Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι, η άνοδος τιμής είναι από πανιβλακες που πιστεύουν ότι έστω και μια λέξη του Τραμπ είναι αλήθεια, ή έξυπνους που ποντάρουν ότι οι πανιβλακες θα τρέξουν να αγοράσουν έστω και σε αυξημένη τιμή; Η πανέξυπνους που προβλέπουν τι θα κάνουν "έξυπνοι" και βλάκες και θα τα πάρουν και από τους 2;

Wheels within wheels από το τουιτ ενός βλάκα, εκεί έχει φτάσει η ανθρωπότητα...

• Like 6
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν περιμενουν να τα χασουν στα κρυπτο.τα χανουν καθε μερα στα καζινο και το βασικο στον οπαπ. πιο πολλα θα βγαλεις απο κρυπτο παρα να κερδισεις στον οπαπ και στα φρουτακια  . πηγαιβε μια μερα σε καζινο και κανε βολτα και θα καταλαβεις.

προτιμω κρυπτο κ μετοχες παρα οπαπ και καζινο

Άλλο τι προτιμάς και άλλο αυτό που κάνεις τώρα σε αυτό το forum των φτωχών!

Δημοσ.
10 minutes ago, varade said:

να σε καλα για την υπομονη σου. πουλησα ολα μου τα XRP στο 2,84, τωρα θα ξαναμπω οταν πεσουν ολα 80%

Και εγώ πήρα πίσω την αρχική μου επένδυση στα $3,30. Δεν είναι κακό να πουλάς εννοείται. Το πιο δύσκολο πράγμα στη bull market είναι να ξέρεις πότε πρέπει να πουλήσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thomasG4 είπε

Και εγώ πήρα πίσω την αρχική μου επένδυση στα $3,30. Δεν είναι κακό να πουλάς εννοείται. Το πιο δύσκολο πράγμα στη bull market είναι να ξέρεις πότε πρέπει να πουλήσεις.

Είναι πολύ απλό πουλάς ακριβώς στο TOP! 1 λεπτό πριν την κατρακύλα 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, NiKoSmile said:

Εγώ ήμουν κωλόφαρδος και πούλησα στο local top. Απλά ήθελα να μειώσω το ρίσκο να είμαι all in στα crypto. Δεν πιστεύω ότι είναι το top του κύκλου πάντως.

Αν δει κάποιος τα macro economics δεν έχουμε χτυπήσει το peak στο κόψιμο του χρήματος από τη FED, όπως είχε γίνει στους άλλους κύκλους. Όποτε έχει να δώσει ακόμα.

Στη bull market εμένα η τακτική μου είναι να πουλάω ένα ποσοστό όταν βλέπω ότι είμαστε σε αρκετά overbought φάση και το fear & greed index είναι στα ουράνια.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας κανει pump κ την μετοχη του djt μπας κ πουλησουμε

κ το  dead dogecoin π pumpare o elon στην καραντινα εκανε ενα come back στις εκλογες του τραμπ..

τα χειροτερα ευχομαι στο σκουπιδο mstr

γνωμη μου δεν υπαρχει στανταρτ ουτε ξερει κανεις το μελλον για ταχα bull market..αν 1-2 μεγαλα πορτοφολια εξαργυρωσουν τρεχουν ολοι να ξεφορτωθουν κ νατος ο κατηφορος

https://www.ot.gr/2025/03/02/diethni/tramp-apo-bitcoin-kai-big-tech-mexri-amoivaia-kefalaia-gia-tous-eklektous-tis-kyvernisis/

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
40 minutes ago, kage said:

dead dogecoin π pumpare o elon στην καραντινα εκανε ενα come back στις εκλογες του τραμπ..

Πραγματικα γιατι ασχολειστε με meme coins .... και μετα σας φταινε τα κρυπτο ο trump και ο elon.

Δημοσ.

Απο τις απαντήσεις καταλαβαίνεις ότι ο Έλληνας ειναι ακόμα του στιλ να βγαζω απο την τράπεζα χρηματα και να πληρώνω με μετρητά, ουτε κάρτες τίποτα και μιλάμε για το ινσομνια εε, τεχνολογικό φόρουμ.

Και εσείς μου λετε να κατανοήσει τα χρηματιστήρια τις μετοχές και τα κρυπτο🤪

Εκει μεροδούλη μεροφάι τα 700€

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί!

Εν τω μεταξύ αγόρασα ADA πριν 2 βδομάδες έτσι για πλάκα, μου φάνηκε καλή η τιμή του, και είχα ξενερώσει που έπεσε 15-20% μέσα σε λίγες ημέρες. Ευτυχώς έμεινα και μάζεψα.

Επεξ/σία από BLiTzER
Δημοσ.
1 hour ago, NiKoSmile said:

Άλλο τι προτιμάς και άλλο αυτό που κάνεις τώρα σε αυτό το forum των φτωχών!

και που το ξερεις εσυ οτι ειναι οι φτωχοι εδω μεσα? β.δεν ειδα να κανεις τιποτα για τα καζινα και τον οπαπ. καποιοι εβγαλαν χρηματα μεχρι και απο το pi. αν ο αλλος δεν ξερει και παιζει οτι εχει και δεν εχει καλα να παθει. παντα θα υπαρχουν κερδισμενοι και χαμενοι.αλλα βαρεθηκα να ακουω ατομα που δεν εχουν παιξει  crypto δεν ξερουν καν τι ειναι αλλα επιμενουν να λενε οτι ειναι φουσκα. σε απλα ελληνικα αφου δεν θα βγαλουμε εμεις λεφτα να πεθανει η κατσικα του γειτονα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostakis_gr είπε

Πραγματικα γιατι ασχολειστε με meme coins .... και μετα σας φταινε τα κρυπτο ο trump και ο elon.

Καλως τον πονηρο..Ολα ευκολα ειναι αν μιλας εκ τον υστερων μετα απο 4 χρονια..βεβαια meme coin me μαρκετ καπ 35δις π προμοταρετε απο meme φιγουρες π διοικουν τον κοσμο ομως;)

Επεξ/σία από kage
  • Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, thomasG4 said:

Τόσα χρόνια μας έλεγαν losers που τζογάρουν, τώρα όποιοι δεν επενδύουν έστω και ένα μικρό ποσό στα crypto, θα είναι οι losers.

Και οι κλασσικοί τύποι που νομίζουν ότι μόνο ο Trump κάνει pump την αγορά δεν έχουν ιδέα πόσοι θεσμικοί έχουν μπει στο χώρο τα τελευταία χρόνια.

Όχι μόνο οι θεσμικοί. Το λόμπυ του crypto ήταν μακράν ο μεγαλύτερος χορηγός στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές.

Προφανώς και στην εποχή που ζούμε, που τα οικονομικά παράγωγα χωρίς αντίκρυσμα είναι μεγάλη πηγή πλούτου, τα κρυπτονομίσματα είναι στο επίκεντρο. Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με το ηθικό σκέλος του ζητήματος, μπορεί να βγάλει λεφτά εφόσον ακολουθεί το ρεύμα του μεγάλου κεφαλαίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...