9. Αλλά για όσους είναι αρκετά πίσω και έχει αρχίσει να σέρνεται ή να μην την παλεύει η μπαταρία, είναι μια πάρα πολύ τίμια πρόταση. Ο άλλος λέει επεξεργαστή χωρίς ΑΙ γιατί να πάρει κάποιος.. ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!! 5 1
Vasilisxd Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ 28 minutes ago, polaki said: Για όλους εμάς τους πιο απαιτητικούς, δεν κάνει το ipad. Υπάρχουν άλλα, πιο δυνατά. Όταν λες πιο δυνατά φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε δύναμη αλλά σε λειτουργίες, τύπου Stremio, Torrents κλπ ?
KostasKri Δημοσ. χθες στις 01:44 μμ Δημοσ. χθες στις 01:44 μμ 14 minutes ago, Vasilisxd said: Όταν λες πιο δυνατά φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε δύναμη αλλά σε λειτουργίες, τύπου Stremio, Torrents κλπ ? Καλό, υπάρχει κόσμος που σαν "λειτουργία" σε μια συσκευή εννοεί το αν μπορεί να πειρατεύει. Τέλεια!
polaki Δημοσ. χθες στις 02:13 μμ Δημοσ. χθες στις 02:13 μμ 42 minutes ago, Vasilisxd said: Όταν λες πιο δυνατά φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε δύναμη αλλά σε λειτουργίες, τύπου Stremio, Torrents κλπ ? Είτε αυτό, δηλαδή πας σε Android tablet, είτε σε δύναμη και δυνατότητες οπότε πας σε iPad Pro. Εγώ για παράδειγμα έχω το pro του 2019 ή του 2020 δεν θυμάμαι, πριν τον Μ1 δηλαδή, είναι το 13άρι και μαζί με το apple pencil με καλύπτει απόλυτα.
kallair Δημοσ. χθες στις 02:35 μμ Δημοσ. χθες στις 02:35 μμ 3 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Να το πάρουμε αλλιώς ? Το Android είναι ένα λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα που κάνει Scale σε Tablets. Το iPadOS είναι ένα λειτουργικό σχεδιασμένο για Tablets, με πάρα πολλά Apps σχεδιασμένα για Tablet. Το καταλαβαίνω ότι παίζει να σου φαίνεται παρόμοιο, του στυλ, και τα δυο Tablets είναι που τρέχουν Apps. Ποτε επιασες τελευταια φορα συγχρονο android ταμπλετ και όχι του 100αρικου;
AlexandrosGnL Δημοσ. χθες στις 03:37 μμ Δημοσ. χθες στις 03:37 μμ 17 ώρες πριν, kalmik είπε Επιτέλους 128 βασική μνήμη. Στο 2025 φτάσαμε... Ναι δλδ τα 128 είναι πλέον ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Οπότε πάλι μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας
toples50 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το αστείο είναι πως ακόμα και αυτό το ταπεινό iPad στο Speedometer 3.0 είναι γρηγορότερο από τα πιο ακριβά Android tablets!
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Θα το επαναλάβω κι εδώ Παίζει χωρίς αντίπαλο στα Tablet. Κανένας λογικός δεν θα πει ότι η Apple νοιάζεται για τους καταναλωτές. Επιδιώκει το μέγιστο κέρδος όπως όλοι. Αν ένιωθε ανταγωνισμό θα έδινε περισσότερα. Όσο και να υπερκοστολογεί και να δίνει outdated specs τα περισσότερα tablet σε αυτή την τιμή δεν το πλησιάζουν καν. Δίνουν 120+ hz αλλά αν τα χρησιμοποιήσεις και τα 2 θα καταλάβεις την διαφορά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα