Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ Άλλαξα συσκευή από samsung s20 σε samsung a55 Πριν εγκαταστήσω το viber στη νέα συσκευή πήρα αντίγραφο ασφαλείας επιτυχές. Οταν όμως το επανέφερε στη νέα συσκευή έχει ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου πέρυσι και όχι τη σημερινή. Δεν ξέρω γιατί.. Υπάρχει λύση να μην χαθούν παλιά μηνύματα;
SabotazNic Δημοσ. Τρίτη στις 06:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:03 μμ Θα πρέπει να περάσεις την sim πάλι στην παλιά συσκευή (δεν ξέρω αν χάνονται τα δεδομένα ή όχι), και να ξανά κάνεις backup σιγουρευοντας ότι έχεις επιλέξει και τα media. Σε πρώτη φάση μπορείς να δοκιμάσεις clear data στο viber και να τα ξανά κατεβάσεις, επιβεβαιώνοντας το google account 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα πρέπει να περάσεις την sim πάλι στην παλιά συσκευή (δεν ξέρω αν χάνονται τα δεδομένα ή όχι), και να ξανά κάνεις backup σιγουρευοντας ότι έχεις επιλέξει και τα media. Σε πρώτη φάση μπορείς να δοκιμάσεις clear data στο viber και να τα ξανά κατεβάσεις, επιβεβαιώνοντας το google account Ευχαριστω Θα δοκιμάσω αργότερα Επεξ/σία Τρίτη στις 06:15 μμ από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα