malawi Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Μόνο για σήμερα τα MacBook Air M2 8/512 στα 799€ από πλαίσιο https://www.plaisio.gr/collection?id=20250228-apple-macbook-air-m2 2
Tlykog Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα είναι η RAM. Τα 8 κάνουν μόνο για πολύ απλές δουλειές. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από Tlykog 2
malawi Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου Συμφωνούμε. Κ εγώ 16αρι έχω. Αλλα σαν τιμή είναι όντως προσφορά 1
VaggD Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Βλέπω πάλι τα γνωστά «λαγωνικά» να τα αγοράζουν μαζικά και μετά να πασχίζουν για μήνες να τα πουλήσουν σε τιμές M3/16GB—όπως έγινε και με τα M2 Mac mini. Τα 8GB RAM επαρκούν μόνο για βασικές εργασίες. 3 1
motoboots Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το 85% των χρηστών βασικές εργασίες εκτελούν και μόνο. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από motoboots 5
Arion_Mandrake Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, prefuse είπε Τέλος Εγώ βλέπω διαθεσιμότητα κανονικά. Είναι όντως καλή προσφορά, και το θέμα με τη RAM αφορά κόσμο που θα κάνει βαριές εργασίες, μιλάμε για καθημερινή επεξεργασία 4Κ video, rendering κλπ. Και δεν είναι ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί ως μηχάνημα, αλλά θα ανεβάζει θερμοκρασία και με το memory swap θα επιβαρύνει το σκληρό. edit: τέλος😅 Επεξ/σία 3 Μαρτίου από Arion_Mandrake
malawi Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) έχει κάποια διαθέσιμα ακόμα σε καταστήματα κανονικά Επεξ/σία 3 Μαρτίου από malawi
prefuse Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 4 minutes ago, Arion_Mandrake said: Εγώ βλέπω διαθεσιμότητα κανονικά. Είναι όντως καλή προσφορά, και το θέμα με τη RAM αφορά κόσμο που θα κάνει βαριές εργασίες, μιλάμε για καθημερινή επεξεργασία 4Κ video, rendering κλπ. Και δεν είναι ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί ως μηχάνημα, αλλά θα ανεβάζει θερμοκρασία και με το memory swap θα επιβαρύνει το σκληρό. edit: τέλος😅 Ούτε για απλή χρήση δεν κάνει αν αυτή δεν είναι συνετή και ανοίγουμε 752 tabs και έχουμε ξεχασμένες ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο, όπως κάνουν αρκετοί, γι'αυτό και τα δίνουν μετά σε αγγελίες. Για απλή αλλά και συνετή χρήση είναι το συγκεκριμένο μοντέλο.
Arion_Mandrake Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 2 ώρες πριν, prefuse είπε Ούτε για απλή χρήση δεν κάνει αν αυτή δεν είναι συνετή και ανοίγουμε 752 tabs και έχουμε ξεχασμένες ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο, όπως κάνουν αρκετοί, γι'αυτό και τα δίνουν μετά σε αγγελίες. Για απλή αλλά και συνετή χρήση είναι το συγκεκριμένο μοντέλο. Για δουλειά γραφείου ή τυπική καθημερινή χρήση είναι υπεραρκετά, για την ακρίβεια είναι αυτό που λέμε overkill. Προσφέρουν δυνατότητες που όπως είπε και ο φίλος πάνω, υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του 85% των χρηστών. Και αυτός είναι ένας πολυ καλος λόγος που κάποιος θέλει να το πουλήσει, μπορεί να το αγόρασε λόγω μόδας και να ήθελε τελικά να παίζει παιχνίδια ή μεγαλύτερη οθόνη για ταινίες ή οτιδήποτε. Τα ανοιχτά tabs δεν επιβαρύνουν πια ούτε το κινητό. 1
prefuse Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, Arion_Mandrake said: Για δουλειά γραφείου ή τυπική καθημερινή χρήση είναι υπεραρκετά, για την ακρίβεια είναι αυτό που λέμε overkill. Προσφέρουν δυνατότητες που όπως είπε και ο φίλος πάνω, υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του 85% των χρηστών. Και αυτός είναι ένας πολυ καλος λόγος που κάποιος θέλει να το πουλήσει, μπορεί να το αγόρασε λόγω μόδας και να ήθελε τελικά να παίζει παιχνίδια ή μεγαλύτερη οθόνη για ταινίες ή οτιδήποτε. Τα ανοιχτά tabs δεν επιβαρύνουν πια ούτε το κινητό. εχεις mac ή το γράφεις επειδή το έγραψε καποιο fanboy που διαβάζει δελτία τύπου της apple; Επεξ/σία 3 Μαρτίου από prefuse 1
papadakn Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Έχεις δοκιμάσει τα ίδια παράθυρα απο Safari? Πιστευω θα έχεις χαμηλότερες απαιτήσεις σε ram 1
prefuse Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, papadakn said: Έχεις δοκιμάσει τα ίδια παράθυρα απο Safari? Πιστευω θα έχεις χαμηλότερες απαιτήσεις σε ram μπορεί.. αλλα το υγιές κάθε σκεπτόμενου και αυτό που επιθυμώ, ειναι να μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγω ΕΓΩ τον browser που με εξυπηρετεί καλυτερα και όχι αυτά που λέει το κάθε τμήμα μάρκετινγκ και που συμφέρει την εταιρεία που μου πουλάει το προιον. εξάλλου δεν χρησιμοποιώ εναν browser αλλα 5 διαφορετικούς. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από prefuse
fylatos Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 36 λεπτά πριν, prefuse είπε μπορεί.. αλλα το υγιές κάθε σκεπτόμενου και αυτό που επιθυμώ, ειναι να μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγω ΕΓΩ τον browser που με εξυπηρετεί καλυτερα και όχι αυτά που λέει το κάθε τμήμα μάρκετινγκ και που συμφέρει την εταιρεία που μου πουλάει το προιον. εξάλλου δεν χρησιμοποιώ εναν browser αλλα 5 διαφορετικούς. To Firefox έχει ένα bug που οδηγεί σε memory leak, δεν φταίει η apple για αυτό. Έχει αναφερθεί, είναι από τα πρώτα σε ψήφους bug και δεν κάνουν τίποτα εδώ και 3 χρόνια. Σε chrome/safari θα είχες πράγματι μεγάλη διαφορά. Btw αντίστοιχο πρόβλημα υπήρχε και στα windows με τον Firefox αλλά είναι resolved. Δυνατότητα να επιλέξεις έχεις, διάλεξε αυτό που λειτουργεί καλύτερα με το λειτουργικό σου σύστημα. Εκτός αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο extension που γουστάρεις. Επίσης ανέβασε μια και το task manager του firefox μπας και έχει κάποιο extension σου θέμα. Δεν είναι λογικό αυτό που ανέβασες σαν χρήση μνήμης. FYI 2
leonidas_fs Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 44 minutes ago, fylatos said: To Firefox έχει ένα bug που οδηγεί σε memory leak, δεν φταίει η apple για αυτό. Έχει αναφερθεί, είναι από τα πρώτα σε ψήφους bug και δεν κάνουν τίποτα εδώ και 3 χρόνια. Σε chrome/safari θα είχες πράγματι μεγάλη διαφορά. Btw αντίστοιχο πρόβλημα υπήρχε και στα windows με τον Firefox αλλά είναι resolved. Δυνατότητα να επιλέξεις έχεις, διάλεξε αυτό που λειτουργεί καλύτερα με το λειτουργικό σου σύστημα. Εκτός αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο extension που γουστάρεις. Επίσης ανέβασε μια και το task manager του firefox μπας και έχει κάποιο extension σου θέμα. Δεν είναι λογικό αυτό που ανέβασες σαν χρήση μνήμης. FYI Το κακό των open source είναι αυτό, βασίζεσαι σε κάποιους εθελοντές να φτιάξουν τα bugs. Χρησιμοποιώ πολύ open source και είναι η «μόνιμη αγωνία μου» αν χρειαστώ support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα