Nate Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα! Έχω κύστη κόκκυγα, με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρίες και γνώμες για τις διάφορες τεχνικές laser που υπάρχουν, για να δω ποια θα μπορούσα να κάνω. Εγώ σκέφτομαι (να σημειώσω είμαι Κρήτη) να κάνω την μέθοδο epsit, που κοστίζει 1200 ευρώ. Αν ξέρετε γιατρούς και τιμές, ευχαρίστως μπορείτε να στείλετε pm. Ήθελα και να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αν κάνω την εγχείρηση, θα μπορώ να κάθομαι με τις ώρες και να σηκώνομαι χωρίς καθόλου πόνο και ενόχληση;
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα. Αρχικά έπρεπε να το είχες κάνει εδώ και καιρό, από τη πρώτη στιγμή, γιατί από τη στιγμή που το έχεις χρόνια, μπορεί να σου δημιουργήσει διάφορες επιπλοκές. Κοίτα είχα κάνει το συγκεκριμένο χειρουργείο το 2006 με τη παλιά μέθοδο ( τοπική αναισθησία με 3 ενέσεις και καθάρισμα). Με είχε χειρουργήσει ο νονός μου. Τότε μου είχε πει ότι αν κάποιος χειρούργος δεν κάνει καλή δουλειά , αυτό θα εμφανιστεί ξανά. Ευτυχώς δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Θυμάμαι που έκανα αλλαγές με μια γειτόνισσα νοσοκόμα επί καθημερινής βάσεως, 3 φορές πλύσιμο την ημέρα και ξύρισμα μια φορά την εβδομάδα με ξυραφάκι και τσιμπιδάκι, για να μη γυρίσει καμία τρίχα. Επίσης για ένα 6 μηνο δεν ανέβαινα σε μηχανάκι και απείχα από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Επίσης δεν έκανε ράμματα στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να βγει ότι ήταν να βγει και με το καιρό αυτή έκλεινε. Μετά από χρόνια, έμαθα ότι το χειρουργείο γίνεται με το τρόπο που αναφέρεις. Πρόσφατα φίλος πήγε σε γνωστό ιατρό της Αθήνας και το έκανε ενδοσκοπικά. Σε λίγες ώρες έφυγε από το νοσοκομείο, και εντελώς ανώδυνα. Το έκανε σε ιδιωτική κλινική
Nate Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα. Αρχικά έπρεπε να το είχες κάνει εδώ και καιρό, από τη πρώτη στιγμή, γιατί από τη στιγμή που το έχεις χρόνια, μπορεί να σου δημιουργήσει διάφορες επιπλοκές. Κοίτα είχα κάνει το συγκεκριμένο χειρουργείο το 2006 με τη παλιά μέθοδο ( τοπική αναισθησία με 3 ενέσεις και καθάρισμα). Με είχε χειρουργήσει ο νονός μου. Τότε μου είχε πει ότι αν κάποιος χειρούργος δεν κάνει καλή δουλειά , αυτό θα εμφανιστεί ξανά. Ευτυχώς δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Θυμάμαι που έκανα αλλαγές με μια γειτόνισσα νοσοκόμα επί καθημερινής βάσεως, 3 φορές πλύσιμο την ημέρα και ξύρισμα μια φορά την εβδομάδα με ξυραφάκι και τσιμπιδάκι, για να μη γυρίσει καμία τρίχα. Επίσης για ένα 6 μηνο δεν ανέβαινα σε μηχανάκι και απείχα από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Επίσης δεν έκανε ράμματα στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να βγει ότι ήταν να βγει και με το καιρό αυτή έκλεινε. Μετά από χρόνια, έμαθα ότι το χειρουργείο γίνεται με το τρόπο που αναφέρεις. Πρόσφατα φίλος πήγε σε γνωστό ιατρό της Αθήνας και το έκανε ενδοσκοπικά. Σε λίγες ώρες έφυγε από το νοσοκομείο, και εντελώς ανώδυνα. Το έκανε σε ιδιωτική κλινική Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ξέρεις μήπως πόσο περίπου πήγε η τιμή και όνομα γιατρού; Δεν είμαι Αθήνα, αλλά αν είναι αρκετά πιο οικονομικά εκεί, με συμφέρει να πάω.
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Nate είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ξέρεις μήπως πόσο περίπου πήγε η τιμή και όνομα γιατρού; Δεν είμαι Αθήνα, αλλά αν είναι αρκετά πιο οικονομικά εκεί, με συμφέρει να πάω. το γιατρό τον ξέρω αλλα δεν μπορώ να τον αναφέρω εδώ γιατί μπορεί να φαίνεται ότι κάνω διαφήμιση. Τιμή δυστυχώς δεν γνωρίζω. Αν το κάνεις σε ιδιωτικό υπολογισε εξοδα νοσηλειας συν αμοιβή γιατρών. Αλλά το καλό ειναι ότι το κάνεις και ξεμπερδεύεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις