Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή, είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια online μνήμες για τον υπολογιστή μου. Πριν λίγο καιρό η μία άρχισε να μου κάνει παιχνίδια, με αποκορύφωμα την Πέμπτη να μην ανοίγει ο υπολογιστής μαζί με τα 3 μπιπς.

Επικοινωνώ σήμερα με τον εν λόγω κατάστημα να ρωτήσω για την εγγύηση και αν μπορώ να έχω ένα αντίγραφο της απόδειξης και μου απαντάνε ότι έχει αλλάξει η εταιρεία και ότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.

Είχε κανένας στο παρελθόν παρόμοιο περιστατικό; και τι κάνατε;

Δημοσ.

Για αυτό πρέπει να προσέχουμε και από που αγοράζουμε και όχι να κοιτάμε μόνο την τιμή. Όταν λες μερικά χρόνια πόσα εννοείς; Μήπως είναι ούτως ή άλλως εκτός εγγύησης? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Therempant είπε

Για αυτό πρέπει να προσέχουμε και από που αγοράζουμε και όχι να κοιτάμε μόνο την τιμή. Όταν λες μερικά χρόνια πόσα εννοείς; Μήπως είναι ούτως ή άλλως εκτός εγγύησης? 

Το 2020, μνήμες RAM με lifetime εγγύηση

Δημοσ.

Αφού έχουν lifetime εγγύηση, μίλα απευθείας με το service/εισαγωγέα. Δεν χρειάζεται να εμπλακεί το κατάστημα.

• Like 4
Δημοσ.

Πιο πολύ επικοινώνησα για αντίγραφο της απόδειξης αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν τα λογιστικά

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν χρειάζεσαι απόδειξη για ram με lifetime εγγύηση 

Στο ελλαδα τα εχουμε δει ολα

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, VasKag είπε

Στο ελλαδα τα εχουμε δει ολα

Μα, δεν θα ζητήσεις να επικοινωνήσεις καν με Ελλάδα. Το στέλνεις έξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ήρθε απάντηση από την patriot ζητάνε φωτογραφία το αυτοκόλλητο της μνήμης ΚΑΙ την απόδειξη.

Βέβαια αναφέρουν πως πρέπει να δουν τι, που και πότε αγοράστηκε...

Αναφορά σε κείμενο

Sorry to hear about the issues you are having. We will be glad to assist you. Please try to provide more detail info:

• Please provide product picture part number and serial number (in memory label)

• Invoice of purchased.

e.x below:
Inovice can be any format, jpg or pdf all accept, need to see when, where and what you purcahsed.

Επεξ/σία από sugarias
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, SabotazNic said:

Δεν χρειάζεσαι απόδειξη για ram με lifetime εγγύηση 

Δεν ισχύει αυτό, χρειάζεται proof of purchase πάντα στην εγγύηση, εκτός κι αν μπορείς να αποδείξεις με άλλο τρόπο την κυριότητα του προϊόντος (π.χ. registration στο σάιτ του κατασκευαστή με το serial).

Αν οι μνήμες είναι κλεμένες πχ δεν συνοδεύονται από εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ισχύει αυτό, χρειάζεται proof of purchase πάντα στην εγγύηση, εκτός κι αν μπορείς να αποδείξεις με άλλο τρόπο την κυριότητα του προϊόντος (π.χ. registration στο σάιτ του κατασκευαστή με το serial).

Αν οι μνήμες είναι κλεμένες πχ δεν συνοδεύονται από εγγύηση.

Ναι τελικα και στην corsair που ειχα στειλει για την ΑΙΟ, ηθελαν αποδειξη. Oh well, οκ μερικες φορες κανουν τα στραβα ματια στο θεμα αποδειξης, αρκει να εξηγησεις γτ δεν μπορεις να την παρεχεις (και ως αντιγραφο)

• Haha 1
Δημοσ.

η απλα long live photoshop

1 hour ago, SabotazNic said:

Ναι τελικα και στην corsair που ειχα στειλει για την ΑΙΟ, ηθελαν αποδειξη. Oh well, οκ μερικες φορες κανουν τα στραβα ματια στο θεμα αποδειξης, αρκει να εξηγησεις γτ δεν μπορεις να την παρεχεις (και ως αντιγραφο)

• Sad 1
Δημοσ.

Ακόμα και να είχες την απόδειξη, αν ήταν από ταμειακή θα είχε ξεθωριάσει τόσα χρόνια μετά και δεν θα φαινόταν τίποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 1comment είπε

Ακόμα και να είχες την απόδειξη, αν ήταν από ταμειακή θα είχε ξεθωριάσει τόσα χρόνια μετά και δεν θα φαινόταν τίποτα.

Αν την ειχες βγαλει φωτογραφια και την ειχες στείλει στο email σου με τίτλο το ονομα κτλ απο τις μνημες... 

Εγω ετσι εκανα και κανω για τα προϊόντα που δεν μου στέλνουν την απόδειξη σε email. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...