Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, safridia είπε

8 ευρω ειναι δυο σουβλακια, αυτο η τα σουβλακια καλυτερα λετε;

Ε άμα το θέτεις έτσι...

Τα σουβλάκια! 🤣

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι τελικά μπορείς να το κόψεις ανα πάσα στιγμη (έκανα λάθος) είναι θετικο. Δύο ευρώ κλαιν.

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.
14 hours ago, cabdik said:

θεωρω οτι οποιοι ειχαν μεχρι προσφατα Disney συνδρομη, δεν εχουν κανενα οφελος, ουτε καν... για 2€... να ξανακανουν συνδρομη..! το Disney Plus εχει περιορισμενη βιβλιοθηκη, που αν την εχεις δει, δεν εχει κατι καινουριο να σου δωσει, οσο φαν και να εισαι......!!!

ουτε αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα το μηνα (μιλαω για την κανονικη τιμη των 9,99€) για τα ιδια και τα ιδια και 1-2 νεες ταινιες το χρονο...! καλυτερα να πας σινεμα και να την δεις........!!! 

Ξεχνάς εμάς τους βασανισμένους πατεράδες που έχουμε δει το encanto, την elsa και και το coco back to back καμια 50αρία φορές μέσα σε ένα μήνα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια χαρα ειναι τα 1080 οταν ειναι ωρα αναγκης και θες να "αποβλακωσεις" τα παιδια σου. 

Spoiler

Επειδη καποιοι θα το παρεξηγησουν, θεωρω οτι η τηλεοραση τα "αποβλακωνει" τα παιδια, αφου καθονται και κοιταζουν χωρις ουσιαστικο όφελος. Απλα καποιες φορες ειναι η μονη λυση οταν τα εχει πιασει "τρελα" και εχεις μια σοβαρη δουλεια/τηλεφωνημα/οτιδηποτε να κανεις.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 5
Δημοσ.

Μονο και μονο γιατι ειναι στα 1,99 και γιατι  στο διαστημα της προσφορας μπορει να μπει η ταινια mufasa που δεν καταφεραμε να δουμε τα χριστουγεννα στο σινεμα.Κατα τα αλλα μας υπερκαλυψε το πρωτο διαστημα που ηρθε στη Ελλαδα και για οσο διαστημα διαρκουσε η προσφορα γνωριμιας στα 71.5 για το πρωτο ετος καθως επισης και μια τριμηνη στα 3,99 που ειχε ανοιξει εδιαμεσα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρήκα κάπου να αναφέρεται η υποχρεωτική παραμονή των 4ων μηνών, ενώ η αρχική χρέωση είναι 1,99 για τον πρώτο - τρέχον μήνα.

Λογικά διακόπτεις όποτε θες, δεν ξέρω γιατί κάποιοι ισχυρίστηκαν το αντίθετο.

Αν έχουν διαβάσει κάποιον όρο που ξέφυγε, ας το μοιραστούν

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Προς διευκρίνιση. Σκέφτομαι να το κάνω για 4 μήνες ως νέος χρήστης κι μετά να το διακόψω. 8€ για 4 μήνες δεν είναι μεγάλο ποσό. Μπορώ να το διακόψω στο τετράμηνο ή μετά έχει κάποια επιπλέον υποχρεωτική παραμονή; 

Επεξ/σία από gianniskks
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gianniskks είπε

Καλησπέρα. Προς διευκρίνιση. Σκέφτομαι να το κάνω για 4 μήνες ως νέος χρήστης κι μετά να το διακόψω. 8€ για 4 μήνες δεν είναι μεγάλο ποσό. Μπορώ να το διακόψω στο τετράμηνο ή μετά έχει κάποια επιπλέον υποχρεωτική παραμονή; 

απο τη στιγμη που θα σου κανει την χρεωση του 4ου μηνα μπορεις να μπεις στον λογαριασμο σου και να κανεις διακοπη της συνδρομης.θα σου πεταξει ενημερωτικο μηνυμα οτι θα χασεις την συνδρομη σου η κατι παρομοιο.το αγνοεις και μετα τη διαδικασια αυτη συνεχιζεις να βλεπεις μεχρι να τελειωσει και ο 4ος μηνας.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/3/2025 στις 1:50 ΠΜ, safridia είπε

8 ευρω ειναι δυο σουβλακια, αυτο η τα σουβλακια καλυτερα λετε;

Τι μου θύμισες ρε φίλε... Με ρώτησε ένας φίλος μου στα νιάτα μας, ρε μ****α, ποια είναι ωραιότερη στα νιάτα της, η μάνα μου, η η Αλίκη Βουγιουκλάκη; και λέω φίλε, άσε τις συγκρίσεις. Λεγε ρε, μου λέει. 

Ε ΤΑ ΘΈΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΈΩ, Η ΜΆΝΑ ΣΟΥ! 

Σαν να συγκρίνεις κάτι τέτοιο. Γ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...