alkistismenelaos Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ καλησπερα θεωρειτε ότι είναι καλή ιδεα η αγορα ενός λοφτ ισογειου κεντρικα της Θεσσαλονίκης? 1 2
kirileman Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 μμ 1 minute ago, alkistismenelaos said: καλησπερα θεωρειτε ότι είναι καλή ιδεα η αγορα ενός λοφτ ισογειου κεντρικα της Θεσσαλονίκης? Αν είσαι Κινέζος και το θες για Χρυσή Βίζα, ναι, γιατί όχι;
alkistismenelaos Δημοσ. Κυριακή στις 07:41 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:41 μμ αν δεν εισαι? εννοω μικρο και φθηνο 1 1
paylidis Δημοσ. Κυριακή στις 07:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:42 μμ Αυτό με τα μαγαζιά που τα βαφτίζουν λόφτ κάπου ώπα… 3 1 2
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ Μόνο εγώ δεν ήξερα τι είναι το λοφτ? 1
alkistismenelaos Δημοσ. Κυριακή στις 07:46 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:46 μμ 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτό με τα μαγαζιά που τα βαφτίζουν λόφτ κάπου ώπα… ναι αυτο εννοω
zio10 Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 μμ Ανάλογα πόσο φτηνό, πόσα θέλει για να είναι κατοικήσιμο και πόσο νοικιαζεται.
alkistismenelaos Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 μμ συνολικά με την ανακαίνιση 60.000 ευρώ υποτίθεται ότι ενοικιάζεται καλά
zio10 Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Εγώ θα το έπαιρνα. Με το ακίνητο έχεις πάντα που έχει αξία στα χέρια σου, το νοικιάζεις, το πουλάς, το κρατάς για τα παιδιά σου. Γενικά εκτός αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό δεν θα χάσεις.
paylidis Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ 1 ώρα πριν, Neptu είπε Μόνο εγώ δεν ήξερα τι είναι το λοφτ? Και Οι 9/10 που τα πουλάνε δε ξέρουν. Μη σκας. Πάντως δεν είναι σίγουρα το παλιό ισογειο μαγαζί που το έκαναν σπίτι όπως πλασάρεται εδώ και 5-6 χρόνια 😅 1 ώρα πριν, alkistismenelaos είπε συνολικά με την ανακαίνιση 60.000 ευρώ υποτίθεται ότι ενοικιάζεται καλά Κρατά μικρό καλάθι. Δε ξέρω πολλούς που θα νοίκιαζαν μακροχρόνια κάτι τέτοιο. Πρακτικά δε ξέρω κανέναν… Καλύτερα αγόρασε ένα μαγαζί ως έχει κ νοίκιασε το ως κατάστημα με τα ίδια λεφτά 1
kage Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 μμ (επεξεργασμένο) εχει κηπο ή βλεπει καποιο παραθυρο πισω ή στα πλαινα ή απο αυτα τα απαραδεκτα π βλεπουν μονο μπροστα κ τελος? τα λεφτα ειναι λιγα αλλα δεν ειπες ποσα τμ Επεξ/σία Κυριακή στις 10:24 μμ από kage
alkistismenelaos Δημοσ. Κυριακή στις 10:24 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:24 μμ από αυτά τα απαραδεκτα 2
Dinos1973 Δημοσ. Κυριακή στις 10:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:26 μμ 2 hours ago, alkistismenelaos said: καλησπερα θεωρειτε ότι είναι καλή ιδεα η αγορα ενός λοφτ ισογειου κεντρικα της Θεσσαλονίκης? Εάν ήταν ευκαιρία θα το κρατούσαν και οι ιδιοκτήτες! 1
alkistismenelaos Δημοσ. Κυριακή στις 10:30 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:30 μμ μπορει καποιος να μην εχει λεφτα για ανακαινιση 11 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε από αυτά τα απαραδεκτα 40
primeragt Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ Αλλαγή άδειας χρήσης έχει; Η θα την φας εσύ να την κάνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα