MasterX Δημοσ. χθες στις 01:13 πμ Δημοσ. χθες στις 01:13 πμ (επεξεργασμένο) εγω που θα ηθελα android κινητο με οσο καλυτερο βιντεο μεχρι 1000ε θα βρω καμια καλη επιλογη φετος; παντα τα iPhone παραμενουν κορυφη στο βιντεο αλλα δεν θελω να παω σε αυτα.. Xiaomi 12T Pro και Xiaomi 9T Pro και δεν με προβληματιζει το λειτουργικο τους.. αλλα θελω καλυτερο βιντεο Επεξ/σία χθες στις 01:21 πμ από MasterX
Just_travel_everywhere Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ 14 ώρες πριν, AtiX είπε Πολλά θα ήθελε να… αλλά τίποτα δεν θα καταφέρει μιας και θα ξεχαστεί όπως και τα υπόλοιπα 10 Xiaomi που κυκλοφορούν αυτόν τον μήνα… Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν είναι έτσι όπως τ λες πέρα από τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα , σε άλλα κράτη δίνουν προσφοραρες για προώθηση!! Γερμανία πχ δίνουν μαζί ένα προβολέα μικρό συν με συμβόλαιο Απεριόριστο δεδομένων 49€ όλα μέσα !! Για δύο χρόνια !! Εγώ το 14 Ultra το πήρα με συμβόλαιο 49€ με δυο αριθμούς κάρτες σιμ 280gb ίντερνετ σε κάθε σιμ !!! Οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο δύσκολο να ξεχνιούνται αυτά τα τηλέφωνα γιατί τα δίνουν με προσφορές που πραγματικά αξίζουν 1
Panosglasgow Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ (επεξεργασμένο) 10 hours ago, floba said: Εμενα με χαλαει ρε φιλε η τσακιση στην μεση.Αν αυτο καποια στιγμη το φτιαξουν θα ειναι κινηταρες. Once you go fold you never go back. Πρώην κάτοχος xiaomi fold 2, xiaomi fold 3, xiaomi fold 4 (για λίγο καιρό), τώρα με huawei mate XT (με δύο τσακισματα σκέψου). Όσο προχωράνε τα φτιάχνουν, πχ στο καινούργιο oppo δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου που το είδα από κοντά και έπαιξα λίγο από φίλο εδώ Κίνα. Επεξ/σία χθες στις 09:10 πμ από Panosglasgow 2
Thechosennone Δημοσ. χθες στις 09:46 πμ Δημοσ. χθες στις 09:46 πμ Τρεις εταιρείες δίνουν μια ιντσα κάμερα στα flagship κινητα τους, Xiaomi, Huawei, Vivo και μάλιστα με μεταβλητό διάφραγμα. Οι άλλοι είναι ακόμα πίσω από τον ήλιο. Μας πουλάνε τον 1/1.4 ακριβώς τον ιδιο κάθε χρόνο ακριβότερα. Καλά τα ai αλλά you can't beat physics. 2
hexenlord Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Πριν λίγο έβλεπα βίντεο από γνωστούς youtubers. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι διόθρωσαν αρκετά την μεταπήδηση από φακό σε φακό με πιο ομαλό ζουμ. Επίσης έχει 8Κ30fps σε όλες τις πίσω κάμερες! Αν χρειαζόμουν κινητό δεν θα με χαλούσε να το έχω, φυσικά η τιμή τσιμπημένη όπως και σε όλες τις ναυαρχίδες. Περιμένω να δω τι παπάδες θα κάνει το Vivo 200 Ultra φυσικά, εκείνο παίζει να πατήσει στα αυτιά όλα τα υπόλοιπα. Στο τεστ που έκανε το 13 Ultra κράτησε 13 ώρες και 47 λεπτά, το 14 Ultra κράτησε 14 ώρες και 55 λεπτά, και το 15 Ultra κράτησε 21 ώρες και 15 λεπτά. Νομίζω ότι έκανε μεγάλο άλμα, έχει νέα τεχνολογία μπαταρίας. Φυσικά πρέπει να δούμε την μπαταρία του σε σχέση και με άλλες ναυαρχίδες. Επίσης το καλό είναι ότι δεν ζεσταίνεται πλέον όσο το 13 και το 14. Θα βγει το vivo 200Pro ultra εκτός Κίνας (αν βγει δλδ και εκει). Έχεις πηγές? Δεν επιθυμώ να διαφωνήσω , με ενδιαφέρει άμεσα αν έχει πληροφορίες καθώς είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα από τα δύο (vivo 200pro vs. Xiaomi 15 ultra). Περίμενα να βγει τούτο εδώ για να δω benchmarks etc και να κάνω κίνηση προς το τέλος του μήνα. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από hexenlord
svartevarg Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 13 ώρες πριν, oldnew είπε Επειδή εχω αναδίπλουμενο, συνηθίζεται μια χαρα. Μονίμως αναδίπλουμενα θα παίρνω. Μακάρι να το μειώσουν βέβαια. Το συγκεκριμενο xiaomi μου αρέσει πάντως. Αν δεν έπαιρνα fold, άνετα το έβαζα στα υπόψιν στην κατάλληλη τιμή. Το fold 6 ή fold 5 ;
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 24 minutes ago, hexenlord said: Θα βγει το vivo 200Pro ultra εκτός Κίνας (αν βγει δλδ και εκει). Έχεις πηγές? Δεν επιθυμώ να διαφωνήσω , με ενδιαφέρει άμεσα αν έχει πληροφορίες καθώς είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα από τα δύο (vivo 200pro vs. Xiaomi 15 ultra). Περίμενα να βγει τούτο εδώ για να δω benchmarks etc και να κάνω κίνηση προς το τέλος του μήνα. Το Vivo 200 pro δεν είναι καλύτερο από το Xiaomi Ultra 15, δηλαδή έχω δει βίντεο στο youtube που κάνουν συγκρίσεις και προφανώς το Xiaomi είναι καλύτερο ειδικά στις κάμερες. Αλλά όταν βγει το Vivo 200 Ultra πιστεύω θα γίνει χαμός γιατί το 200 pro δεν είναι η ναυαρχίδα τους, οπότε η σύγκριση Vivo 200 pro με Xiaomi 15 ultra δεν είναι δίκαιη. Δεν έχω ιδέα πότε θα βγει αλλά αποκλείεται να μην κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, ίσως να έχει κάποια διαφορά από το Κινέζικο που συμβαίνει συχνά (ακόμα και το Xiaomi 14 Ultra ήταν διαφορετικό στην Κίνα από ότι στον υπόλοιπο κόσμο).
svartevarg Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Οι περισσότεροι που δεν θα πάρουν το Xiaomi 15 Ultra, μάλλον θα χτυπήσουν ένα Xiaomi 15T Pro ή ένα Poco F7 Ultra. 1
oldnew Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 20 minutes ago, svartevarg said: Το fold 6 ή fold 5 ; Το 5 εχω, αλλά τι σημασία έχει? Το 6 είναι καλύτερο. 1
hexenlord Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 28 λεπτά πριν, svartevarg είπε Οι περισσότεροι που δεν θα πάρουν το Xiaomi 15 Ultra, μάλλον θα χτυπήσουν ένα Xiaomi 15T Pro ή ένα Poco F7 Ultra. Ποια η διαφορά μεταξύ 15 Ουλτρα και 15Τ Προ? Ξέρουμε? Και πότε κυκλοφορεί το δεύτερο?
svartevarg Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 37 λεπτά πριν, oldnew είπε Το 5 εχω, αλλά τι σημασία έχει? Το 6 είναι καλύτερο. Προσωπικά, πάντα με απασχολούσε η ανθεκτικότητα της εσωτερικής οθόνης μιας και δεν έχει επίστρωση από εύκαμπτο γυαλί ή παρόμοια μελλοντική τεχνολογία. Αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα λυθεί το πρόβλημα.
oldnew Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, svartevarg said: Προσωπικά, πάντα με απασχολούσε η ανθεκτικότητα της εσωτερικής οθόνης μιας και δεν έχει επίστρωση από εύκαμπτο γυαλί ή παρόμοια μελλοντική τεχνολογία. Αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα λυθεί το πρόβλημα. Έχει μια χοντρή ζελατίνα που αλλάζει. Το εχω 1.5 χρόνο και ακομα δεν την αλλαξα ουτε 1 φορά. Η μια αλλαγή είναι δωρεάν αν την κάνεις μέσα στα πρώτα 2 χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν εχω το παραμικροτατο πρόβλημα. Ουτε καν αυτα που διάβαζα οτι πχ στην τσάκιση της οθόνης ξεφτυζει η ζελατίνα και θέλει αλλαγη. Και το ανοίγω άπειρες φορές τη μερα.. Μ αρέσει η κίνηση αυτη.. Ουτε 10% δε χρησιμοποιω την μικρή οθόνη. Φυσικά μπορεί απλά να είμαι τυχερός. Πάντως εχει βελτιωθεί κατα πολυ η αξιοπιστία , αυτο ειναι 100% βέβαιο. Επίσης απ το 5 και μετά βάλανε μια αντικραδασμικη επιφάνεια κατω απ την οθονη. Κατι σαν σφουγγάρι για αύξηση αντοχής. Ναι μεν είναι ποιο χοντρό απ τα κινέζικα αλλα ίσως αντέχει καλύτερα. Το μονο που ίσως κάνω διαφορετικό, είναι οτι στο σπίτι και ολο το βράδυ που κοιμάμαι το αφήνω πάντα ανοιχτό. Επειδή το χρήσιμοποιω σαν ταμπλετα σπίτι έτσι και αλλιώς, με βολεύει ετσι, δεν το κανω για να αντέξει παραπάνω αλλα ίσως επηρεάζει. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από oldnew 1 1
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Επίσης αυτό που περιμένω να δω είναι αν θα υλοποιήσουν αυτό το επιπλέον camera module, προς το παρόν είναι απλά concept. Και η Sony προσπάθησε να κάνει κάτι τέτοιο πριν μία δεκαετία περίπου αλλά απέτυχε για αρκετούς λόγους. Τότε τα κινητά δεν ήταν τόσο καλά όσο τώρα και η σύνδεση ήταν αδύναμη ενώ τα specs δεν εντυπωσίασαν κανέναν. Αυτοί το κάνουν να συνεργάζεται με το κινητό μέσω laser link για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και επεξεργασία εικόνας στο ίδιο το κινητό. Δηλαδή το module είναι απλά ο φακός και ο αισθητήρας, δεν χρειάζεται μπαταρία ή φόρτιση, συνδέεται στο κινητό και γίνεται ένα με αυτό. Προφανώς θα είναι απαγορευτική η τιμή του έστω στην αρχή, δεν ξέρω καν αν ποτέ θα βγει στην αγορά κάτι τέτοιο. https://www.wired.com/story/xiaomi-modular-optical-system-mwc-2025/ Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Diavolos666 1
anax111 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εντωμεταξύ κανένας δεν πρόσεξε ότι το 15 ultra έχει αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία. Εάν αυτό ισχύει και για το μοντέλο εκτός Κίνας τότε μιλάμε για τεράστιο πλεονέκτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα