Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, BLiTzER said:

Το ότι θα υπήρχε κάποια δικαιολογία και για το κόκκινο με ξεπερνάει. 😂

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Η κάθε παράβαση είναι διαφορετική. Υπάρχει κόκκινο που σκοτώνει και κόκκινο που απλά εκνευρίζει. Θεωρητικά αν σταματήσεις ένα εκατοστό μπροστά από το κόκκινο φανάρι έχεις "περάσει" με κόκκινο, είναι το ίδιο με τα άλλα?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, tasoe είπε

Ρε γαμώτο το θεωρώ υπερβολικό αυτό. Μπορεί κάποιος να θέλει να πηγαίνει χωρίς κράνος κάποιες μέρες για να του βαράει ο άερας το κεφάλι με ρίσκο να πληρώνει χιλιάρικα αλλά τις άλλες μέρες να οδηγάει κανονικά με κράνος πηγαίνοντας στη δουλειά του. Μην του στερήσουμε αυτή την ελευθερία.

Οχι φιλε μου δεν συμφωνώ για αυτο και θα σου πω γιατι.
Εγω επίσης ειμαι και οδηγός αυτοκίνητου. Ας υποθέσουμε οτι χτυπάω κάποιον (απο δικη μου απροσεξία, υπαιτιότητα) που οδηγεί χωρίς κράνος και πέφτει και του γίνεται κιμάς το κεφάλι και πεθαίνει. 
Γιατι εγω να το έχω βάρος σε ολη μου την ζωη ότι σκότωσα κάποιον ο οποίος δεν φρόντιζε να εχει προστατέψει τον εαυτό του, γιατι πχ αν φόραγε κράνος θα ειχε σωθεί και η ζωη του και δεν θα ειχε καταστρέψει και την ζωη ενός άλλου ανθρώπου, στο παράδειγμα δηλαδη εμενα που άθελα μου απο απροσεξία μου, βλακεία μου και τα λοιπά τον χτύπησα.
Φυσικά εγω θα πληρώσω το λάθος μου γιατι εγω ήμουν ο υπαίτιος που τον τράκαρα αλλα γιατι να επωμιστω και το βάρος για όλη μου την ζωή, ότι έχασε αυτός ο δικυκλιστής την ζωή του γιατι δεν φρόντισε ο ίδιος να πάρει τα μετρά ασφάλειας του από κάποιον ανεύθυνο οδηγό?
Τα περισσότερα ατυχήματα δεν γίνονται γιατι το θέλουμε, κανείς δεν βγαίνει στον δρόμο με σκοπό να πάρει "ζωές".
Και αυτη η καραμέλα που λενε οτι δεν φοράω κράνος γιατι πάω κάπου κοντά, γιατι δεν τρέχω, γιατι κανει ζεστη, γιατι μου χαλάει το μαλλί και άλλες αηδίες πρέπει να σταματήσει.
Αυτο που θα μπορούσε να κανει το κράτος, εκτος απο να χτυπάει αλύπητα με προστιμα τους οδηγους που δεν φορανε κρανος θα ηταν να μειωσει το ΦΠΑ για να μην πω να το καταργησει στην αγορα κρανους ετσι ωστε να δωσει ενα κίνητρο παραπάνω στους οδηγους να παρουν ενα καλο και ποιοτικό κράνος. Αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι σε κάποιες χωρες το εχουν κανει.
Μηχανάκι χωρίς κράνος δεν γίνεται. Αν θέλει να πάρει αέρα ας παει ενα ταξίδι με ενα καράβι στο ανοιχτό κατάστρωμα εχει πολύ ωραίο αερα και καθαρό.. 🤷‍♂️

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 6
Δημοσ.
1 hour ago, tasoe said:

Αυτό γενικά ισχύει, αν έχεις πολλά λεφτά δε σε νοιάζουν πολλά. Που λέει ο λόγος και το δίπλωμα να σου πάρουν πλερώνεις έναν οδηγό να σε πάει όπου θέλεις. Ο κοκ δεν είναι για να αντιμετωπίζει τον πλούσιο διαφορετικά από τον φτωχό. Πρέπει να είναι για όλους το ίδιο.

Για την αφαίρεση διπλώματος που λες δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποιες παραβάσεις να το επιζητούν. Πχ αναφέρεις road rage που για μένα δεν είναι λόγος να σου πάρουν το δίπλωμα. Ας σε στείλουν σε anger management πως το λένε. Ακόμα και το κόκκινο που θεωρείται σοβαρή παράβαση έχει διαφορές από κόκκινο σε κόκκινο. Υπάρχει πχ αυτό που το σφάζεις και όποιον πάρει ο χάρος, υπάρχει και αυτό που όλοι πάνε σημειωτόν και κλείνουν τη διασταύρωση και βρίσκεις και συ ευκαιρία και χώνεσαι πίσω από όλους, δεν κινδυνεύει καμία ζωή, απλά είναι σπαστικό.

Τέλος πάντων, θα επαναλάβω ότι ως τιμωρία το να σου πούνε σου παίρνω το δίπλωμα για τόσες μέρες είναι παιδικό, έκανες σκανταλιά και σου παίρνω το playstation, δεν αρμόζει. Θα μπορούσαν να πουν "κρίνουμε ότι δεν είσαι κατάλληλος για οδήγηση και στο αφαιρούμε δια παντός" ή έστω να ξανακάνεις μαθήματα και να δώσεις εξετάσεις από την αρχή. Αυτό το "πάρε 30 μέρες το λεωφορείο για να μάθεις επειδή ήσουν κακό παιδί" είναι κακομοιριά, τώρα θα μου πείτε μερικοί μόνο έτσι μαθαίνουν, τι να πω, ίσως έχετε δίκιο τελικά.

Ρε γαμώτο το θεωρώ υπερβολικό αυτό. Μπορεί κάποιος να θέλει να πηγαίνει χωρίς κράνος κάποιες μέρες για να του βαράει ο άερας το κεφάλι με ρίσκο να πληρώνει χιλιάρικα αλλά τις άλλες μέρες να οδηγάει κανονικά με κράνος πηγαίνοντας στη δουλειά του. Μην του στερήσουμε αυτή την ελευθερία.

off-topic: έχω οδηγήσει χωρίς κράνος 4-5 φορές σε όλη μου τη ζωή για αποστάσεις κάτω του χιλιομέτρου, από-προς supermarket ή βενζινάδικο. Ειλικρινά δε με βολεύει καθόλου, μου βαράει ο αέρας τα μάτια και δακρύζουν, ακόμα και με 50 να πηγαίνω, το βρίσκω ενοχλητικό. Πως διάολο την παλεύουν όλοι αυτοί ρε γαμώτο?

Road rage είναι τόσο σοβαρή παραβίαση που κανονικά σε αρκετές χώρες αφαιρούν δίπλωμα και σε στέλνουν ψυχολόγο και αφού δώσει οκ παίρνεις δίπλωμα, έχει άπειρες περιπτώσεις με θανάτους και σοβαρούς τραυματισμός σε αυτό το θεμα.

Και το νόημα δεν είναι απλά να σου πάρουν δίπλωμα αλλά να μαζέψεις και πόντους έτσι πχ αν γίνει 3 φορές μπορείς να ξανά δώσεις για δίπλωμα ξανά σε 5 χρονια, έτσι θα είναι ακριβός όπως στο εξωτερικό, χεζονται όλοι πάνω τους και δεν κάνουν μαλακιες βλ Ελβετία κάμερα παντού και βλέπει τα πάντα

Δημοσ.
28 minutes ago, Petros Electron said:

Οχι φιλε μου δεν συμφωνώ για αυτο και θα σου πω γιατι....
Μηχανάκι χωρίς κράνος δεν γίνεται.

Φίλε συμφωνώ 100% με αυτό το επιχείρημα. Το ανέλυσες πολύ σωστά και πολλές φορές είναι αυτό που διαφεύγει στη σκέψη όσων λένε "δική μου είναι η ζωή, αν δε θέλω δε βάζω ζώνη/κράνος". Σε αυτό που διαφωνώ μόνο είναι στην αφαίρεση διπλώματος. Ας ξεκινήσουν να γίνονται έλεγχοι σοβαροί και ας πέσουν τα πρόστιμα σύννεφο, μια χαρά θα μάθει ο κόσμος. Δε νοείται να βλέπω ΔΙΑΣ σταματημένους στο φανάρι (δηλαδή δε βιάζονται για κάποιο περιστατικό) και δίπλα τους στο φανάρι να περιμένει τυπάς στο παπάκι χωρίς κράνος και να τον κοιτάνε απλά. Αν πέσουν μερικά τέτοια πρόστιμα στο άκυρο θα πέσει σύρμα και όλοι θα φοβούνται ακόμα και για μικρές αποστάσεις να μην το φοράνε.

Αυτό που λες επίσης για το ΦΠΑ δε νομίζω να βοηθήσει. Ούτως ή άλλως σε όλα τα μοτομάγαζα παίζει έκπτωση όταν πλερώνεις με μετρητά και κράνος των 350 τιμή skroutz θα το πάρεις 300 χωρίς απόδειξη. Αντίστοιχα και με κράνος των 100€. Δε νομίζω ότι αυτοί που δε φοράνε κράνος των 100€ πχ ένα φτηνό αξιοπρεπές LS2 το κάνουν γιατί δεν έχουν τα λεφτά, και αν ήταν χωρίς ΦΠΑ που θα έκανε 80€ αντί για 100€ θα το φορούσαν. Απλά δε φοράνε από άποψη.

5 minutes ago, Black Demis said:

Και το νόημα δεν είναι απλά να σου πάρουν δίπλωμα αλλά να μαζέψεις και πόντους έτσι πχ αν γίνει 3 φορές μπορείς να ξανά δώσεις για δίπλωμα ξανά σε 5 χρονια, έτσι θα είναι ακριβός όπως στο εξωτερικό, χεζονται όλοι πάνω τους και δεν κάνουν μαλακιες βλ Ελβετία κάμερα παντού και βλέπει τα πάντα

Ο κύριος λόγος που χέζονται είναι ότι τους βλέπουν με κάμερες όπως λες και οι έλεγχοι είναι τακτικοί και οι ποινές τηρούνται. Όχι απαραίτητα για το ότι η ποινή είναι αφαίρεση διπλώματος ή 5.000€. Απλά γιατί δεν πρόκειται να τη γλιτώσεις.

Όπως και να χει, καταλαβαίνω απόλυτα ότι όταν ο άλλος φοβάται δε θα κάνει τη μαλακία, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εγώ απλά λέω ποιο είναι το ΣΩΣΤΟ. Μπορεί πιο αποδοτικό για τον Έλληνα είναι να του πεις θα σου πάρω το δίπλωμα αν κάνεις μαλακία. Αλλά το σωστό είναι τα πρόστιμα να είναι χρηματικά, και ίδια για όλους. Όχι όπως μια άλλη παπάτζα που έχω ακούσει σε άλλη χώρα ότι στα βάζουν αναλογικά με το εισόδημά σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, tasoe said:

Φίλε συμφωνώ 100% με αυτό το επιχείρημα. Το ανέλυσες πολύ σωστά και πολλές φορές είναι αυτό που διαφεύγει στη σκέψη όσων λένε "δική μου είναι η ζωή, αν δε θέλω δε βάζω ζώνη/κράνος". Σε αυτό που διαφωνώ μόνο είναι στην αφαίρεση διπλώματος. Ας ξεκινήσουν να γίνονται έλεγχοι σοβαροί και ας πέσουν τα πρόστιμα σύννεφο, μια χαρά θα μάθει ο κόσμος. Δε νοείται να βλέπω ΔΙΑΣ σταματημένους στο φανάρι (δηλαδή δε βιάζονται για κάποιο περιστατικό) και δίπλα τους στο φανάρι να περιμένει τυπάς στο παπάκι χωρίς κράνος και να τον κοιτάνε απλά. Αν πέσουν μερικά τέτοια πρόστιμα στο άκυρο θα πέσει σύρμα και όλοι θα φοβούνται ακόμα και για μικρές αποστάσεις να μην το φοράνε.

Αυτό που λες επίσης για το ΦΠΑ δε νομίζω να βοηθήσει. Ούτως ή άλλως σε όλα τα μοτομάγαζα παίζει έκπτωση όταν πλερώνεις με μετρητά και κράνος των 350 τιμή skroutz θα το πάρεις 300 χωρίς απόδειξη. Αντίστοιχα και με κράνος των 100€. Δε νομίζω ότι αυτοί που δε φοράνε κράνος των 100€ πχ ένα φτηνό αξιοπρεπές LS2 το κάνουν γιατί δεν έχουν τα λεφτά, και αν ήταν χωρίς ΦΠΑ που θα έκανε 80€ αντί για 100€ θα το φορούσαν. Απλά δε φοράνε από άποψη.

Ο κύριος λόγος που χέζονται είναι ότι τους βλέπουν με κάμερες όπως λες και οι έλεγχοι είναι τακτικοί και οι ποινές τηρούνται. Όχι απαραίτητα για το ότι η ποινή είναι αφαίρεση διπλώματος ή 5.000€. Απλά γιατί δεν πρόκειται να τη γλιτώσεις.

Όπως και να χει, καταλαβαίνω απόλυτα ότι όταν ο άλλος φοβάται δε θα κάνει τη μαλακία, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εγώ απλά λέω ποιο είναι το ΣΩΣΤΟ. Μπορεί πιο αποδοτικό για τον Έλληνα είναι να του πεις θα σου πάρω το δίπλωμα αν κάνεις μαλακία. Αλλά το σωστό είναι τα πρόστιμα να είναι χρηματικά, και ίδια για όλους. Όχι όπως μια άλλη παπάτζα που έχω ακούσει σε άλλη χώρα ότι στα βάζουν αναλογικά με το εισόδημά σου.

Αυτό επειδι χεζονται δεν κάνουν κιχ, έχει βέβαια κάτι μέρη στα βουνά όπου σπάνια πάνε κινιτα κλιμάκια και εκεί κάνουν ότι τους έρθει με τον χειρότερο τρόπο και πολύ χειρότερα από εδώ πέρα

Έτσι αυτό που έλεγα πάντα θα επιμείνω ότι περρισοτεροι ανθροποι είναι σαν πρόβατα αν δεν υπάρχει τσομοανοσκιλο να τα προσέχει τον φράχτη θα τον πηδανε

Στην Ελλάδα δεν συμφέρει να κάνουν ανάλογα με εισόδημα γιατί παρά πολλοί δεν θα πλυρωνουν τπτ 😂😂

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, tasoe είπε

Φιλε μου εχεις δίκιο και εσυ σε αυτο, συμφωνώ. Αλλα θα μπορούσε το κρατος να βοηθήσει πανω σε αυτο και οχι να κάνει τον κόσμο να κλεβει το κράτος απο τους φόρους.
Το αν ειναι δίκαιοι η άδικοι (οι φόροι) η μας κλέβει (το κράτος και αυτο), ειναι άλλη ιστορία.

1 ώρα πριν, tasoe είπε

Σε αυτό που διαφωνώ μόνο είναι στην αφαίρεση διπλώματος.

Εγώ απο την αλλη συμφωνώ να αφαιρείτε το δίπλωμα και θα σου πω γιατι.
Παλιά (πριν καμιά 20ετια) δούλευα σε  μια μεγάλη εταιρία αυτοματισμών. Ο ιδιοκτήτης (και αφεντικό) είχε πολλά λεφτά.
Ειχε ενα πανάκριβο Mercedes το οποιο το ειχε φέρει απο Γερμανία δεν ξερω και εγω πόσες χιλιάδες κυβικά και άλογα ηταν. Δεν κυκλοφορούσε άλλο όμοιο σαν και αυτο στην Ελλαδα (τοτε).
Ο αφεντικός λοιπόν ήταν λάτρης της ταχύτητας και έτρεχε με αυτό το αμάξι δίχως αύριο.. Ειδικά στα ταξίδια εκτός Αθηνών στις εθνικές οδούς έφθανε και τα 280-300 χ.ω. Τον σταματάγανε λοιπόν τον γράφανε, πλήρωνε την κλήση και το ξανα-εκανε. Και να έλεγα οτι ηταν και κανένας πιτσιρικάς.. 60αρης ηταν..
Ερχόταν και μας έλεγε όλο χαμόγελο πάλι με γράψανε.. Αν του έπαιρναν όμως το δίπλωμα τότε θα μπορούσε να το ξανακάνει?. Ίσως πιο δύσκολα αλλα στο τέλος θα έμενε χωρίς δίπλωμα
Στην Ελλαδα δυστυχώς με τέτοια νοοτροπία που έχουν ορισμένοι οτι εχω λεφτά και είμαι και υπεράνω του νόμου τοτε καλύτερα να τους αφαιρούν το δίπλωμα μήπως και βαλουν μυαλο.. Τι να πω.. 

Δημοσ.
1 hour ago, Petros Electron said:

Εγώ απο την αλλη συμφωνώ να αφαιρείτε το δίπλωμα και θα σου πω γιατι.
Παλιά (πριν καμιά 20ετια) δούλευα σε  μια μεγάλη εταιρία αυτοματισμών. Ο ιδιοκτήτης (και αφεντικό) είχε πολλά λεφτά.
Ειχε ενα πανάκριβο Mercedes το οποιο το ειχε φέρει απο Γερμανία δεν ξερω και εγω πόσες χιλιάδες κυβικά και άλογα ηταν. Δεν κυκλοφορούσε άλλο όμοιο σαν και αυτο στην Ελλαδα (τοτε).
Ο αφεντικός λοιπόν ήταν λάτρης της ταχύτητας και έτρεχε με αυτό το αμάξι δίχως αύριο.. Ειδικά στα ταξίδια εκτός Αθηνών στις εθνικές οδούς έφθανε και τα 280-300 χ.ω. Τον σταματάγανε λοιπόν τον γράφανε, πλήρωνε την κλήση και το ξανα-εκανε. Και να έλεγα οτι ηταν και κανένας πιτσιρικάς.. 60αρης ηταν..
Ερχόταν και μας έλεγε όλο χαμόγελο πάλι με γράψανε.. Αν του έπαιρναν όμως το δίπλωμα τότε θα μπορούσε να το ξανακάνει?. Ίσως πιο δύσκολα αλλα στο τέλος θα έμενε χωρίς δίπλωμα
Στην Ελλαδα δυστυχώς με τέτοια νοοτροπία που έχουν ορισμένοι οτι εχω λεφτά και είμαι και υπεράνω του νόμου τοτε καλύτερα να τους αφαιρούν το δίπλωμα μήπως και βαλουν μυαλο.. Τι να πω.. 

Με αφορμή τα κόκκινα γράμματα θα πω ότι αυτή η κατηγορία ατόμων που μπορούν να το κάνουν αυτό είναι πολύ λίγοι. Δηλαδή αυτοί που μπορούν να πλερώ τα πρόστιμα χωρίς να τους νοιάζει. Ωστόσο και ο απλός κόσμος τρέχει σαν τρελός αφού δεν τον γράφει ποτέ κανείς. Άρα θεωρώ ότι σε πρώτη φάση πρέπει οι έλεγχοι για παραβάσεις να αυξηθούν κατακόρυφα και σε δεύτερη φάση να δούμε τι θα κάνουμε με όποιους τακτικούς συνεχίζουν να παραβατούν.

Εσύ, και οι περισσότεροι, προτείνετε να του πάρουμε το δίπλωμα γιατί "αυτό θα τον πειράξει". Σίγουρα δεν είναι παράλογο, όλες οι χώρες το κάνουν, ωστόσο θεωρώ ότι φιλοσοφικά δεν είναι σωστό. Μπορεί αύριο να αποφασίσουμε ότι πιο πολύ θα τον πειράξει να του πάρουμε τα γυαλιά ηλίου που φορούσε όταν οδηγούσε και να του στερήσουμε αυτά. 

Αν κρίνουμε ότι πρέπει να τιμωρηθεί σοβαρά, ας τον βάλουμε φυλακή για 6 μήνες και όχι να του πάρουμε το δίπλωμα για 6 μήνες. Για αυτό πρότεινα πριν, πχ περνάς κόκκινο ->1.000€, δεύτερη φορά 5.000€, τρίτη φορά ->φυλακή. Αλλά το δίπλωμα θα το κρατάς κανονικά.

Δημοσ.

Το διπλωμα γιατι να το κραταει εφοσον ειναι ανικανος και επικινδυνος ?

Σα να αφηνεις ενα δολοφονο να οπλοφορει 

Δημοσ.
14 minutes ago, adi32 said:

Το διπλωμα γιατι να το κραταει εφοσον ειναι ανικανος και επικινδυνος ?

Σα να αφηνεις ενα δολοφονο να οπλοφορει 

Ας το αφαιρούν τελείως τότε και να μην έχει δικαίωμα να βγάλει ποτέ ξανά.

Δημοσ.

Σε εναν ιδανικο κοσμο, θα επρεπε το προστιμο να ειναι αναλογο της οικονομικης σου καταστασης. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2025 στις 12:33 ΠΜ, Chris K είπε

Έχουν γράψει 043 αντί για 0438

μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το έγραψαν λάθος .

δεν ξέρω και πως δίνουν κλήσεις αν είναι με καρμπόν όπως παλιά μπορεί να μην είναι λάθος , απλά στο δικό σου χαρτί να μην έχει πιάσει καλά .

και λες ότι σου πήραν και τις πινακίδες ,πως είναι δυνατόν να γράψουν λάθος .

Στις 2/3/2025 στις 12:40 ΜΜ, Chris K είπε

καθώς μου επιστράφηκαν τα έγγραφα μου και ακυρώθηκε το πρόστιμο. Ο νόμος ειναι σαφής περί ακύρωσης κλήσης, όσο σαφής ήταν και για την επιβολή της από το αρμόδιο όργανο ελέγχου. Το κείμενο που κατέθεσα μέσω gov, ήταν το εξής :

το ότι έστειλες αυτό το κείμενο κυριακάτικα στο gov και σου απάντησαν κυριακάτικα ότι σου επιστρέφουν τα πάντα , αυτό θα έλεγα ξεπερνάει την φαντασία μου .

*καλή παρασκευή εεεε... Κυριακή ήθελα να γράψω .

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.
11 minutes ago, makis269 said:

δεν ξέρω και πως δίνουν κλήσεις αν είναι με καρμπόν όπως παλιά μπορεί να μην είναι λάθος , απλά στο δικό σου χαρτί να μην έχει πιάσει καλά .

και λες ότι σου πήραν και τις πινακίδες ,πως είναι δυνατόν να γράψουν λάθος

Ελα πες την αληθεια, διαβασες τι εγραψε ο TS?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, li@m είπε

Ελα πες την αληθεια, διαβασες τι εγραψε ο TS?

Κυριακή άνοιξε το θέμα ότι του πήραν πινακίδες κτλπ και την ίδια μέρα έστειλε στο gov ,

αξιότιμε μπλα μλπα μπλα και τα πήρε πίσω και μας ευχαριστεί όλους για τα καλοπροαίρετα σχόλια εκτός από αυτούς που τον λιθοβόλησαν καθότι όλοι είμαστε αμαρτωλοί και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω .

Δημοσ.
5 hours ago, li@m said:

Σε εναν ιδανικο κοσμο, θα επρεπε το προστιμο να ειναι αναλογο της οικονομικης σου καταστασης. 

Να σε ρωτήσω κάτι, σε αυτό τον ιδανικό κόσμο που λες, το εισιτήριο στο μετρό θα είναι και αυτό ανάλογο της οικονομικής σου κατάστασης ή θα είναι ίδιο για όλους; Τα τρόφιμα στο σουπερμάρκετ; Μήπως να βάλουμε όμως και τη βαρύτητα της ψήφου σου να είναι ανάλογη της οικονομικής σου κατάστασης;

Νομίζω ότι είτε δε σκέφτεστε μερικοί, είτε δεν καταλαβαίνετε. Οι φόροι και μόνο αυτοί πρέπει να είναι ανάλογοι της οικονομικής μας κατάστασης (που ούτε αυτοί είναι αλλά τέλος πάντων) και τίποτα άλλο. Όλοι πρέπει να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση στα πάντα, αυτό είναι το ιδανικό.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, makis269 είπε

και λες ότι σου πήραν και τις πινακίδες ,πως είναι δυνατόν να γράψουν λάθος .

το ότι έστειλες αυτό το κείμενο κυριακάτικα στο gov και σου απάντησαν κυριακάτικα ότι σου επιστρέφουν τα πάντα , αυτό θα έλεγα ξεπερνάει την φαντασία μου .

*καλή παρασκευή εεεε... Κυριακή ήθελα να γράψω .

Τις πινακίδες δεν τις πήραν επί τόπου, αλλά είχαν γράψει στην κλήση να παραδοθούν σε 5 ημέρες. Το λάθος με το νούμερο είχε γίνει και γι αυτό η παράβαση ακυρώθηκε βάση νόμου. Όσο για το μου απάντησαν Κυριακή, πήγα στο τμήμα τροχαίας που έπρεπε Κυριακή πρωί , αφού πριν είχα στείλει μέσω gov την ένσταση, βρήκα τον υποδιοικητή που ήταν εκεί και του έδωσα στα χέρια την ένσταση που είχα φροντίσει να εκτυπώσω, παρέα με φωτοτυπία κλήσης και ταυτότητας μου. Το αποτέλεσμα το γράφω. Πολύ δύσπιστος είσαι ρε φίλε.... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...