Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει πέσει στα χέρια ένα χαρτονόμισμα στο οποίο απ ότι φαίνεται πατήθηκε μια σφραγίδα.

Σα να γράφει ..ΤΡΑΠΕΖΑ; Το πρώτο γράμμα είναι σίγουρα "Τ"

Τι μπορεί να είναι; Κάποιος έπαιζε με σφραγίδες ή κάτι άλλο;

Μήπως πήγαν να σφραγίσουν τις χάρτινες δεσμίδες και ξέφυγε η σφραγίδα;

Spoiler

50.jpg.aafe16810fb782acaa7addb34846f97a.jpg

Δημοσ.

Στις δεσμίδες μπαίνει η σφραγίδα του εκάστοτε ταμία, αλλά στο χάρτινο περιτύλιγμα που κρατάει στη δεσμίδα κι όχι στα χαρτονομίσματα. Κι εγώ θα έλεγα ότι τους ξέφυγε.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια φορα πεφτεις σε πολυ γκρινιάρηδες και ψείρες σε μαγαζια και μετρητα, μπορει να μην του περναει απο εκεινη την βλακεια που ελεγχει για πλαστό. Το δικιο δικο σου ειναι αλλα θα τσαντιστεις απο τις φωνες. Σε αυτο η μονη λυση ειναι καταθεση σε ATM.

Δημοσ.

Σφραγίδα καταλάθος από τράπεζα Ελλάδος είναι. Όπως είπαν καλύτερα σε atm. Εδώ γκρινιάζουν για σελοτέιπ που κανονικά η Ελλάδος λέει από μισό και πάνω περνάει αλλά σε κάτι μαγαζιά τα θέλουν σιδερωμένα.

Δημοσ.

είναι πολύ μικρό το σημάδι για να ασχοληθεί κάποιος. εδώ μου έχουν τύχει άλλα που είναι κολλημένα με σελοτειπ και δεν έχουν πει κάτι. Μικρής αξίας βέβαια, αυτό όμως είναι 50αρι.

Εκεί που έχω δει γκρίνια είναι σε μεγάλη αξίας. Έχω δώσει 100 τσαλακωμένο και το κοιτούσαν για κανα λεπτό απ όλες τις πλευρές..

4 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Σφραγίδα καταλάθος από τράπεζα Ελλάδος είναι.

Αυτό υποψιάστηκα κι εγώ.

Δημοσ.
1 hour ago, jimis_vts said:

Εδώ γκρινιάζουν για σελοτέιπ που κανονικά η Ελλάδος λέει από μισό και πάνω περνάει αλλά σε κάτι μαγαζιά τα θέλουν σιδερωμένα.

τι μισο και πανω, ουτε καν γραντζουνια δεν πρεπει να εχει, και μιλαμε για 5ευρω. 

Δημοσ.

Πάρε μια γόμα και με πολύ ελαφρές κινήσεις δες αν υπάρχει περιθώριο να σβήσει το μελάνι της σφραγίδας και να φαίνεται λιγότερο, πιο άχνο δηλαδή, μήπως δεν το παρατηρήσουν και δεν σου πουν κάτι στο ταμείο. 

Τώρα στο τι περναει και τι όχι.... Εξαρταται από τα υποκειμενικά κριτήρια του κάθε ταμεία στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις. Άλλοι θα αρνηθούν, άλλοι θα το δεχτούν, άλλοι θα το κοιτάνε και θα το δεχτούν με το ζόρι, άλλοι μπορεί να σου την πουν κιόλας, είχαμε παλιά έναν πράκτορα ΟΠΑΠ εδώ δίπλα γενικά γκρινιάρη, άμα δεν ήταν κολλαριστα από την τράπεζα γκρίνιαζε και δεν τα δεχόταν, απορώ πόσα χρόνια πως και είχε πελάτες και επιβιωνε. Έχει τύχει βέβαια και πελάτης που θα του δώσει ρέστα το μαγαζι να αρνηθεί το χαρτονόμισμα λόγω σελοτειπ. Φοβάται γενικα ο κόσμος που θα του τύχει στα χέρια το χαρτονόμισμα ότι δεν θα το δέχονται αλλού και μετά αντε να χάνεις τις ώρες σου για να πας στην ΤτΕ για αλλαγή. 

Αν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κάνε κατάθεση σε ΑΤΜ να τελειώνεις. 

Δημοσ.

Μήπως είσαι υπερβολικός;Υπερβολικά υπερβολικός;

4 ώρες πριν, Neptu είπε

είναι πολύ μικρό το σημάδι για να ασχοληθεί κάποιος. εδώ μου έχουν τύχει άλλα που είναι κολλημένα με σελοτειπ και δεν έχουν πει κάτι. Μικρής αξίας βέβαια, αυτό όμως είναι 50αρι.

Εκεί που έχω δει γκρίνια είναι σε μεγάλη αξίας. Έχω δώσει 100 τσαλακωμένο και το κοιτούσαν για κανα λεπτό απ όλες τις πλευρές..

Αυτό υποψιάστηκα κι εγώ.

Στο 100ρικο που λες  φυσικά και θα το κοιτάξει.Τόσα πλαστά κυκλοφορούν.Εσύ δεν θα το κοίταζες καλά καλά;

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, great είπε

τι μισο και πανω, ουτε καν γραντζουνια δεν πρεπει να εχει, και μιλαμε για 5ευρω. 

Η Ελλάδος λέει μισό και πάνω περνάει κανονικά. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Η Ελλάδος λέει μισό και πάνω περνάει κανονικά. 

ειχα αλλαξει πραγματι ενα που ελειπε κομματι.δεν θυμαμαι ποσο μεγαλο αλλα ηταν αρκετα.και εχει λογικη το μισο και πανω

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...