Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 minutes ago, dbrillis said:

Το μικρο (Xiaomi 15) εχει πιο καλη μπαταρια απο Samsung Galaxy 25+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το ultra, 5αρα δεν έχει το ultra? Και άλλης νέας τεχνολογίας συν της άλλης. 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε

Άψογο, μου έρχεται στις 12 του μήνα

Προπαραγγελια σε Κωτσο 48 ατοκες ; Το ρολογακι δωρο το τσιμπησες ;

Παιζει να πωλειται στη μαυρη αγορα στο τελος του μηνα λογω υπερβολικης ζητησης ;

Να βιαστουμε η καλυτερα υπομονη και να το χτυπησουμε απο Ινσομνια στα 4,5 κατοσταρικα μολις βγει το Τ ;

Επεξ/σία από nepomuk
Δημοσ.

Super hardware σε ένα λειτουργικό λίγο μπάχαλο χωρίς οργάνωση θα έλεγα. Όταν ο κάθε ένας κατασκευάζει ένα κινητό, με τιμή εκκίνησης όσο ένα pro max, πραγματικά, πόσες πωλήσεις ελπίζουν πως θα κάνουν στην high end κατηγορία; 

Δημοσ.

Το απλό Xiaomi 15 είναι αρκετά τίμιο σαν πιο μαζεμένη-σχεδόν compact συσκευή, αν όμως πέσει αρκετά η τιμή του λόγω Miui/ HyperOS, ειδικά μιας και το Galaxy S25 είναι ψιλό μάπα το καρπούζι(σε μπαταρία και κάμερες).

Το 15 Ultra θα είναι φανταστικό στο να διακοσμεί τα ράφια των καταστημάτων, μιας και ως γνωστόν κανένας δεν δίνει 1500ευρώ για miui.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Προπαραγγελια σε Κωτσο 48 ατοκες ; Το ρολογακι δωρο το τσιμπησες ;

Παιζει να πωλειται στη μαυρη αγορα στο τελος του μηνα λογω υπερβολικης ζητησης ;

Να βιαστουμε η καλυτερα υπομονη και να το χτυπησουμε απο Ινσομνια στα 4,5 κατοσταρικα μολις βγει το Τ ;

Το ultra πήρα από το Ισπανικό Αμαζον. Βγάλανε προπαραγγελία στην Ελλάδα? Δεν το βρήκα κάπου...

• Thanks 1
Δημοσ.

Με το 14 Ultra στα χέρια μου ενώ τραβάει εντυπωσιακές φωτογραφίες η οθόνη του δεν με εντυπωσίασε στα μάτια , δυστυχώς μόνο στη. Οθόνη του iPhone κατέληξα ξανά !! Και το έχω να κάθεται!! Τώρα το καινούργιο πάλι το ίδιο είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντυπωσιακό κινητό το Ultra απ'όλες τις απόψεις , σύστημα καμερών με τους αλγόριθμους της Leica βγάζει φανταστικές φωτογραφίες και βίντεο👍 και το 15 πολύ καλό τώρα που βλέπω τα reviews , μπράβο στη Xiaomi  έχει ανέβει πολύ , κούρασε το δίδυμο Samsung -Apple με τις ιδιοτροπίες τους.

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, floba said:

Δυστυχως εχουμε φτασει στο ταβανι για τα κινητα και θεωρω τα αναδιπλουμενα μονο που βλεπω αυτη. την σχισμη στην μεση τρελαινομαι!

Επειδή εχω αναδίπλουμενο, συνηθίζεται μια χαρα. Μονίμως αναδίπλουμενα θα παίρνω. Μακάρι να το μειώσουν βέβαια. 

Το συγκεκριμενο xiaomi μου αρέσει πάντως. Αν δεν έπαιρνα fold, άνετα το έβαζα στα υπόψιν στην κατάλληλη τιμή. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AtiX είπε

Πολλά θα ήθελε να… αλλά τίποτα δεν θα καταφέρει μιας και θα ξεχαστεί όπως και τα υπόλοιπα 10 Xiaomi που κυκλοφορούν αυτόν τον μήνα…

Ισχυει οτι τα μεγαλα xiaomi ξεχνιουνται πολυ γρηγορα λογο τιμης μιας και εκει παιζουν samsung apple οποτε δεν πας σε xiaomi αλλα για μενα βαζει τα γυαλια σε καθε εταιρια με τη σειρα X και την F στα poco με τις τρελες τους επιδοσεις και θα ελεγα και για σειρα redmi εδω και 2 γενιες με τις εξαιρετικες τους καμερες. Βρισκεις σημερα X7 pro στα 335 ευρω το οποιο ειναι απλα απιστευτο για την τιμη του αλλα και F6 στα 380. Ειναι τρελα VFM τιμες που καποτε επαιζε και η oneplus και ηταν flagship killers αλλα και realme η οποια πολυ γρηγορα ανεβασε τον αμανε και για ιδια χαρακτηριστικα με τα αντιστοιχα xiaomi χρεωνει +100 ευρω και παραπανω. Αλλο που βλεπει πχ μοντελο x7 pro 8/256 στα 335 και x7 pro 12/512 στα 390 μολις 55 ευρω παραπανω τη στιγμη που samsung apple χρεωνουν 200 και 300 ευρω πανω για τα μεγαλυτερα μοντελα. Οποτε για εκει απλα μπραβο στη xiaomi περιμενα να ανεβασει τιμες αλλα εδω και 10 χρονια απλα εχει τα πιο flagship killers της αγορας και το εχει κρατησει τη στιγμη που αλλοι εχουν παει στην κατηγορια 600 800 και ακομα χειροτερα αυτες που δινουν κινητα με επιδοσεις σαν τα x7 pro F6 και ζητανε 1000+.  

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, oldnew είπε

Επειδή εχω αναδίπλουμενο, συνηθίζεται μια χαρα. Μονίμως αναδίπλουμενα θα παίρνω. Μακάρι να το μειώσουν βέβαια. 

Το συγκεκριμενο xiaomi μου αρέσει πάντως. Αν δεν έπαιρνα fold, άνετα το έβαζα στα υπόψιν στην κατάλληλη τιμή. 

Εμενα με χαλαει ρε φιλε η τσακιση στην μεση.Αν αυτο καποια στιγμη το φτιαξουν θα ειναι κινηταρες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ισχυει οτι τα μεγαλα xiaomi ξεχνιουνται πολυ γρηγορα λογο τιμης μιας και εκει παιζουν samsung apple οποτε δεν πας σε xiaomi αλλα για μενα βαζει τα γυαλια σε καθε εταιρια με τη σειρα X και την F στα poco με τις τρελες τους επιδοσεις και θα ελεγα και για σειρα redmi εδω και 2 γενιες με τις εξαιρετικες τους καμερες. Βρισκεις σημερα X7 pro στα 335 ευρω το οποιο ειναι απλα απιστευτο για την τιμη του αλλα και F6 στα 380. Ειναι τρελα VFM τιμες που καποτε επαιζε και η oneplus και ηταν flagship killers αλλα και realme η οποια πολυ γρηγορα ανεβασε τον αμανε και για ιδια χαρακτηριστικα με τα αντιστοιχα xiaomi χρεωνει +100 ευρω και παραπανω. Αλλο που βλεπει πχ μοντελο x7 pro 8/256 στα 335 και x7 pro 12/512 στα 390 μολις 55 ευρω παραπανω τη στιγμη που samsung apple χρεωνουν 200 και 300 ευρω πανω για τα μεγαλυτερα μοντελα. Οποτε για εκει απλα μπραβο στη xiaomi περιμενα να ανεβασει τιμες αλλα εδω και 10 χρονια απλα εχει τα πιο flagship killers της αγορας και το εχει κρατησει τη στιγμη που αλλοι εχουν παει στην κατηγορια 600 800 και ακομα χειροτερα αυτες που δινουν κινητα με επιδοσεις σαν τα x7 pro F6 και ζητανε 1000+.  

Δεν διαφωνώ αλλά κάπου μπερδεύομαι, δεν κοροϊδεύει τους ίδιους της τους πελάτες ζητώντας 1000 - 1500€ για κάτι, που όπως λες, το βρίσκεις στην ίδια εταιρία στα 300 - 500€?

Μόνο εμένα μου φαίνεται οξύμωρο από την μια να λες βγάζω flagship killers και ταυτόχρονα τα flagship σου να τα χρεώνεις όσο και οι υπόλοιποι?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι premium με πολύ καλές κάμερες . Τώρα ποιος τις χρησιμοποιεί βίτσια είναι αυτά :D * Spoiler κανένας απο εδώ δε θα δώσει τόσα λεφτά για Miui :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Δεν διαφωνώ αλλά κάπου μπερδεύομαι, δεν κοροϊδεύει τους ίδιους της τους πελάτες ζητώντας 1000 - 1500€ για κάτι, που όπως λες, το βρίσκεις στην ίδια εταιρία στα 300 - 500€?

Μόνο εμένα μου φαίνεται οξύμωρο από την μια να λες βγάζω flagship killers και ταυτόχρονα τα flagship σου να τα χρεώνεις όσο και οι υπόλοιποι?

Προφανως ναι για ενα 10% πανω να ζηταει 3 και 4 φορες παραπανω χρηματα. Ολες οι εταιριες που ζητανε τοσα χρηματα κοροϊδευουν τον κοσμο. Απλα στο κινητο των 350 ευρω το κερδος τους θα ειναι ενα 10-20% ισως λεω και πολυ και στα κινητα 1000-1500 ευρω θα ειναι απο 50 μεχρι 70%. Προφανως και κοροϊδευουν τον κοσμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο έβλεπα βίντεο από γνωστούς youtubers. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι διόθρωσαν αρκετά την μεταπήδηση από φακό σε φακό με πιο ομαλό ζουμ. Επίσης έχει 8Κ30fps σε όλες τις πίσω κάμερες!

Αν χρειαζόμουν κινητό δεν θα με χαλούσε να το έχω, φυσικά η τιμή τσιμπημένη όπως και σε όλες τις ναυαρχίδες.

Περιμένω να δω τι παπάδες θα κάνει το Vivo 200 Ultra φυσικά, εκείνο παίζει να πατήσει στα αυτιά όλα τα υπόλοιπα.

6 hours ago, JcD said:

Ίδια μπαταρία με το μικρό 🤨

Στο τεστ που έκανε το 13 Ultra κράτησε 13 ώρες και 47 λεπτά, το 14 Ultra κράτησε 14 ώρες και 55 λεπτά, και το 15 Ultra κράτησε 21 ώρες και 15 λεπτά. Νομίζω ότι έκανε μεγάλο άλμα, έχει νέα τεχνολογία μπαταρίας. Φυσικά πρέπει να δούμε την μπαταρία του σε σχέση και με άλλες ναυαρχίδες.

Επίσης το καλό είναι ότι δεν ζεσταίνεται πλέον όσο το 13 και το 14.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, BlitzKrieg Hellas είπε

Μου αρέσει ότι κάποτε "χλεύαζαν" τα iPhone πως είναι πανακριβά/απλησίαστα/υπερτιμημένα.. Όπως έχει φτάσει το πράγμα με τις τιμές, μια Android ναυαρχίδα είναι πλέον αρκετά ακριβότερη από ένα αντίστοιχο iPhone και στα 2-3 χρόνια θα είναι "παγωμένη" απο software & os αναβαθμίσεις αντίστοιχα.

Το λαθος στο συλλογισμο αυτο ειναι οτι θεωρεις το iOS δεδομενα οτι θα αρεσει σε ολους, αλλα καμια σχεση ομως, τα λειτουργικα της apple ειτε σε κινητο ειτε σε λαπτοπ ουτε νεκρος δεν θα τα επελεγα, απο πρωτο χερι τα βρισκω αισχρα σε αλλους αρεσουν

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...