SuperLuigis Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Καλησπερα, μετα απο περιήγηση σε apple keyboard, keychron, nuphy mechanical και ξανα keychron μεμβραρνη εχω καταληξει πως θελω ενα low profile πληκτρολογιο οχι μηχανικο με φωτισμο. ειμαι απο αυτους που γουσταρουν apple keyboards αλλα θελω Και φωτισμο. η προφανης επιλογη ειναι το mx keys mini αλλα μου φαινεται ακριβο. Υπαρχει καποια εναλλακτικη;
@topos Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Θα πρότεινα το b6 η το b1 της keychron -παρολο που δεν έχει φωτισμο- αλλά μάλλον το εχεις δοκιμάσει ήδη. Spoiler Προσωπικά εχω το b6 και είμαι αρκετα ικανοποιημένος αλλα δεν με βόλεψε το μέγεθος και θα πάω σε b1. -Γενικά είναι μπέρδεμα μέχρι να βρεις αυτό που σε βολευει-
dpolal Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 19 ώρες πριν, SuperLuigis είπε Καλησπερα, μετα απο περιήγηση σε apple keyboard, keychron, nuphy mechanical και ξανα keychron μεμβραρνη εχω καταληξει πως θελω ενα low profile πληκτρολογιο οχι μηχανικο με φωτισμο. ειμαι απο αυτους που γουσταρουν apple keyboards αλλα θελω Και φωτισμο. η προφανης επιλογη ειναι το mx keys mini αλλα μου φαινεται ακριβο. Υπαρχει καποια εναλλακτικη; Δες και την σειρά πληκτρολογίων low profile της DELL. Έχω τα ΚΒ700 και ΚΒ740 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Προφανώς δεν έχουν backlight, είναι ασύρματα και αρκετά φθηνά.
SuperLuigis Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 9 ώρες πριν, @topos είπε Θα πρότεινα το b6 η το b1 της keychron -παρολο που δεν έχει φωτισμο- αλλά μάλλον το εχεις δοκιμάσει ήδη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προσωπικά εχω το b6 και είμαι αρκετα ικανοποιημένος αλλα δεν με βόλεψε το μέγεθος και θα πάω σε b1. -Γενικά είναι μπέρδεμα μέχρι να βρεις αυτό που σε βολευει- Ναι, εχω το β1 και ειμαι πολυ απογοητευμενος. Thanks παντως 6 ώρες πριν, dpolal είπε Δες και την σειρά πληκτρολογίων low profile της DELL. Έχω τα ΚΒ700 και ΚΒ740 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Προφανώς δεν έχουν backlight, είναι ασύρματα και αρκετά φθηνά. Τα ειχα δει, αλλα θελω backlit και εψαχνα μηπως υπαρχει κατι και μου διαφευγει
tasvar Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Μήπως κάτι τέτοιο; Η δεν θέλεις ασύρματο; https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/keyboards-sets/239923-keyboard-satechi-slim-backlit-for-mac-x3?srsltid=AfmBOopG3SGjEYn5tUofrat5LDkSnto6XAcW6klwmBp4wi2IL3Sm-PCW 1
SuperLuigis Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 1 ώρα πριν, tasvar είπε Μήπως κάτι τέτοιο; Η δεν θέλεις ασύρματο; https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/keyboards-sets/239923-keyboard-satechi-slim-backlit-for-mac-x3?srsltid=AfmBOopG3SGjEYn5tUofrat5LDkSnto6XAcW6klwmBp4wi2IL3Sm-PCW Εδώ με προβληματισαν διάφορες κριτικές στοskroutz, αλλά γενικά φαίνεται να τικαρει όλα τα κουτάκια
varade Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Στις 2/3/2025 στις 12:43 ΜΜ, SuperLuigis είπε Καλησπερα, μετα απο περιήγηση σε apple keyboard, keychron, nuphy mechanical και ξανα keychron μεμβραρνη εχω καταληξει πως θελω ενα low profile πληκτρολογιο οχι μηχανικο με φωτισμο. ειμαι απο αυτους που γουσταρουν apple keyboards αλλα θελω Και φωτισμο. η προφανης επιλογη ειναι το mx keys mini αλλα μου φαινεται ακριβο. Υπαρχει καποια εναλλακτικη; το apple keyboard τι λεει?
dpolal Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Στις 3/3/2025 στις 10:23 ΜΜ, SuperLuigis είπε Εδώ με προβληματισαν διάφορες κριτικές στοskroutz, αλλά γενικά φαίνεται να τικαρει όλα τα κουτάκια Τα πληκτρολόγια που είναι για mac μπορεί να λειτουργήσουν και σε windows ?
SuperLuigis Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 12 ώρες πριν, dpolal είπε Τα πληκτρολόγια που είναι για mac μπορεί να λειτουργήσουν και σε windows ? Ναι με κάποιες ιδιοτροπιες όμως
Λύση ktikti Δημοσ. 10 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 2/3/2025 στις 12:43 ΜΜ, SuperLuigis είπε Καλησπερα, μετα απο περιήγηση σε apple keyboard, keychron, nuphy mechanical και ξανα keychron μεμβραρνη εχω καταληξει πως θελω ενα low profile πληκτρολογιο οχι μηχανικο με φωτισμο. ειμαι απο αυτους που γουσταρουν apple keyboards αλλα θελω Και φωτισμο. η προφανης επιλογη ειναι το mx keys mini αλλα μου φαινεται ακριβο. Υπαρχει καποια εναλλακτικη; Φιλε το πληκτρολογιο logitech mx keys mini, επειδή το έχω δουλέψει είναι οτι το καλύτερο!! είμαι συνηθισμένος από πληκτρολόγιο laptop και στο προτείνω και εγώ αν επιφύλακτα όμως τώρα παίζει προσφορά από κατάστημα κωτσόβολος το αγόρασα και εγώ, περίμενα κάποια προσφορά και εγώ και αγοράστηκε καινούργιο στα 79€.χωρις το logi bolt που ειναι εξτρα κανα 15 ευρο κοστος παραπανω. 1
Thanasis159 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Logitech MX keys? Εγώ το αγαπώ, αν και δεν το χρησιμοποιώ σε Mac 1
SuperLuigis Δημοσ. 10 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου Πηρα mx keys mini τελικα! Θελει λιγο καιρο να συνηθισω το iso enter γιατι εδω και καιρο παιζω με us layout. Αψογο αν θες low profile αν και θα το ηθελα ακομα οιο χαμηλο, σαν apple keyboard. Σας ευχαριστώ για τις προτασεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα