Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η TCL επεκτείνει στο MWC 2025 τη σειρά TCL 60 με έξι νέα smartphones, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων με τεχνολογία NXTPAPER που προσφέρουν εξαιρετική οπτική άνεση και ελαχιστοποίηση της καταπόνησης των ματιών.

Ανάμεσα στα μοντέλα της νέας σειράς ξεχωρίζουν τα TCL 60 SE NXTPAPER 5G και TCL 60 NXTPAPER, τα οποία διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία οθόνης NXTPAPER, προσφέροντας εξαιρετική οπτική άνεση και ελάχιστη καταπόνηση των ματιών. Τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι τα πρώτα με υποστηρίξη NXTPaper όπου η τιμή τους πέφτει κάτω από τα 200€. 

Αρχικά το TCL 60 SE NXTPAPER 5G διαθέτει την προηγμένη οθόνη NXTPAPER, προσφέροντας φίλτρο μπλε φωτός σε επίπεδο υλικού, δυνατότητες αντι-ανάκλασης και προσαρμοστική θερμοκρασία χρώματος και φωτεινότητα για μείωση της κόπωσης των ματιών. Το μοναδικό πλήκτρο NXTPAPER μετατρέπει το τηλέφωνο σε συσκευή ανάγνωσης e-reader, προσφέροντας μια αδιάκοπη εμπειρία ανάγνωσης παρόμοια με χαρτί, χωρίς να κουράζει ακόμα και μετά από ώρες χρήσης.

image.jpeg.af2d0e9f4dcac383162d499802388bef.jpeg

TCL 60 SE NXTPAPER 5G

Το μοντέλο διαθέτει επίσης σύστημα διπλής κάμερας 50MP, οθόνη 6.7" HD+ και μπαταρία 5200mAh με έξυπνη διαχείριση ενέργειας. Με 18GB RAM + 256GB ROM και επιπλέον 8GB + 10GB επέκταση RAM, εξασφαλίζει σύμφωνα με την TCL αποτελεσματική επεξεργασία δεδομένων και ομαλή multitasking λειτουργία.

Αντίστοιχα, το TCL 60 NXTPAPER επεκτείνει τη σειρά 60, με βελτιωμένη τεχνολογία NXTPAPER και οθόνη 6.8" FHD+ για άνετη χρήση χωρίς να κουράζει τα μάτια. Διαθέτει λειτουργία Max Ink Mode μέσω του πλήκτρου NXTPAPER για εύκολη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών UI. Η φωτογραφία είναι η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ σε NXTPAPER μοντέλο,  με κάμερα Ultra Pixel 108MP και εμπρόσθια κάμερα 32MP, ενώ η απόδοση υποστηρίζεται από επεξεργαστή MediaTek Helio G92, 18GB RAM και έως 512GB αποθηκευτικού χώρου.

Επιπλέον των μοντέλων NXTPAPER, η TCL παρουσίασε τα TCL 60R 5G, TCL 60 5G, TCL 60 SE και TCL 605. Τα TCL 60R 5G και TCL 60 5G διαθέτουν οθόνη 6.7" με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ τα TCL 60 SE και TCL 605 προσφέρουν υβριδικές κάμερες 50MP και επεξεργαστή MediaTek Helio G81.

image.jpeg.9feb02dca07f69dba87a9cfd966bf261.jpeg
TCL 605

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, το TCL 60 SE NXTPAPER 5G θα έρθει και στη χώρα μας τις επόμενες εβδομάδες με προτεινόμενη τιμή λιανικής €189. Το TCL 60 NXTPAPER θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες με τιμή €199. ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς κυμαίνονται από €109 (TCL 605) έως €169 (TCL 60 5G), ανάλογα με το μοντέλο και τη διαμόρφωση. Απαραίτητη σημείωση ότι τα νέα smartphones της TCL, συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεων λειτουργικού και ασφαλείας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

σε μια εποχή που ο κόσμος βασίζεται στο smartphone για όλο και περισσότερα πράγματα το να τσιγγουνευεται και να μην αγοράζει μια ναυαρχίδα μου κάνει εντύπωση , ενώ οι δικαιολογίες του τύπου με καλύπτει είναι πραγματικά αστείες , ωραία τηλέφωνα πάντως 

• Confused 6
  • Sad 3
  • Haha 4
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

σε μια εποχή που ο κόσμος βασίζεται στο smartphone για όλο και περισσότερα πράγματα το να τσιγγουνευεται και να μην αγοράζει μια ναυαρχίδα μου κάνει εντύπωση , ενώ οι δικαιολογίες του τύπου με καλύπτει είναι πραγματικά αστείες , ωραία τηλέφωνα πάντως 

Δεν ξέρω σε ποια φούσκα ζεις που πραγματικά πιστεύεις ότι "τσιγγουνεύονται" όσοι δεν παίρνουν ναυαρχίδες. 

Σου κάνει εντύπωση κιόλας. 

Επίσης φανερώνει και εντυπωσιακή άγνοια όταν πιστεύεις ότι μια συσκευή των 300€ δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του 99% των χρηστών εκεί έξω. 

Κάπου ώπα με τον μαντασουσουδισμό αδελφέ. 

• Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Τίμιες προτάσεις στα κυβικά / τιμή τους και με 5 χρόνια αναβαθμίσεων. Καθόλου άσχημα..

Το 5 χρόνια αναβαθμίσεις τώρα το διόρθωσαν γιατί ήταν στα 2 χρόνια μόνο που μετά το κινητό θα ήταν αρκετά πίσω σε εκδόσεις android (μάλλον τους τράβηξε ο ανταγωνισμός) τα κινητά τους είναι όμορφα με εξαιρετικές οθόνες και τεχνολογία NXTPAPER αλλά θα περίμενα να δω στο τραπέζι και υλοποίηση με snapdragon έστω και σε αυξημένη τιμή. Πέρισυ που αναβάθμισα και πήγα σε SAMSUNG A25 ο μόνος λόγος που με απώθησε απο τα δικά τους ήταν τα 2 χρόνια αναβαθμίσεων και οι Mediatek επεξεργαστές.

Επεξ/σία από ptriv1
Δημοσ.
4 hours ago, Jmanol000 said:

Έχεις απόλυτο δίκιο. 

Όπως και το αυτοκίνητο ας πούμε. Απαραίτητο σε πάρα πολύ κόσμο. 

Γιατί λοιπόν να τσιγγουνεύεται και να μην αγοράσει μια Maserati ή έστω μια Porsce ρε αδελφέ.

Και μένα μου κάνει εντύπωση.

Απορώ πώς ο κόσμος πιστεύει ότι καλύπτεται με απλά αυτοκίνητα. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Έχεις απόλυτο δίκιο. 

Όπως και το αυτοκίνητο ας πούμε. Απαραίτητο σε πάρα πολύ κόσμο. 

Γιατί λοιπόν να τσιγγουνεύεται και να μην αγοράσει μια Maserati ή έστω μια Porsce ρε αδελφέ.

Και μένα μου κάνει εντύπωση.

Απορώ πώς ο κόσμος πιστεύει ότι καλύπτεται με απλά αυτοκίνητα. 

5 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Δεν ξέρω σε ποια φούσκα ζεις που πραγματικά πιστεύεις ότι "τσιγγουνεύονται" όσοι δεν παίρνουν ναυαρχίδες. 

Σου κάνει εντύπωση κιόλας. 

Επίσης φανερώνει και εντυπωσιακή άγνοια όταν πιστεύεις ότι μια συσκευή των 300€ δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του 99% των χρηστών εκεί έξω. 

Κάπου ώπα με τον μαντασουσουδισμό αδελφέ. 
λ

Επεξ/σία από Jmanol000
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε

γελοιο μηχανικό ανάλογο που δείχνει απλά το επίπεδο σου , αλλά για να απαντήσω στη βλακεία σου οι ναυαρχιδεσ είναι προσιτές σε όλους , η maserati δεν ειναι 

σε ποια φούσκα ζεισ εσύ ρε  , ? τι να το κάνω άμα μια των 300 τα καλύπτει όλα και είναι βάσανο να τη χρησιμοποιήσεις ? και που την είδες τη ξιπασιά ?

Ο καθένας αγοράζει τα κινητά που τον ενδιαφέρουν, τον ικανοποιούν και καλύπτουν τις ανάγκες του.  Κάποιους μπορεί να τους  καλύπτουν οι ναυαρχίδες,  ίσως παίζουν  παιχνίδια και χρειάζονται υπολογιστική ισχύ,  τραβούν πολύ καλές φωτογραφίες για το Instagram, κάνουν βίντεο editing και δεν ξέρω τι άλλο.  Εγώ που δεν κάνω κάτι από τα παραπάνω δεν το χρειάζομαι το κινητό των €1200+, με καλύπτει το κινητό των €400 για να βλέπω/στέλνω τα εμαιλς μου,  χρησιμοποιώ το office, το Χ, τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει και φυσικά να σερφάρω.  Δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω το ακριβό  κινητό (όπως και αρκετοί άλλοι στα 53 μας).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...