Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 hours ago, tasoe said:

Ρε γαμώτο το θεωρώ υπερβολικό αυτό. Μπορεί κάποιος να θέλει να πηγαίνει χωρίς κράνος κάποιες μέρες για να του βαράει ο άερας το κεφάλι με ρίσκο να πληρώνει χιλιάρικα αλλά τις άλλες μέρες να οδηγάει κανονικά με κράνος πηγαίνοντας στη δουλειά του. Μην του στερήσουμε αυτή την ελευθερία.

off-topic: έχω οδηγήσει χωρίς κράνος 4-5 φορές σε όλη μου τη ζωή για αποστάσεις κάτω του χιλιομέτρου, από-προς supermarket ή βενζινάδικο. Ειλικρινά δε με βολεύει καθόλου, μου βαράει ο αέρας τα μάτια και δακρύζουν, ακόμα και με 50 να πηγαίνω, το βρίσκω ενοχλητικό. Πως διάολο την παλεύουν όλοι αυτοί ρε γαμώτο?

μα δεν ειναι μονο για την προστασια του αναβατη το κρανος.Εχω φαει πουλι στη μαπα χωρις κρανος και παραλιγο να σκοτωσω πεζο.Αν φοραγα κρανος δε θα κινδυνευε κανεις,απλα θα εσκαγε το πουλι και θα περναγα κανονικα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, tasoe είπε

Ρε γαμώτο το θεωρώ υπερβολικό αυτό.

Το καταλαβαμε.Σταματα να γραφεις.

17 ώρες πριν, tasoe είπε

Μπορεί κάποιος να θέλει να πηγαίνει χωρίς κράνος κάποιες μέρες για να του βαράει ο άερας το κεφάλι με ρίσκο να πληρώνει χιλιάρικα αλλά τις άλλες μέρες να οδηγάει κανονικά με κράνος πηγαίνοντας στη δουλειά του.

Δεν ξερω αν τρολαρεις,αλλα θα σου απαντησω.

Πρωτα απο ολα,φορας κρανος για να προστατευεσαι απο οποιαδηποτε συνθηκη επικρατει.
Απο σκονη που τη φυσηξε ο ανεμος και σου μπηκε στα ματια,απο ενα πουλι που θα σου σκασει στη μουρη και φυσικα απο βροχη.
Δευτερον,αν φορας κρανος και πεσεις με 30 χλμ,ισως μπορεσεις να σηκωθεις,αν δε φορας,μπορει να σε παρουν με το ασθενοφορο και να σε πληρωνουμε ολοι εμεις,επειδη δεν ηθελες να φορεσεις κρανος.

Επισης,δε θα απασχολησεις ενα ασθενοφορο και θα  το παρει καποιος που το εχει παραπανω αναγκη.

Τριτον,αν  προκαλεσεις ατυχημα και σκοτωθεις,αλλα εχω εμπλακει και εγω,θα μου εχεις καταστρεψει τη ζωη χωρις να φταιω καπου,επειδη θα εχω το βαρος . 

3 ώρες πριν, Chris K είπε

Το αποτέλεσμα το γράφω.

Τιμια ομως,πηρες το μαθημα;
Η κουβεντα να γινεται;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Chris K είπε

Πολύ δύσπιστος είσαι ρε φίλε.... 

κρίνεις πολύ εύκολα αλλά ζητάς το αντίθετο από τους άλλους .

Επεξ/σία από makis269
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...