fanourisfz6 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) μια απο τα ιδια κατοχος σαν δευτερο τηλ. Α55 Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από fanourisfz6
cr77 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, panos- είπε Απο τα Α40/50/70 (2019) μέχρι τα Α33/Α53 κλπ ήταν τιγκα στο πλαστικό και με αρκετά θέματα κατασκευής. Εχει δύο χρόνια που πήρε τα πάνω της στα mid, επειδή άρχισαν και οι ανταγωνιστές να χρησιμοποιούν διαφορετικά υλικά (το είχαν γυρίσει επίσης στο πλαστικό).. Ε, χαλάλι τα 250 ευρώ επιπλέον σε σχέση με το Α50 για τα 50 γραμμάρια αλουμίνιο, γυαλί, ατσάλι. Ξέρεις πόσο πάει το κιλό το αλουμίνιο;; 2
Le Perv Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Galaxy A56 5G από 479 ευρώ με 8GB RAM ;;; 12gb έπρεπε να έχει σε αυτά τα χρήματα. Μπράβο στη Samsung και στην αφαίμαξη που εφαρμόζει!!! Παρτε το A55 5G στα 300-350 ευρα (το εχω δει με 250) τωρα γιατι η Samsung βαζει 200+ ευρω καπελα στα επομενα. 2
kitsos88 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 14 λεπτά πριν, Le Perv είπε Παρτε το A55 5G στα 300-350 ευρα (το εχω δει με 250) τωρα γιατι η Samsung βαζει 200+ ευρω καπελα στα επομενα. Εγω πηρα πριν 4 μερες απο σκρουτζ το Α55(8/128) 340€ πολυ τιμιο μπορω να πω ...ειχα και Α35 πριν...Μπορει να παω στο Α56 8/256 δνε εχει τρελες διαφορες απο τον προκατοχο.. 1
kinitos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 hours ago, panathatube said: Δεν βλέπω σε τι πάνε προς τα κάτω, προς τα πάνω πάνε. Πάνε προς τα πάνω και στις τιμές βέβαια, αλλά αυτό ισχύει λίγο πολύ για όλες τις μάρκες και για πολλές συσκευές. Το One UI 7 έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση φέτος γιατί ο κώδικας ξαναγράφτηκε ριζικά και έχει πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά. Περισσότερο κατηγορώ το εμπορικό τμήμα της Samsung που δεν το εξήγησε αυτό στον κόσμο. Διάβασε τα σχόλια εδω και θα δεις .δεν έχει νόημα να απαριθμήσω εδω μιας και είναι συζήτηση για την σειρά α. Αλλα γενικα δες τον ανταγωνισμό τι προσφέρει σε τιμές που τα προσφέρει και πιστεύω θα συμφωνήσουμε
ptriv1 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Κάτοχος Α25 6GB ram - 128GB storage 177 ευρώ απο Σεπτέμβριο 2024 (αναβάθμιση απο Α20e του 2020) και δεν το μετάνιωσα καθόλου για τις επιδόσεις και την τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει, ένας λόγος που πήρα το Α25 εκτός απο τα χρήματα σε σχέση με το τι είχαν παραπάνω τα Α35 & Α55 ήταν ότι είχε οθόνη 6,5`` και δε ήθελα τις παραπάνω ίντσες και βάρος. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από ptriv1
thanasisxask Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, katehaki είπε Δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτσι τα Α μοντέλα αλλά ότι έχω πάρει σέρνετε από το unbox. Μόνο οι ναυαρχίδες της Samsung μου φαίνονται φυσιολογικές στη χρήση. Και 20 χρόνια να παίρνει αναβάθμιση είναι άχρηστο γιατί μόνο οι ήρωες τα κρατάνε πάνω από εβδομάδα. Στα λεφτά αυτά η Xiaomi ίσως είναι μονόδρομος και ας έχει διαφημίσεις παντού. Όχι ρε φίλε Xiaomi, δεν παλεύονται οι διαφημίσεις! 2 ώρες πριν, katehaki είπε Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από thanasisxask 1 1 1
techlink Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Προσωπικα εχω το Α52S εδω και 3.5 χρονια και η συσκευη ειναι σαν την πρωτη μερα σε θεμα ταχυτητας. Δεν μου εχει κολλησει ΠΟΤΕ και δεν ειχα ουτε υποψια προβληματος μεσα στα χρονια, αν και μου εχει πεσει αρκετες φορες (με καλη θηκη τυπου πορτοφολι). Για μπαταρια δεν εχω software για να δω σε τι κατασταση βρισκεται σημερα, εμπειρικα να πω οτι εχει πεσει ενα 20% μεσα σε ολα αυτα τα χρονια. Μου βγαζει ακομα ανετα πανω απο μια ημερα. Η χρηση μου δεν περιλαμβανει σκουπιδο social media οποτε ισως δεν ειναι αντιπροσωπευτικη. Μακραν, η καλυτερη συσκευη σε value for money που ειχα ποτε. Εννοειται οτι σε κανα εξαμηνο που θα τελειωσει η υποστηριξη, παω καρφι για το Α56, εκτος αν εχει γινει κανενα θαυμα και η τιμη του S24 FE ειναι πολυ κοντα, οποτε παιρνω αυτο. 2
malmsteen1984 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 51 minutes ago, thanasisxask said: Όχι ρε φίλε Xiaomi, δεν παλεύονται οι διαφημίσεις! που έχει διαφημίσεις?
chios Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Κάτι χρήσιμο είχε η σειρά Α και το έβγαλαν και αυτό στο Α56, κρίμα και ήταν μια καλή επιλογή στην midrange κατηγορία.
DennisAnt Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 ώρες πριν, techlink είπε Προσωπικα εχω το Α52S εδω και 3.5 χρονια και η συσκευη ειναι σαν την πρωτη μερα σε θεμα ταχυτητας. Δεν μου εχει κολλησει ΠΟΤΕ και δεν ειχα ουτε υποψια προβληματος μεσα στα χρονια, αν και μου εχει πεσει αρκετες φορες (με καλη θηκη τυπου πορτοφολι). Για μπαταρια δεν εχω software για να δω σε τι κατασταση βρισκεται σημερα, εμπειρικα να πω οτι εχει πεσει ενα 20% μεσα σε ολα αυτα τα χρονια. Μου βγαζει ακομα ανετα πανω απο μια ημερα. Η χρηση μου δεν περιλαμβανει σκουπιδο social media οποτε ισως δεν ειναι αντιπροσωπευτικη. Μακραν, η καλυτερη συσκευη σε value for money που ειχα ποτε. Εννοειται οτι σε κανα εξαμηνο που θα τελειωσει η υποστηριξη, παω καρφι για το Α56, εκτος αν εχει γινει κανενα θαυμα και η τιμη του S24 FE ειναι πολυ κοντα, οποτε παιρνω αυτο. Το A52s είναι το καλύτερο midrange που έχει υπάρξει. Μετά από 3,5 χρόνια το άλλαξα με το S25 Ultra και το εκτίμησα ακόμη περισσότερο
freegr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δυστυχώς η σειρά Α έχει ξεχαστεί από τα 14-16 που περιμέναμε αναβάθμιση. Να σκάσουμε 300€και άνω θέλουν τώρα;
dbrillis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Με έξι χρόνια αναμονή για αναβαθμίσεις λογισμικού Αυτο θα έπρεπε να λεει η Samsung. Γιατι σας το εγγυομαι θα ειστε συνέχεια στην αναμονή του πότε θα παρει η σειρά Α την αναβάθμιση που εχουν τα άλλα εδω και 6 μηνες.
kitsos88 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ειμαι χρονια στα χιαομι και αν κανεις μια ρύθμιση που πρέπει δνε έχει διαφημίζεις καθόλου μετά....Από το κουτί τους είναι φουλ διαφημίσεις αλλά έχει κόλπο και τις κλείνει..
ethereum Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα αξιόλογα και τα δύο , καλύτερα απο flagship , σέβονται το κοινό τους , 200 ευρώ φθηνότερα απο το Φρακενστάϊν κινητό της Apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα