MINDER Δημοσ. χθες στις 06:46 πμ Δημοσ. χθες στις 06:46 πμ Ενημέρωση όσον αφορά το κουμπί εκκίνησης του mini pc. Όντως είναι αθλία ποιότητας κόλλησε και σε εμένα και δεν ξεκολούσε με τίποτα. Στο τέλος για να συνεχίσω σε εγκαταστάσεις αναγκάστικα να το τσιμπήσω και να το τραβήξω προς τα έξω με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Τώρα πρέπει να το πιάνω με το τσιμπιδάκι να το σπρώχνω μέσα να ακουμπήσει την επαφή να πάρει ο υπολογιστής μπροστά και μετά να το τραβάω προς τα έξω να μην μείνει κολλημένο και κλείσει ο υπολογιστής.
Doubt Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Επιστροφή από εκεί που ήρθε, τι περιμένετε; Προς αποφυγή λοιπόν το συγκεκριμένο.
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Στην μητρική με τον n100 της asrock έχει στο bios μια επιλογή να ανοίγει ο υπολογιστής όταν πατάς κουμπί από το πληκτρολόγιο. Δεν έχει κάτι παρόμοιο σαν επιλογή αυτό; Σε σώζει από το άνοιξε υπολογιστή με το on/off.
thanostek Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το έχω παραλάβει και εγώ πριν λίγες μέρες. ποιότητα κατασκευής όχι κάτι ιδιαίτερο αλλα κατα την εγκατάσταση των windows και λίγο σκάλισμα δεν φάνηκε να ζορίζεται. έχω περάσει home assistant και τρέχει τις τελευταίες 90 ώρες χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. χωρίς κάποια αλλαγή στο bios (το οποίο όντως είναι ένα basic bios) μέση κατανάλωση βλέπω 7w. 1
MINDER Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Σχετικά με το πρόβλημα του button εκκίνησης. Το άνοιξα το mini pc έσπρωξα από μέσα προς τα έξω να βγει το σιλικονάτο πλήκτρο και από το έξωτερικό του κουτιού το κούμπωσα πάνω πάλι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι από σιλικόνη και κάποια φορά μπορεί να μπει προς τα μέσα και πρέπει σε αυτή την περίπτωση να κάνει κάποιος αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Τώρα λειτουργεί κανονικά. 1
MINDER Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 18 ώρες πριν, safridia είπε Σε hardware προβλημα που το κουμπι on/off δεν κανει κλικ πλεον να κανω reset; Στα δικα σας δεν ακουτε ενα ξεκαθαρο κλικ στο πατημα; Σε εμενα οχι πλεον, καποιες φορες κανει σαν να αναβει αλλα μετα απο λιγο σβηνει παλι Κανένα reset δεν διορθώνει το πρόβλημα. Έχει κολλήσει το κουμπί και ακολουθείς την λύση που έδωσα. Όταν για κάποιο λόγο θέλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή πχ γιατί έχει κολλήσει τότε πατάμε παρατεταμένα το πλήκτρο εκκίνησης του υπολογιστή και είναι προγραμματισμένο να τον κλείσει. Αν τώρα το κουμπί το πατήσεις για να ανοίξει ο υπολογιστής και μείνει πατημένο λειτουργεί όπως περιέγραψα παραπάνω. Το σύστημα θεωρεί ότι εσύ το πατάς παρατεταμένα για να κλείσει ο υπολογιστής και αυτό κάνει. 1
safridia Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Λοιπον βρηκα το προβλημα (και εχει δικιο ο @minder), για την ωρα κανω αυτο στο βιντεο Κολλαει συνεχεια οταν το παταω με το δαχτυλο 1
safridia Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ενα λαστιχακι που εχει απο κατω τι ακριβως κανει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα