Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό μήνα!

Με iphone 15 pro και τη τελευταία έκδοση του IOS 17, στην εφαρμογή της εθνικής τράπεζας NBG, μου ερχόταν ειδοποίηση κατευθείαν για οποιαδήποτε συναλλαγή γινόταν. 

Έβαλα εδώ και μια βδομάδα το IOS 18.3.1 αφού πρώτα έκανα factory reset στη συσκευή. Εγκατέστησαν το 18 και έστησα ξανά το τηλέφωνο από την αρχή με μια μια τις εφαρμογες.

Στο NBG πλέον δε μου έρχονται ειδοποιήσεις. Εννοείται πως έχω ενεργά τα notifications και από τις ρυθμίσεις του iphone και από την εφαρμογή της εθνικής. Push notification κλπ όλα ενεργά.

Δοκίμασα να κάνω off και ξανά On τις γνωστοποιήσεις που είδα σε ένα βιντεάκι ακόμα τπτ. Δε μου έρχονται με τπτ.

Καμία ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμαμαι καλα κανεις μια εξτρα επαληθευση-επιβεβαιωση με OTP για τις ειδοποιησεις οταν αρχικα κανεις εγκατασταση σε νεα συσκευη(εφοσον εκανες factory reset) γνωμη μου μπες στις ρυθμισεις της εφαρμογης στις ειδοποιησεις και απενεργοποιησε τα-ενεργοποιησε τα ξανα ενα ενα

Μπες προφιλ>συσκευές βρες τη συσκευή σου και δες άμα είναι τσεκαρισμένο αυτό στη φωτό 

IMG_0196.jpeg

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.

Τπτ. Δεν έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις.

Το μόνο που έχει μείνει να δοκιμάσω είναι να κάνω re install την εφαρμογή. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα reinstall. Όλα τα απαιτούμενα OTPs που μου έστειλε. Off/On τισ γνωστοποιήσεις.

Ακόμα το ίδιο. Δεν έρχεται με του ειδοποίηση μόλις κάνω κάποια συναλλαγή. 

Πριν που ήμουν με το τελευταίο stable IOS 17 όλα δούλευαν κομπλέ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε μένα το κάνει στην AlphaBank και για κάποιο περίεργο λόγο ενώ έχω ενεργοποιημένους και τους 3 τύπους ειδοποιήσεων (lock screen, banners, notification center) η ειδοποίηση δεν πάει πουθενά). Μέχρι να βρούμε τί πραγματικά φταίει (πιθανολογώ τα apps των τραπεζών) μπορείς να κάνεις το εξής απλό: όταν θες να κάνεις συναλλαγή που απαιτεί έγκριση, μπαίνεις στο app της τράπεζας, κάνεις ένας swipe down to refresh, και εμφανίζεται το pop up για να πατήσεις έγκριση). Δουλεύει τόσο στο NBG app όσο και στο myAlpha.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...