Cerberus2_2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Καπου διαβασα οτι η Microsoft σκοπευει να βγαλει απο την καινουργια χρονια ενα διαφορετικο λειτουργικο σε σχεση με XP.Θα λεγονται Windows Longhorn.Θα υποστηριζουν 32bit οπως και 64bit.Αυτο ειναι ενα μεταβατικο σταδιο στα λειτουργικα συστηματα καθως η πλατφορμα των 64bit αρχιζει να μπαινει για τα καλα στο παιχνιδι.Ηδη υπαρχουν 64bit επεξεργαστες απο την Athlon και δεν αποκλειεται να βγουν και επεξεργαστες απο την Intel που να υποστηριζουν 64bit.Τωρα φυσικο και επομενο ειναι να μεταβουν σε αυτο το σταδιο αφου τα 64bit προσφερουν και ταχυτητα,ασφαλεια αλλα και συμβατοτητα. (Οχι πληρης ακομα αλλα ενδεχεται να υπαρχει) Η ροη λοιπον των πραγματων αλλαζει...καινουργιοι επεξεργαστες καινουργια Windows.Μηπως τελικα δεν φταιει η Microsoft αλλα οι εταιριες κατασκευης επεξεργαστων;Το συμπερασμα παντως ειναι οτι εμεις οι απλοι χρηστες θα κληθουμε για μια ακομα φορα να υποστηριξουμε αυτες τις καινοτομιες... Βεβαια μαζι με το καινουργιο λειτουργικο πηγαινουν και οι αναβαθμισεις σε διαφορες εφαρμογες οπως Microsoft Office,Drivers για ολες τις συσκευες Media Player,Multimedia Applications κ.τ.λ.Θα ήθελα να ποσταρετε την γνωμη σας για αυτο το θεμα η αν εχετε ακουσει κατι αλλο.... ****** Υ.Γ Ηδη εχουν κυκλοφορησει ανα τον καιρο διαφορες εκδοσεις του συγκεκριμενου λειτουργικου και μια απο αυτες ετυχε να βρεθει στα χερια μου... συγκεκριμενα Windows Longhorn build 4074. Δεν την εχω δοκιμασει ακομη αλλα η συμβατοτητα με πολλες συσκευες ακομη ειναι ανυπαρκτη. Καρτα ηχου,καρτα γραφικων.Μεχρι και ο Media Player θελει patcharisma οπως και το περιφημο DirectX της Microsoft...
grigas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Eίναι ένα κουμπάκι που το λενε ANAZHTHΣΗ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=382624&highlight=longhorn ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ LONGHORN!!! Copyright by Paredwse
mcnick50 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Κοίτα φίλε εγώ έχω τηω έκδοση 4074 των windows longhorn και έχω απόλυτη υποστήριξη σε όλες τις συσκευές μου. 1)sound card :sound blaster live 5.1 2)motherboard :qdi synaptix 2ep 3)display adapter :Ati all-in wander 123 32mb 4)tv card :win-tv go theatre 5)modem :zoom v.92 ext (serial) 6)lan card :realtech 8139 7)camera :aiptek 8)raid controller :silicon image sil 0680 ultra 133 9)mouse,keybord :microsoft 10)cpu :Pentium 3 667Mhz Y.Γ.:αν θελήσεις τπτ στέιλε μου pm
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Πραγματικά, έλεος με τα Longhorn. Ρε παιδιά, έχουν ανοίξει καμιά πενηνταριά θέματα, ας μην ανοίγουμε άλλο. Και φανταστείτε ότι θα βγουν κάααααααααααααααπου το 2005. Τόσο ζόρι πια να βάλουμε τα καινούγια Windows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.