Applefun Δημοσ. χθες στις 12:41 μμ Δημοσ. χθες στις 12:41 μμ Απο υπολογιστη;; εμενα γτ δεν βγαζει ατοκες;;
malawi Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ ναι, από MacBook το άνοιξα μόλις τώρα Αλλά κ από κινητό μόλις…
Spyipad Δημοσ. χθες στις 01:01 μμ Δημοσ. χθες στις 01:01 μμ (επεξεργασμένο) ποιο από αυτά που έχει αξίζει για αρχάριο ? σε σχέση και με σκρουτζομαγαζα. Αρχάριος με την έννοια ότι θα ναι το πρώτο drone. Σίγουρα έχω κάποια expectations σε αποψη ποιοτητα εικονας Επεξ/σία χθες στις 01:02 μμ από Spyipad
dpolal Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ 3 λεπτά πριν, Spyipad είπε ποιο από αυτά που έχει αξίζει για αρχάριο ? σε σχέση και με σκρουτζομαγαζα. Αρχάριος με την έννοια ότι θα ναι το πρώτο drone. Σίγουρα έχω κάποια expectations σε αποψη ποιοτητα εικονας Δες το ΥΤ βίντεο που έχουν αναρτήσει στην προηγούμενη σελίδα. 2
akaloith Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) flip για αρχαριο Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από akaloith
Zus Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Χτύπησα το Neo με χειριστήριο κλπ. Το προτίμησα έναντι του Mini γιατί σε αυτή τη φάση με ενδιαφέρει περισσότερο το drone και λιγότερο η ποιότητα της κάμερας.
chris_br Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Παιδια σε ολα λεει οτι δε περιλαμβανεται φορτιστης. Τι να εννοει ο ποιητης? Τα fly more combo εχουν κανονικα φορτιστη απο τη dji. Τον εβγαλε το πλαισιο?
tselehub Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 5 λεπτά πριν, chris_br είπε Παιδια σε ολα λεει οτι δε περιλαμβανεται φορτιστης. Τι να εννοει ο ποιητης? Τα fly more combo εχουν κανονικα φορτιστη απο τη dji. Τον εβγαλε το πλαισιο? Δεν έχει τον αντάπτορα. Αν έχεις ένα καλό αντάπτορα κινητού παράδειγμα 30 W θα είσαι OK. Παρόλαυτα μπες να δεις unboxing Για να το επιβεβαιώσεις
chris_br Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Αν δεν εχει τον ανταπτορα μια χαρα. Εγω σκεφτομαι μηπως εχουν κανει καμια πατεντα και δεν εχει τον 3πλο φορτιστη στο fly more combo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα