Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
έχω ένα ps5 και ο τεχνικός μου είπε ότι έχει θέμα με την APU και δεν συμφέρει να γίνει η επισκευή.Πόσο θα το πουλούσατε για parts;
Το GROK μου έβγαλε τα παρακάτω parts με τις εξής τιμές:
-Ο SSD μπορεί να κοστίσει 50-80 €.

-Η μονάδα δίσκου μπορεί να κοστίσει 40–60 €.

-Το σύστημα ψύξης (ανεμιστήρας και ψύκτρα) θα μπορούσε να αξίζει 20–40 €.

-Το τροφοδοτικό μπορεί να πωληθεί για €30– €50.
Ισχύουν όλα αυτά;Είναι κάποιος σχετικός χωρίς να κάτσω να ψάχνω άσκοπα και να μου πει;Μιλάμε για το original πάντα μοντέλο(fat).Εγώ προσωπικά έλεγα γύρω στο 100-150 ευρώ.Πως το βλέπετε εσείς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, recklessbloodelf είπε

Καλησπέρα,
έχω ένα ps5 και ο τεχνικός μου είπε ότι έχει θέμα με την APU και δεν συμφέρει να γίνει η επισκευή.

Το πήγες στο service τις sony ή σε κάποιον τεχνικό εκτός sony?

Γενικά μήπως να το πήγαινες και πουθενά αλλού να είσαι 1000% σίγουρος ότι δεν αξίζει το φτιάξιμο και ότι είναι όντος APU θέμα;

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ.

Το έδωσα σε 2 μαγαζιά.Το πρώτο το πρότεινε ένας γνωστός,το οποίο κυριολεκτικά χειροτέρεψε την κατάσταση.Απλά εμπιστεύτηκα τον φίλο γιατί το αφεντικό του του είχε πει πως ήταν καλή εταιρεία αλλα δυστυχώς ήταν ακριβώς το αντίθετο.Ο δεύτερος μάστορας είναι ΤΟΠ,τον ξέρω χρόνια απλά δεν το έστειλα πρώτα σε αυτόν γιατί είναι στην Αθήνα και ήθελα να αποφύγω τα μεταφορικά και τον χρόνο γιατί μένω Θεσσαλονίκη.Η κονσόλα ήταν με το γνωστό πρόβλημα BLOD και το πρώτο κατάστημα κατάφερε να το χειροτερέψει όπως είπα(την έκαναν να κάνει μόνο 2 beep χωρίς να δίνει σημάδια ζωής).Ο τεχνικός που ξέρω εγώ λοιπόν μου είπε ότι φτιάχνεται αλλά δεν αξίζει γενικά.Με αυτά που μου έλεγε κατάλαβα ότι θα το πηγαίναμε σε reboiling και θα έβγαζε καμιά 6-8 chips από πάνω γιατί είχε φάει τρελό κόλλημα η APU.Οπότε δεν ρώτησα καν τι τιμή θα βγει όλο γιατί σε τέτοις περιπτώσεις σε κανά χρόνο μέσα βγάζουν ξανά προβλήματα.Για αυτό και θέλω να δω σαν PARTS άμα μπορεί να γίνει κάπως δουλειά και να πάρω ένα Α ποσό πίσω εάν γίνεται.

Δημοσ.

Κατάλαβα. Κρίμα.

Εγώ πάντως θα ξεκινούσα πρώτα από το service τις sony και μετά τα υπόλοιπα. Βέβαια δεν σε βοηθάει το ότι είσαι Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν έχει εκεί η sony τίποτα επίσημο που να το έπαιρνε και να το έστελνε αυτή Αθήνα. Δεν έχω ιδέα βέβαια αν το sony service χρεώνει και τίποτα απλά για έλεγχο. 

Αλλά μου φαίνεται παράξενο ότι κάνει 2 μπιπ. Νομίζω στο BLOD δεν κάνει τίποτα. Ίσως κάνω και λάθος βέβαια.

anyway good luck

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

Δεν εχει service η σονυ για τα playstation.Το μονο που κανει ειναι να σου δινει ανακατασκευασμένο.

Ένα υποτυπώδες service έχει αλλά όντως προτείνει ανακατασκευασμένο με χρήματα βέβαια. Δεν κάθονται ώρες να επισκευάσουν τίποτα γιατί είναι service για όλα τα sony προϊόντα και όχι μόνο PS. Δεν είναι πια όπως η cometron για όσους θυμούνται παλιότερα, αλλά και αυτή πάλι ανακατασκευασμένο θα πρότεινε να μου πεις..

Δημοσ.

Ούτε η κομετρον είχε σέρβις.Δεν παρέχουν ούτε ανταλλακτικά ούτε επισκευή. Παράδειγμα κονσόλα με χαλασμένο λέιζερ η λύση ήταν ανακατασκευασμένο.Την κομετρον την είχα φάει με το κουτάλι γιατί μένω Χαλάνδρι και είχα κάνει πολλές φορές εξυπηρέτηση σε παιδιά που τους πήγαινα την κονσόλα τους για αλλαγή .Σέρβις η Σόνυ είχε για το πσ1.για ps2 δεν θυμάμαι αλλά από ps3 και μετά δεν έδινε σέρβις μόνο ανακατασκευασμένη κονσολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...