Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείσιμο θέματος 

Επεξ/σία από userkk
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αλλοίωση πραγματικών στοιχείων διεύθυνσης από αστυνομικό σε ένορκη εξέταση μάρτυρα
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις απλώς ένα τηλέφωνο στο τμήμα να τους εξηγήσεις τι έγινε και να σου πούνε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, userkk είπε

Έχω μια ερώτηση , απευθύνεται σε όποιον μπορεί να γνωρίζει, σε καμία περίπτωση δεν ζητάω νομική συμβουλή στο forum ,απλά γνώμες οι εμπειρίες. Σε μια κατάθεση σε αστυνομικό τμήμα στο σημείο της κατάθεσης που συμπληρώνει ο αστυνομικός, δηλαδή πριν το σημείο που καταθέτει το άτομο που έχει κληθεί, εκεί που λέει για παράδειγμα σήμερα ταδε του μηνός ο ταδε με τα στοιχεία ταδε , κάτοικος διεύθυνσης τάδε κ.τ.λ. αν εκεί που αναφέρει την οδό έχει γραφτεί από τον αστυνομικό σωστή διεύθυνση αλλά λάθος νούμερο διεύθυνσης, μπορεί απλά για μια αλλαγή νούμερου της οδού να θεωρηθεί νόθευση εγγράφου η ψευδής βεβαίωση? Μιλάω για καταθέσεις που απευθύνονται σε εισαγγελεα. Δηλαδή σε μια περίπτωση που γνωρίζω που λήφθηκαν καταθέσεις για μια υπόθεση, όταν έλαβα αντίγραφα είδα ότι ο αστυνομικός είχε γράψει λάθος νούμερο στην οδό διαμονής του ατόμου που κατέθεσε. Γνώμες? Έχει τύχει σε κανέναν? Επίσης μπορεί ο αστυνομικός να μην γνωρίζει την οδό η φαίνονται ολα στο σύστημα από την στιγμή που έχει την ταυτότητα του ατόμου που παίρνει κατάθεση? Δηλαδή αν το έκανε επίτηδες ο αστυνομικός, μπορεί να πει για παράδειγμα ότι το άτομο που κατέθεσε μου είπε λάθος νούμερο? Δεν νομίζω να μην φαίνεται, αλλά για επιβαιβεωση το ψάχνω επειδή από όσο γνωρίζω ο αστυνομικός μόλις βάλει αριθμό ταυτότητας του βγάζει τα πάντα, ιστορικό, στοιχεία, κτλ

Αν ειναι για την καταγγελία για το ιατρικο λαθος που σου εκαναν, παρε τηλέφωνο στο τμημα ή περνά απο εκει να τους εξηγήσεις. 

Αν πιστεύεις οτι ο αστυνομικός το εκανε επίτηδες μην διστάσεις να τον καταγγειλεις. 

Δεν μου εχει τυχει εμενα κατι παρόμοιο αλλα τόσα γίνονται. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείσιμο θέματος 

Επεξ/σία από userkk
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Κλείσιμο θέματος
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...