tonis1989 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Η προσφορά ισχύει για το μηνιαίο πρόγραμμα Standard. Το οποίο περιλαμβάνει: Βίντεο έως 1080p Ήχο έως 5.1 Ταυτόχρονη προβολή σε 2 συσκευές Ταινίες και σειρές χωρίς διαφημίσεις Λήψεις έως και σε 10 συσκευές Η προσφορά λήγει στις 30/03/25. Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη και πληρούν τις προϋποθέσεις. https://www.disneyplus.com/el-gr 10 4 1
feelihipo Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Ειλικρινά απορώ τι υποτίθεται θα το κάνουμε αυτό χωρίς 4k 1
Zus Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Αν θέλεις και 4k πληρώνεις το φουλ πακέτο. Με 1,99€ μια χαρά είναι και τα 1080. 9
infin1tyGR Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 3 hours ago, feelihipo said: Ειλικρινά απορώ τι υποτίθεται θα το κάνουμε αυτό χωρίς 4k Καλά, δεν είναι και 480p...
Rumpelstiltskin Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πάω να κάνω νέα συνδρομή και δε μου το εμφανίζει, μου λέει 9.99 Σας το εμφανίζει κανονικά εσάς; Επεξ/σία 4 Μαρτίου από Rumpelstiltskin
infin1tyGR Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 6 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Σας το εμφανίζει κανονικά εσάς; Εμένα ναι, σε φρέσκο account.
TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Εγω σε παλιο λογαριασμο που φτιαχτηκε με τις πρωτες προσφορες περσυ/προπερσυ μπηκε κανονικα με 1.99
George6633 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το έκανα και γω είχα τον λογαριασμό σε παύση γιατί δεν είμαι φαν των ταινιών-σειρών σε τέτοιο βαθμό ώστε να δώσω 10-15€ το μήνα (αναλόγως εταιρίας κλπ) αλλά για 1.99€ για τους επόμενους 4 μήνες αξίζει και με το παραπάνω.Ευχαριστουμε TS Επεξ/σία 4 Μαρτίου από George6633 2
p4n0s86 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Κάνει συνολική χρέωση 8€ για 4 μήνες, ή 2€ για τον 1ο μήνα και θα συνεχίσει το ίδιο στους επόμενους; Μπορώ με λίγα λόγια να δώσω μόνο 2€ για 1 μήνα και αν δεν το θέλω για επόμενους να το διακόψω;
Liverpool89 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Μετα για να μην συνεχιστει η χρεωση πρεπει να κανεις κατι; ή σταματαει αυτοματα;
louben Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Κάνει συνολική χρέωση 8€ για 4 μήνες, ή 2€ για τον 1ο μήνα και θα συνεχίσει το ίδιο στους επόμενους; Μπορώ με λίγα λόγια να δώσω μόνο 2€ για 1 μήνα και αν δεν το θέλω για επόμενους να το διακόψω; Κάνει υποχρεωτική χρέωση 2 ευρω τον μήνα για 4 μήνες χωρίς να μπορείς να διακόψεις. 2
chrisxkar Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 4 hours ago, infin1tyGR said: Καλά, δεν είναι και 480p... Μα πως σε παρακαλώ χωρις 4Κ???Τι είμαστε τίποτα νεάτερνταλ?Και πως θα βλέπουμε με τετραγωνάκια?σε παρακαλώ πολύ!αγρίκε!...Δεν ξέρω αν το εννοεί αυτός που το έγραψε αν ναι κατα πάσα πιθανότητα ή δεν έχει δεί 1080 στην καινούργια του tv ή δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί ακριβώς το σύστημα αλλά δεν θα εστιάσουμε παραπάνω(εδώ άλλοι έβλεπαν το clear motion και νόμιζαν πως ήταν η ανάλυση που τα έκανε πιο καθαρά η οποία τεχνολογία είναι ότι χειρότερο για παρακολούθηση ταίνίας). Εμένα με ξεπερνάει το γεγονός πως πρέπει να θεωρούμε πως μας κάνουν και χάρη το ότι δεν έχει διαφημίσεις ...η ημέρα που θα μπούν διαφημίσεις νταβατζιλίκη και θα χρειαστεί κανένα 30αρί για προβολή χωρίς διαφημίσεις θα είναι και η ημέρα που επίσημα θα ξαναρχίσω αποκλειστικά την πειρατεία και τα "η πειρατεία σκοτώνει την τέχνη να τα βάλουν στον πάτο τους" 1 hour ago, Liverpool89 said: Μετα για να μην συνεχιστει η χρεωση πρεπει να κανεις κατι; ή σταματαει αυτοματα; γράφει στο πόστερ και μετά 9,99 εκτός και προβείτε πρωτα σε ακύρωση
cabdik Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) θεωρω οτι οποιοι ειχαν μεχρι προσφατα Disney συνδρομη, δεν εχουν κανενα οφελος, ουτε καν... για 2€... να ξανακανουν συνδρομη..! το Disney Plus εχει περιορισμενη βιβλιοθηκη, που αν την εχεις δει, δεν εχει κατι καινουριο να σου δωσει, οσο φαν και να εισαι......!!! ουτε αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα το μηνα (μιλαω για την κανονικη τιμη των 9,99€) για τα ιδια και τα ιδια και 1-2 νεες ταινιες το χρονο...! καλυτερα να πας σινεμα και να την δεις........!!! Επεξ/σία 4 Μαρτίου από cabdik
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Μα πως σε παρακαλώ χωρις 4Κ???Τι είμαστε τίποτα νεάτερνταλ?Και πως θα βλέπουμε με τετραγωνάκια?σε παρακαλώ πολύ!αγρίκε!...Δεν ξέρω αν το εννοεί αυτός που το έγραψε αν ναι κατα πάσα πιθανότητα ή δεν έχει δεί 1080 στην καινούργια του tv ή δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί ακριβώς το σύστημα αλλά δεν θα εστιάσουμε παραπάνω(εδώ άλλοι έβλεπαν το clear motion και νόμιζαν πως ήταν η ανάλυση που τα έκανε πιο καθαρά η οποία τεχνολογία είναι ότι χειρότερο για παρακολούθηση ταίνίας). Εμένα με ξεπερνάει το γεγονός πως πρέπει να θεωρούμε πως μας κάνουν και χάρη το ότι δεν έχει διαφημίσεις ...η ημέρα που θα μπούν διαφημίσεις νταβατζιλίκη και θα χρειαστεί κανένα 30αρί για προβολή χωρίς διαφημίσεις θα είναι και η ημέρα που επίσημα θα ξαναρχίσω αποκλειστικά την πειρατεία και τα "η πειρατεία σκοτώνει την τέχνη να τα βάλουν στον πάτο τους" γράφει στο πόστερ και μετά 9,99 εκτός και προβείτε πρωτα σε ακύρωση Δεν βλέπουμε όλοι περιεχόμενο σε μπρίκια.. 😏 1
tiniakos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 4 ώρες πριν, louben είπε Κάνει υποχρεωτική χρέωση 2 ευρω τον μήνα για 4 μήνες χωρίς να μπορείς να διακόψεις. Νομίζω ότι μπορείς οποία στιγμή θες να κάνεις διακοπή μέσα στους 4 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα