christina010 Δημοσ. Σάββατο στις 11:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:28 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Θέλω τη βοήθεια σας! Αρχικά έχω ένα daewoo lanos (το πρώτο μου αμάξι)του 2000 , καίει πάρα πολύ βενζίνη αλλά δεν το καταλάβαινα γιατί μέχρι να πάρω αυτό, οδηγούσα του αγοριού μου (audi tt) που καίει τα άντερα του οπότε με το lanos θεωρούσα πως είναι full economy . Τέλος πάντων τώρα είμαι σε διχασμό. Απο τη μια μου αρέσει το juke του 21 αλλά λένε πως έχει και αυτό αρκετή κατανάλωση . Απο την άλλη μου αρέσει και το pulsar του 2017 παρόμοια κατανάλωση νομίζω. Hyundai i20 2016 . Τα θέλω μου είναι να ναι από το 2015 και έπειτα , να χωράει 4 άτομα , να βγαίνεις άνετα εθνικη και η κατανάλωση να ναι φυσιολογική . Ιδανικά προτιμώ χειροκίνητο ! Πείτε μου και τις δικές σας προτάσεις! Please help me 🙏🏽 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/44251314-nissan-juke Πόσο safe είναι το αέριο; Λογικά δεν θα ήταν από το εργοστάσιο Επεξ/σία Σάββατο στις 11:29 μμ από christina010
bill999r Δημοσ. χθες στις 08:43 πμ Δημοσ. χθες στις 08:43 πμ Καμία σχέση η κατανάλωση του lanos με αυτοκίνητα του 2015-16 που κοιτάς. Το lanos έκαιγε υπερβολικά ακόμα κ για την εποχή που φτιάχτηκε που η τιμή της βενζίνης ήταν χώμα. Όλος ο κόσμος για αυτό τα ξεφορτώθηκε, ακόμα και με αέριο ήταν ασύμφορα. Πάρε οποίο σου αρέσει, η κατανάλωση του καινούριου θα είναι σχεδόν η μισή.
Dinos1973 Δημοσ. χθες στις 12:13 μμ Δημοσ. χθες στις 12:13 μμ Ο μόνος λόγος που μπορεί να καίει τα άντερα του είναι να το πηγαίνεις στα όρια του, τουτεστην μαλιακουβαρα…
Black Demis Δημοσ. χθες στις 12:14 μμ Δημοσ. χθες στις 12:14 μμ το λανος ηταν περιεργο αμαξι οτι αφορα καταναλωση..... μπορει στα 80 να εκαιγε 5 στα 100 και στα 100 τουε ρχοταν και βαρουσε 7,5 στα 100 γενικος οτιδιποτε καινουργιο παρεις που δεν θα ειναι suv και γενικος κατι ψιλο καταναλωση θα ειναι μερα με νυχτα (suv καινε ποιο πολυ σε συνθηκες ταξιδιους και γενικος οτιδιποτε πανω απο 70 χιλομετρα ωρα λογο μη αεροδηναμικου σχεδιασμου
christina010 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες 5 ώρες πριν, bill999r είπε Καμία σχέση η κατανάλωση του lanos με αυτοκίνητα του 2015-16 που κοιτάς. Το lanos έκαιγε υπερβολικά ακόμα κ για την εποχή που φτιάχτηκε που η τιμή της βενζίνης ήταν χώμα. Όλος ο κόσμος για αυτό τα ξεφορτώθηκε, ακόμα και με αέριο ήταν ασύμφορα. Πάρε οποίο σου αρέσει, η κατανάλωση του καινούριου θα είναι σχεδόν η μισή. Συγκεκριμένα κλείνω πιο πολύ προς το pulsar, θεωρείς πως είναι τίμια επιλογή; Μηχανικά κλπ 1 ώρα πριν, Black Demis είπε το λανος ηταν περιεργο αμαξι οτι αφορα καταναλωση..... μπορει στα 80 να εκαιγε 5 στα 100 και στα 100 τουε ρχοταν και βαρουσε 7,5 στα 100 γενικος οτιδιποτε καινουργιο παρεις που δεν θα ειναι suv και γενικος κατι ψιλο καταναλωση θα ειναι μερα με νυχτα (suv καινε ποιο πολυ σε συνθηκες ταξιδιους και γενικος οτιδιποτε πανω απο 70 χιλομετρα ωρα λογο μη αεροδηναμικου σχεδιασμου Ναι πχ τώρα θέλω 20€ για 110 χλμ εντός πόλης με 1,82€ το λίτρο . πιστευα ότι τα suv καίνε πιο πόλη εντός πόλης παρά εκτός 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Ο μόνος λόγος που μπορεί να καίει τα άντερα του είναι να το πηγαίνεις στα όρια του, τουτεστην μαλιακουβαρα… Αν μιλάς για το Audi πίστεψε όχι ούτε εγώ το πάω στα όρια του ούτε το αγόρι μου. Εντός πόλης με κίνηση η κατανάλωση πάει για πλάκα στο 24 με 26
Black Demis Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 17 minutes ago, christina010 said: Ναι πχ τώρα θέλω 20€ για 110 χλμ εντός πόλης με 1,82€ το λίτρο . πιστευα ότι τα suv καίνε πιο πόλη εντός πόλης παρά εκτός και τα δυο οκγος βαρος αυτομμα συμαινει καταναλωση 10 λιτρα στα 100 χοντρικα καιει ενα lanos με διαφορα ασυντηρητα ανταλλακτικα (δλδ το δικο σου) πχ ενα opel crossland στα ιδια χιλομετρα μεσα στην πολη θα σου καψει 8,5 9 στα 100 ενα hybrid οπως ενα yaris hybrid η καποιο mg3 πας κοντα στα 6 στα 100 ενα καθαρα βενζινης μικρο κοντα στα 7 με 7,5 στα 100 κλπ γενικος αν η χρηση ειναι εντος πολης και το κυριο θεμα ειναι καταναλωση οχι μεγαλο και βαρη οχημα σε καποιες περιπτωσεις θα πλυρωνεις και ποιο πολλα (εξαιρουντα τα ηλεκτρικα)
bill999r Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Παιδιά έχετε οδηγήσει lanos ποτέ; Αν δεν έχετε οδηγήσει, τότε είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείτε για τι κατανάλωση μιλάμε. Πραγματικά είναι απίστευτο. Για τον όγκο του και τον αναιμικο κινητήρα που έχει καταναλώνει σαν να είναι Porsche. 3 ώρες πριν, christina010 είπε pulsar Το pulsar ουσιαστικά φοράει κινητήρα Renault. Οι Renault κινητήρες γενικά είναι αξιόπιστοι, και οι βενζινοκινητήρες και οι πετρελαιοκινητήρες οπότε αν πας σε ένα καλό μεταχειρισμένο έχεις καλές πιθανότητες να μην σου βγάλει σημαντικά προβλήματα. Και το i20 αξιόπιστο είναι , ίσως και πιο αξιόπιστο από το pulsar αλλά είναι άλλη κατηγορία, πιο μικρό αυτοκίνητο. Όμως αν το θες κυρίως για πόλη πάρε το pulsar και βάλε αέριο. Οι κινητήρες της Renault είναι κατάλληλοι για αέριο και γενικά δεν βγάζουν θέματα. Και αυτοκίνητο μεγάλο θα έχεις, και οικονομία και ασφάλεια. Το i20 είναι πιο μαζεμένο αλλά γενικά ακριβό για αυτά που προσφέρει.
NickTG Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Black Demis said: 3 hours ago, Black Demis said: και τα δυο οκγος βαρος αυτομμα συμαινει καταναλωση 10 λιτρα στα 100 χοντρικα καιει ενα lanos με διαφορα ασυντηρητα ανταλλακτικα (δλδ το δικο σου) πχ ενα opel crossland στα ιδια χιλομετρα μεσα στην πολη θα σου καψει 8,5 9 στα 100 ενα hybrid οπως ενα yaris hybrid η καποιο mg3 πας κοντα στα 6 στα 100 ενα καθαρα βενζινης μικρο κοντα στα 7 με 7,5 στα 100 κλπ γενικος αν η χρηση ειναι εντος πολης και το κυριο θεμα ειναι καταναλωση οχι μεγαλο και βαρη οχημα σε καποιες περιπτωσεις θα πλυρωνεις και ποιο πολλα (εξαιρουντα τα ηλεκτρικα) Από που βγαίνουν οι καταναλώσεις αυτές? Πχ στο Lanos αν κρίνω από τα στοιχεία της εταιρείας τα 10 εντός είναι λίγα. Αντίστοιχα δεν ξέρω κανέναν με Yaris Hybrid που να καίει τόσο πολύ εντός πόλης. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από NickTG
Black Demis Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 5 minutes ago, NickTG said: Από που βγαίνουν οι καταναλώσεις αυτές? Πχ στο Lanos αν κρίνω από τα στοιχεία της εταιρείας τα 10 εντός είναι λίγα. Αντίστοιχα δεν ξέρω κανέναν με Yaris Hybrid που να καίει τόσο πολύ εντός πόλης. στην πραξη..... καλα εγω το yaris στην πολη βαρουσα και κατι 7,5 8 (απο τον οδηγο εξαρτατε)
korakios Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 ώρες πριν, Black Demis είπε στην πραξη..... καλα εγω το yaris στην πολη βαρουσα και κατι 7,5 8 (απο τον οδηγο εξαρτατε) hybrid χλωμό Στις 1/3/2025 στις 11:28 ΜΜ, christina010 είπε Πόσο safe είναι το αέριο; Λογικά δεν θα ήταν από το εργοστάσιο ασφαλέστερο απο βενζίνη (απο την άποψη ανάφλεξης / έκρηξης) το κακό με μτχ αέριο είναι οτι δεν ξέρεις αν έγινε σωστά η ρύθμιση που είναι το Α&Ω μιας εγκατάστασης καλύτερα βενζίνη και κάνεις μετά εσύ μετατροπή
meletis_m Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 1/3/2025 στις 11:28 ΜΜ, christina010 είπε Καλησπέρα σας! Θέλω τη βοήθεια σας! Αρχικά έχω ένα daewoo lanos (το πρώτο μου αμάξι)του 2000 , καίει πάρα πολύ βενζίνη αλλά δεν το καταλάβαινα γιατί μέχρι να πάρω αυτό, οδηγούσα του αγοριού μου (audi tt) που καίει τα άντερα του οπότε με το lanos θεωρούσα πως είναι full economy . Τέλος πάντων τώρα είμαι σε διχασμό. Απο τη μια μου αρέσει το juke του 21 αλλά λένε πως έχει και αυτό αρκετή κατανάλωση . Απο την άλλη μου αρέσει και το pulsar του 2017 παρόμοια κατανάλωση νομίζω. Hyundai i20 2016 . Τα θέλω μου είναι να ναι από το 2015 και έπειτα , να χωράει 4 άτομα , να βγαίνεις άνετα εθνικη και η κατανάλωση να ναι φυσιολογική . Ιδανικά προτιμώ χειροκίνητο ! Πείτε μου και τις δικές σας προτάσεις! Please help me 🙏🏽 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/44251314-nissan-juke Πόσο safe είναι το αέριο; Λογικά δεν θα ήταν από το εργοστάσιο To καλύτερο θα ήταν να πας να τα δεις από κοντά και εάν μπορείς να το δεις . Το Lanos όντως ήταν και σχεδιαστικό ο κινητήρας και έκαιγε . Απλώς εάν κινείσαι περισσότερο τα ετήσια χιλιόμετρα σε πόλη δες με βενζίνη από τα παραπάνω μοντέλα και όχι diesel
Black Demis Δημοσ. πριν από 46 λεπτά Δημοσ. πριν από 46 λεπτά 12 hours ago, korakios said: hybrid χλωμό οταν σε καθε φαναρι ξεκινας λες και σε σε drag race και πατας γκαζι ακομη και σε κατυφορες (για τα υπολοιπα δεν το σιζιταμε καν)... η μπαταρια μονημα ειναι αδεια και οταν ειναι αδεια μπαταρια ο κινητήρας βενζίνης βαράει κόκκινα.... σαν συνέπεια ουαλα η κατανάλωση.... και αυτο που ανεφερα ειναι και λιγα εχω δει πολυυ μεγαλυτερα νουμερα .σε αλλα χέρια (ξεδελφη) χοντρικά 3.7 4.0 ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα