freegr Δημοσ. χθες στις 01:11 πμ Δημοσ. χθες στις 01:11 πμ Θεοποίηση του χρήματος πάνω από την ανθρώπινη αξία στις μέρες μας. Κι όλα αυτά μόνο για πλούσιους… 1 1
alejsalonica Δημοσ. χθες στις 01:22 πμ Δημοσ. χθες στις 01:22 πμ Μέσα σε 1 μήνα από 93.000€ στα 77.000€ και πάλι τώρα στα 90.000€ Δεν πάτε καλύτερα σε μια ρουλέτα, μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε. Τζόγος στα χειρότερα του. 4
atypicalcoder Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Μπαίνω χτες και γράφω "btc to usd" και το βλέπω 93κ με το +7κ που είχε πάρει. Δηλαδή πριν από αυτό είχε φτάσει κιόλας 85κ από 102κ? πότε κιόλας δλδ. +7κ χθες, -1κ σήμερα.... τέτοια αλφαδιά σταθερότητα δεν έχω δει ποτέ μου. Όχι απλά φούσκα... καραφουσκάρα. Και όσοι λένε "τι λες ρε και γιατί δεν έχει σκάσει ακόμα" ας μας πουν λίγο πόσοι οι χαμένοι και πόσοι οι κερδισμένοι από αυτό... γιατί αυτό σημαίνει φούσκα. Η διαφορά με την φούσκα όπως την ξέραμε είναι ότι τότε γινόταν μια φούσκα και τέλος εδώ η φούσκα αλλάζει version. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από atypicalcoder
poulinos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 14 hours ago, NiKoSmile said: Από τις διαφημίσεις το έχω καταλάβει 😂 ποιες διαφημισεις? οι διαφημισεις που βγαινουν ειναι για τον καθενα ξεχωριστα αν εννοεις τα google ads.
poulinos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 16 hours ago, varade said: το προβλημα ειναι οτι μαθανε ολοι τι ειναι το leverage... και παιζουν εκει... χ10 και χ100 ... τζογος οτι καποιοι θα προσπαθησουν να βγαλουν μεγαλο κερδος με μεγαλο ρισκο ειναι γνωστο. ειτε γιατι πονταρουν στα τυφλα ειτε γιατι ο αλλος μπορει να μην εχει αναγκη και να ειναι ολα ή τιποτα ειτε γιατι ακουσε τα θετικα αλλα οχι τα αρνητικα.διοτι πολλοι δεν ξερουν αλλα ακουσαν οτι με τον ταδε τροπο θα βγαλω λεφτα και πανε και τα ριχνουν εκει χωρις να εχουν ψαξει τα αρνητικα. 17 hours ago, thomasG4 said: Τόσα χρόνια μας έλεγαν losers που τζογάρουν, τώρα όποιοι δεν επενδύουν έστω και ένα μικρό ποσό στα crypto, θα είναι οι losers. Και οι κλασσικοί τύποι που νομίζουν ότι μόνο ο Trump κάνει pump την αγορά δεν έχουν ιδέα πόσοι θεσμικοί έχουν μπει στο χώρο τα τελευταία χρόνια. για αυτο εγραψα οτι εδω και τοσα χρονια εχω βαρεθει να ακουω την προταση οτι τα crypto ειναι φουσκα.καποιοι δεν εβγαλαν λεφτα και απλα προσπαθουν να μην νιωσουν ασχημα που δεν επαιξαν και σου λενε ας πεισω τον ευατο μου οτι ειναι φουσκα. σιγουρα εστω και μια στο εκατομμυριο μπορει να γινει καμια βλακεια και να βγει κανας νομος και να πει απαγορεονται τα bitcoins και να πατωσουν αλλα ειναι μια στο εκατομμυριο και ακομα και αν γινει δεν σημεινει οτι θα γινει παγκοσμια αφου μιλαμε για διαφορετικους ηπειρους κτλ κτλ. οπως φαινεται τα crypto ηρθαν για να μεινουν.τωρα οτι καποια coins ειναι Hype και μπορει να πεσουν στα ταρταρα οπως και εχει γινει ε ναι δεν με παραξενευει αφου ο καθενας βγαινει και βγαζει ενα crypto.αλλα και εκει καποιοι που επαιξαν στην αρχη εβγαλαν λεφτα.ολα εχουν ενα ρισκο.
NiKoSmile Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε ποιες διαφημισεις? οι διαφημισεις που βγαινουν ειναι για τον καθενα ξεχωριστα αν εννοεις τα google ads. Αυτές δεν τις βλέπω, ξέρω να φυλάγομαι. Τι άλλες εννοώ 😶🌫️ Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από NiKoSmile
poulinos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 7 minutes ago, NiKoSmile said: Αυτές δεν τις βλέπω, ξέρω να φυλάγομαι. Τι άλλες εννοώ 😶🌫️ δεν καταλαβα 1
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 rug pull μετα τους πούλησε και Melania Coin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα