Προς το περιεχόμενο

Lord of the rings books?

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kserete kapoio magazi pou na exei tis agglikes ekdoseis? Apo to ekswteriko ta brika me 3500 eksoda apostolis kai de leei..Stin Ellada (8essaloniki eimai egw alla as einai kai A8ina i kapou allou) kserete kanena??

Δημοσ.

Το βιβλιοπολείο Ελευθεριουδάκης που έχει την μεγαλύτερη ΄συλλογή αγγλικών βιβλίων το έχει και η τιμή του δεν ξεπερνά τις 5000.Πάντως και online αγορά να κάνεις το ίδιο θα σου βγεί ,ίσως και παραπάνω μαζί με τα έξοδα αποστολής.Γιατί να ασχολείσαι.

Δημοσ.

Brika mia gamati syskeyasia sto amazon me dermatini 8iki me skalista Runes epanw kai se poly kali timi: kai ta 3 biblia gyrw stis 8-9000 kai alla 2500-3000 ta eksoda apostolis.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω εδώ οτι θεωρώ τουλάχιστον ιεροσυλία τέτοια βιβλία να μην τα αγοράζουμε. Είμαι και γω οπαδός φανατικός του τσάμπα αλλά και λίγος σεβασμός ρε σεις.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχει κανείς σε ηλεκτρονική μορφή αλλά στα ελληνικά; Σε αγγλική το έχω αλλά όσο καλά αγγλικά και να ξέρεις θέλεις παραπάνω ώρες για να το διαβάσεις απ'όσο θα χρειαζόταν στα ελληνικά.Και ειδικά όταν μιλάμε για τόσες σελίδες...

Πάντως έχω αρχίσει να το διαβάζω έστω και στην αγγλική. smile.gif" border="0<p>[ 26-12-2001: Message edited by: DownUNDERground ]</p>

Δημοσ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΕΙΟΠΩΛΕΙΟ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΝΤΑΘ.ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ !!!!!!! cool.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...