panatha1973 Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ Γεια σας........ προσπαθω να κανω εγκατάσταση απο usb stick τα windows 7 sp1 σε ενα lenovo L470 με επεξεργαστή 7ης γενιάς..... κατεβασα απο το site της lenovo τους drivers για τα 7 αλλα δεν μπορω να προχωρήσω στην εγκατάσταση.... μηπως θυμαται καποιος ποιον driver ζητανε τα win για να προχωρήσουν στην εγκατασταση??? ευχαριστω....
micos000 Δημοσ. Τρίτη στις 09:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:19 μμ Αν θυμάμαι καλά, αυτό το έβγαζε όταν ο δίσκος ήταν sata. Νομίζω λύνεται και χωρίς sata drivers αν αλλάξεις από το bios την επιλογή των δίσκων από achi σε ide.
nazarene Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ (επεξεργασμένο) Πως θα κάνεις εγκατάσταση windows 7 για μηχάνημα όπου σχεδιάστηκε για 10, τι θα κάνεις generic display driver και ethernet και εξωτερικό ποντικι θα χρησιμοποιείς, δεν είναι συμβατά τα 7 με το lenovo αυτό Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:50 πμ από nazarene
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 πμ (επεξεργασμένο) Δεν έχεις άδικο στο ότι οι kaby lake (intel 7th gen) είναι και οι πρώτη σειρά επεξεργαστών της intel που "επίσημα" σταμάτησαν την υποστήριξη για τα windows 7 και αυτό έγινε επειδή τα 7άρια δεν είχαν οδηγούς για usb 3 και intel rst. Έχει όμως κάποια πράγματα που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος για να μπορέσει να τα περάσει, όπως να ενσωματώσει usb 3 drivers στο iso των 7. Αν έχει όρεξη το t.s. να το παλέψει δίνω οδηγό στο λινκ παρακάτω. Εννοείτε ότι το να τα καταφέρει να βάλει τα 7άρια δε σημαίνει ότι όλα θα δουλεύουν ρολόι. Μπορεί να υπάρξουν θέματα αργότερα, μπορεί όμως και όχι, οπότε η απόφαση και οι επιπτώσεις θα βαρύνουν καθαρά τον panatha. https://www.windowspasswordsreset.com/computer/how-to-install-windows-7-on-intel-skylake-laptop-and-desktop-computer.html Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:10 πμ από micos000 1
nazarene Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δεν έχεις άδικο στο ότι οι kaby lake (intel 7th gen) είναι και οι πρώτη σειρά επεξεργαστών της intel που "επίσημα" σταμάτησαν την υποστήριξη για τα windows 7 και αυτό έγινε επειδή τα 7άρια δεν είχαν οδηγούς για usb 3 και intel rst. Έχει όμως κάποια πράγματα που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος για να μπορέσει να τα περάσει, όπως να ενσωματώσει usb 3 drivers στο iso των 7. Αν έχει όρεξη το t.s. να το παλέψει δίνω οδηγό στο λινκ παρακάτω. Εννοείτε ότι το να τα καταφέρει να βάλει τα 7άρια δε σημαίνει ότι όλα θα δουλεύουν ρολόι. Μπορεί να υπάρξουν θέματα αργότερα, μπορεί όμως και όχι, οπότε η απόφαση και οι επιπτώσεις θα βαρύνουν καθαρά τον panatha. https://www.windowspasswordsreset.com/computer/how-to-install-windows-7-on-intel-skylake-laptop-and-desktop-computer.html Απλά να προσπαθεί κάποιος να βάλει unsupported λειτουργικό, χωρίς ενημερώσεις και χωρις trim (τουλάχιστον σε ssd φαντάζομαι θα γίνει η εγκατάσταση) είναι παρανοικό, και αν είναι λόγο κάποιας ειδικής λειτουργίας (κάποιο παλαιό μη συμβατό software) τότε καλύτερα θα ήταν σε ένα λαπτοπ του 50ρικού με core 2 και ένα ssd του 10ρικου, το L740 δεν είναι καινούριο, αλλά παραμένει ένα ικανότατο λαπτοπ και στο segmentation business είναι ικανότατο στο 95% των χρήσεων και είναι τέρας αξιοπιστίας
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ Τώρα μένει να μας πει ο panatha για ποιον λόγο θέλει 7άρια σε τέτοιο laptop.
panatha1973 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nazarene είπε Πως θα κάνεις εγκατάσταση windows 7 για μηχάνημα όπου σχεδιάστηκε για 10, τι θα κάνεις generic display driver και ethernet και εξωτερικό ποντικι θα χρησιμοποιείς, δεν είναι συμβατά τα 7 με το lenovo αυτό Στο site της lenovo έχει drivers για το συγκεκριμένο laptop για win 7.... Θέλω να περάσω κάποια προγράμματα (διαγνωστικά για αυτοκίνητα...) και να τα μοιράσω σε τρία partition... Έχω φτιάξει ήδη ένα με τα 10ρια.... και θέλω τουλάχιστον ένα με τα 7.... Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:19 μμ από panatha1973
nazarene Δημοσ. Τετάρτη στις 01:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:28 μμ Δεν έχει κανένα site της lenovo οδηγούς για 470 με windows 7 κάτι κοιτάς λάθος
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Θα πρέπει να ενσωματώσεις usb 3 drivers στην εγκατάσταση των 7 αλλιώς δε θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην εγκατάσταση. 20 λεπτά πριν, panatha1973 είπε Θέλω να περάσω κάποια προγράμματα (διαγνωστικά για αυτοκίνητα...) Οπότε λογικά τα 7άρια θα είναι απομονωμένα και δεν θα έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Αυτό είναι καλό. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να πάρεις ένα άλλο παλαιότερο λάπτοπ για αυτήν τη δουλειά.
nazarene Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-l-series-laptops/thinkpad-l470/downloads/driver-list/component?name=Networking%3A Wireless WAN&id=49B19606-BEF8-41DD-BE7F-95B570C212C8
panatha1973 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 μμ (επεξεργασμένο) απλα ειδα αυτο εδω και υπεθεσα οτι μπορω να βαλω τα 7..... (το δικο μου ειναι 20J5) παντος βλεπω οτι η lenovo δινει drivers για win 7 για το δικο μου laptop..... Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:23 μμ από panatha1973
mphxths Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ 44 minutes ago, panatha1973 said: το δικο μου ειναι 20J5 Εδω εισαι. Διαλεγεις λειτουργικο windows 7 και ο,τι δουλεψει δουλεψε. 1
panatha1973 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:37 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:37 μμ το προβλημα μου ειναι οτι ενω φορτωνει τα windows για εγκατασταση, μου ζηταει drivers και δεν μπορω να προχωρήσω.....
mphxths Δημοσ. Τετάρτη στις 11:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:44 μμ 5 minutes ago, panatha1973 said: το προβλημα μου ειναι οτι ενω φορτωνει τα windows για εγκατασταση, μου ζηταει drivers και δεν μπορω να προχωρήσω..... Προφανως , πρεπει να ενσωματωσεις τους sata drivers στο iso ή να τους βρεις και να τους φορτωσεις εκει που στους ζηταει , για να δει τον δισκο και να προχωρησει η εγκατασταση. Στο ειπανε και αλλοι. Βρες κανα μηχανημα με 8αρια ή 10αρια και δες αν το software σου μπορει να τρεξει εκει ή σε compatibility mode ισως...
micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:22 πμ Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή αλλά όχι, είναι από τις usb3 που δεν μπορεί να διαβάσει τα αρχεία στο στικάκι. Αν είχε το λάπτοπ usb2 θύρες θα λυνόταν το θέμα με σύνδεση σε αυτές αλλά δεν έχει, όλες είναι 3άρες. Έδωσα πάντως λινκ παραπάνω πως θα γίνει η ενσωμάτωση αλλά θέλει λίγο δουλίτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα