Hellenicsun Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 πμ Βάσει συγκριτικών, θεωρώ ως τη πιο αξιόλογη (value for money που λένε στα χωριά) επιλογή το Galaxy A26 εκτός αν η διαφορά απόδοσης των επεξεργαστών είναι πια, τόσο μεγάλη - τόσο ως προς τη ταχύτητα όσο και ως προς τη κατανάλωση ενέργειας. Από την άλλη, όταν - επισήμως - ένα Poco X6 Pro 12/512 κοστίζει 369,90 (298 για όσους δικαιούνται αποφορολόγησης) δε ξέρω αν έχει νόημα η αγορά τους, τουλάχιστον για όσους δεν είναι die hard fans της Samsung. 1
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ 1 ώρα πριν, Hellenicsun είπε Βάσει συγκριτικών, θεωρώ ως τη πιο αξιόλογη (value for money που λένε στα χωριά) επιλογή το Galaxy A26 εκτός αν η διαφορά απόδοσης των επεξεργαστών είναι πια, τόσο μεγάλη - τόσο ως προς τη ταχύτητα όσο και ως προς τη κατανάλωση ενέργειας. Από την άλλη, όταν - επισήμως - ένα Poco X6 Pro 12/512 κοστίζει 369,90 (298 για όσους δικαιούνται αποφορολόγησης) δε ξέρω αν έχει νόημα η αγορά τους, τουλάχιστον για όσους δεν είναι die hard fans της Samsung. Μπράβο στη Samsung για τις ενημερώσεις αλλά έχουν πολύ κακο hardware συγκριτικά με xiaomi όπως αναφέρεις. X7 pro 12 512 στα 390 και κάνει πλάκα σε κάθε Samsung μέχρι 1000 ευρώ. Ναι θα πάρει 3 αναβαθμίσεις και όχι 6 αλλά από το να έχω ένα κινητό που θα σέρνετε από day one καλύτερα ένα flagship killer που σκοτώνει σε ταχύτητα και στην 3ετια το πουλάω και πάω στο επόμενο flagship killer που θα έχει android 18 και θα πάει μέχρι 21. Γενικά τον καημό για αναβαθμίσεις ποτέ δεν τον κατάλαβα ίσως είναι δικαιολογία για να δικαιολογησει ένα κινητό την υπεραξια του. Ναι 2 3 χρόνια αναβαθμίσεις είναι συνετό τα 6 7 χρόνια ποτέ δεν τα κατάλαβα ειδικά στα mid range σαπακια που βγάζει η Samsung.
ea6gka Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ 14 ώρες πριν, DennisAnt είπε Το A52s είναι το καλύτερο midrange που έχει υπάρξει. Μετά από 3,5 χρόνια το άλλαξα με το S25 Ultra και το εκτίμησα ακόμη περισσότερο Το Α52S ηταν μια συσκευη που "ξεφυγε" απο τα εργαστηρια της σαμμυ, ενα λαθος ηταν (γιατι ηταν ΤΟΣΟ καλο) και μαλλον δεν θα το ξανακανουν στο αμεσα μελλον... 4
ramarg Δημοσ. Τρίτη στις 02:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:55 μμ (επεξεργασμένο) Είμαι ο μόνος που είδε τον κάθετο σχεδιασμό του Rear Camera Assembly όμοιο με αυτό που διάλεξε η Apple στα X/XS ? Τέλος πάντων δεν θα σταθώ σε αυτό. Ουσιαστικά μπήκα για να γράψω το εξής: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να εξασφαλίσει η Samsung 6 χρόνια Major OS Updates. Security Updates ίσως αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω.. Και ακόμα πιο απίθανο θα είναι να κρατήσει πραγματικά λειτουργικές τις συσκευές της (χωρίς lags) μετά από 6 χρόνια.. Εδώ θα είμαστε μετά από χρόνια, και θα δείτε πόσο δίκαιο είχαμε όταν τα λέγαμε (αν έχει κρατήσει κανείς αυτές τις συσκευές μετά από 3 χρόνια). Επεξ/σία Τρίτη στις 02:56 μμ από ramarg
FatMan Δημοσ. Τρίτη στις 11:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:16 μμ Κρίμα που δεν έχουν microSD Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές καταργούν τις κάρτες μνήμης σιγά-σιγά για να μας αναγκάσουν να πάμε σε cloud. Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος που θέλω να έχω αρκετά GB φωτογραφιών μαζί μου (εννοείται με backup αλλού). 1
kronas Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 μμ Στις 3/3/2025 στις 7:12 ΜΜ, fanourisfz6 είπε μια απο τα ιδια κατοχος σαν δευτερο τηλ. Α55 Στις 3/3/2025 στις 4:38 ΜΜ, stivaks72 είπε Κλασικά σωστή, ισορροπημένη επιλογή σε midrange, ειδικά σε λίγο καιρό που θα έχουν "σιδερωθεί" και οι τιμές για το Α56 εκεί λίγο πάνω από τα 300€. Ελπίζω να έχουν σιάξει τα fingerprint/face unlock γιατί ως τώρα ήταν ακόμη και λόγος μή αγοράς, καθώς και να μίκρηναν τα bezels που ως τώρα είναι σαν κορνίζες. αν δεν βαλου μπαταρια 7000 αμερ δεν γινετε τιποτα για να μην πω αυτοκινιτου
Arkin Δημοσ. χθες στις 01:58 πμ Δημοσ. χθες στις 01:58 πμ 2 ώρες πριν, FatMan είπε Κρίμα που δεν έχουν microSD Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές καταργούν τις κάρτες μνήμης σιγά-σιγά για να μας αναγκάσουν να πάμε σε cloud. Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος που θέλω να έχω αρκετά GB φωτογραφιών μαζί μου (εννοείται με backup αλλού). Παρε 512 μοντελο 1
FatMan Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ 10 ώρες πριν, Arkin είπε Παρε 512 μοντελο Το θέμα δεν είναι τι μοντέλο θα πάρω εγώ (ή οποιος άλλος θέλει πολύ χώρο), αλλά το ότι ένα απο τα "κάστρα" του Android σιγά-σιγά πέφτει. Το πλεονέκτημα έναντι των iPhone είναι ότι σου επιτρέπει να έχεις μαζί σου πολλά GBs χωρίς να χρειαστεί να πληρώνεις cloud. Είναι δική μου η συσκευή και βάζω ότι θέλω. Στο θέμα της χωρητικότητας, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ακόμη και 512GB να πάρει κάποιος, δεν έχει όλο τον χώρο διαθέσιμο για αποθήκευση 😉 Αφαίρεσε το λειτουργικό σ'υστημα, τις εγκαταστημένες εφαρμογές, τον ελεύθερο χώρο που χρειάζεται για να λειτουργεί το κινητό (και για αναβαθμίσεις), σου μένουν αρκετά λιγότερα απο 512. Φυσικά όλο αυτό χωρίς να υπολογίζουμε ότι στην διάρκεια ζωής του κινητού (2-4 χρόνια) θα δημιουργηθούν και νέα αρχεία του χρήστη (photo μεγαλύτερης ανάλυσης και με περισσότερα ΜΒ), οπότε η "λύση" για 512 δεν ισχύει για κάποιους συγκεκριμένους χρήστες
Arkin Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ 55 λεπτά πριν, FatMan είπε Το θέμα δεν είναι τι μοντέλο θα πάρω εγώ (ή οποιος άλλος θέλει πολύ χώρο), αλλά το ότι ένα απο τα "κάστρα" του Android σιγά-σιγά πέφτει. Το πλεονέκτημα έναντι των iPhone είναι ότι σου επιτρέπει να έχεις μαζί σου πολλά GBs χωρίς να χρειαστεί να πληρώνεις cloud. Είναι δική μου η συσκευή και βάζω ότι θέλω. Στο θέμα της χωρητικότητας, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ακόμη και 512GB να πάρει κάποιος, δεν έχει όλο τον χώρο διαθέσιμο για αποθήκευση 😉 Αφαίρεσε το λειτουργικό σ'υστημα, τις εγκαταστημένες εφαρμογές, τον ελεύθερο χώρο που χρειάζεται για να λειτουργεί το κινητό (και για αναβαθμίσεις), σου μένουν αρκετά λιγότερα απο 512. Φυσικά όλο αυτό χωρίς να υπολογίζουμε ότι στην διάρκεια ζωής του κινητού (2-4 χρόνια) θα δημιουργηθούν και νέα αρχεία του χρήστη (photo μεγαλύτερης ανάλυσης και με περισσότερα ΜΒ), οπότε η "λύση" για 512 δεν ισχύει για κάποιους συγκεκριμένους χρήστες Τότε πας εδώ και ξενοιάζεις από χώρο μια και καλή. 1
duende Δημοσ. χθες στις 04:25 μμ Δημοσ. χθες στις 04:25 μμ Ta Α5x ειναι πολυ τιμια κινητα οταν πεφτει η τιμη γυρω στα 350 Σε σχεση με τα νιαου νιαου και λοιπες κινεζουρες, παιρνεις ενα αξιοπιστο κινητο με αξιοπρεπεις καμερες και υποδοχη για καρτα μνημης, το οποιο θα σε βγαλει χρονια
Dimitris_1981 Δημοσ. χθες στις 04:44 μμ Δημοσ. χθες στις 04:44 μμ Τάζει 6 αναβαθμίσεις στο Α26 με Exynos 1380 που είναι θεωρητικά πιο αδύναμος από τον προ 6ετίας Α12 bionic. Μοιάζει κοροϊδία εκτός ίσως από το Α56. Mε την φράση Generation upgrades εννοεί τα Major Release δηλαδή αν βγει με 15 θα πάρει και το 21. Μακάρι να έχω εγώ λάθος γιατί σκεφτόμουν το Α56 για συγγενή. Αν δίνουν βέβαια τα Security Updates στην ώρα τους δεν με νοιάζει. Αναφορά σε κείμενο
kitsos88 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Τάζει 6 αναβαθμίσεις στο Α26 με Exynos 1380 που είναι θεωρητικά πιο αδύναμος από τον προ 6ετίας Α12 bionic. Μοιάζει κοροϊδία εκτός ίσως από το Α56. Mε την φράση Generation upgrades εννοεί τα Major Release δηλαδή αν βγει με 15 θα πάρει και το 21. Μακάρι να έχω εγώ λάθος γιατί σκεφτόμουν το Α56 για συγγενή. Αν δίνουν βέβαια τα Security Updates στην ώρα τους δεν με νοιάζει. Παιδιά είχα Α35 με exynos 1380 και δεν τρελάθηκα...αργός επεξεργαστης και όλα τα παιχνίδια στα low graphics και γενικά ψιλοαργουσε να ανοίξει εφαρμογές...Πήρα Α55 και μπορώ να πω είναι καλός..Τα τρέχει καλά όλα αλλά και πάλι σε medium graphics games...Χρόνια ήμουν χιαομακιας και πιστεύω είναι καλύτερη αγορά τα Samsung αν δεν παίζεις παιχνίδια μόνο.. Αλλιώς πας σε S κατηγορία...
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 6 λεπτά πριν, kitsos88 είπε Παιδιά είχα Α35 με exynos 1380 και δεν τρελάθηκα...αργός επεξεργαστης και όλα τα παιχνίδια στα low graphics και γενικά ψιλοαργουσε να ανοίξει εφαρμογές...Πήρα Α55 και μπορώ να πω είναι καλός..Τα τρέχει καλά όλα αλλά και πάλι σε medium graphics games...Χρόνια ήμουν χιαομακιας και πιστεύω είναι καλύτερη αγορά τα Samsung αν δεν παίζεις παιχνίδια μόνο.. Αλλιώς πας σε S κατηγορία... Προσωπικά πριν το iPhone 15 Pro και εγώ Samsung έπαιρνα για πολλά χρόνια (S Series). Αν δεν έπαιρνα iPhone πάλι Samsung Sxx θα αγόραζα. Η σειρά Α5x είναι καλή αλλά δεν ξέρω αν αντέχει 6 χρόνια. Το Α52s του αδερφού μου (κυκλοφόρισε Αύγουστο 2021) τραβάει και σήμερα για εφαρμογές αλλά ως εκεί. Ένα Α40 ήταν καλό για απλή χρήση αλλά μετά την 2ετία σερνόταν ακόμα και σε απλά πράγματα όπως store updates.
kitsos88 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 56 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Προσωπικά πριν το iPhone 15 Pro και εγώ Samsung έπαιρνα για πολλά χρόνια (S Series). Αν δεν έπαιρνα iPhone πάλι Samsung Sxx θα αγόραζα. Η σειρά Α5x είναι καλή αλλά δεν ξέρω αν αντέχει 6 χρόνια. Το Α52s του αδερφού μου (κυκλοφόρισε Αύγουστο 2021) τραβάει και σήμερα για εφαρμογές αλλά ως εκεί. Ένα Α40 ήταν καλό για απλή χρήση αλλά μετά την 2ετία σερνόταν ακόμα και σε απλά πράγματα όπως store updates. Εγώ είχα iphone 15 plus 256 και πήγα σε xiaomi 13T Pro μετά...τα μήλα ειναι μια κατηγορία μονα τους.τωρα για σαμυ μόνο S κατηγορία ξεκάθαρα...Ο αδελφός μου έχει S24 ultra και σκοτώνει...πολύ καλό και τώρα μεταχειρισμένο το βρίσκω στα 750€ είναι μονόδρομος.. 1
chios Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 6 χρόνια είναι υπερβολικά για τέτοιες συσκευές 3-4 βαριά χρόνια είναι Οκ, το Α55 που έχουμε στην οικογένεια άνετα θα πάει 3 χρόνια είναι πολύ γρήγορο, η μεγάλη καταστροφή που έκαναν είναι η αφαίρεση της sd, ότι πιο χρήσιμο είχε αυτή η σειρά αυτή, κάτι σωστό αυτή η εταιρεία δεν μπορεί να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα